Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KJT strategia 2011-2014 Johtokunta Open 29.3.2012.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KJT strategia 2011-2014 Johtokunta Open 29.3.2012."— Esityksen transkriptio:

1 KJT strategia 2011-2014 Johtokunta Open 29.3.2012

2 Visio / päämäärä 2012 2014 2013 KJT nyt Strategia Suomen jääkiekkoliiton strategia Tuusulan kunnan strategia Keravan kaupungin strategia Ministeriöiden linjaukset ja suositukset SJL laatuauditointi Toimihenkilöiden koulutus Järjestelmällisyys Ammattimaisuus Riittävät ja kohtuuhintaiset resurssit Kestävä taloudellinen perusta Vapaaehtoistyö 2011

3 Johdanto KJT on suuri Keski-Uusimaalainen urheiluseura, jolla on yli 700 lisenssipelaajaa ja toiminnassa mukana yhteensä yli 1400 aktiivista toimijaa. Valtaosa lajin harrastajista on lapsia ja nuoria, minkä vuoksi seuran toiminnalla on korkeat laatukriteerit. KJT on yksi Keski-Uusimaan suurimmista nuorison kasvattajajärjestöistä ja alueensa kuntien tärkeä kumppani kuntalaisten liikuttajana. KJT on jäsentensä palveluorganisaatio. KJT:lle on laadittu toimintastrategia, jotta yhteisiin päämääriin voidaan sitoutua vahvasti. KJT:n tavoitteet ja toimintatavat on selkeästi dokumentoitu toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi ja ympäröivän yhteiskunnan, yhteistyökumppaneiden ja KJT:n palvelujen käyttäjien informoimiseksi. KJT:n strategia määrittelee seuran kehittämisen suunnan sekä täydentää ja selkeyttää olemassa olevaa ohjeistusta ja vastuunjakoa. KJT:n tavoitteet ja toiminnan periaatteet on kirjattu myös seuran toimintasääntöihin sekä toimihenkilöiden toimenkuvauksiin. KJT on Suomen Jääkiekkoliiton jäsen ja sen jäsenseurat Nuori Suomi sinettiseuroja.

4 Strategiakehys

5 Visio ja missio Visio KJT on moderni menestyvä juniorijääkiekkoseura ja alueensa merkittävä liikuntapalveluiden tuottaja ja kuntalaisten liikuttaja. KJT tarjoaa tavoitteellisen huippu-urheilun edellytykset ja samalla takaa että kaikille löytyy mielekkään tasoinen joukkue. Missio KJT:n tarkoituksena on tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuus saada jääkiekosta lisäarvoa koko elämänsä varrelle.

6 Strateginen tahtotila (1/2) KJT:n johtavana ajatuksena urheilutoiminnassa on tarjota tavoitteellisen huippu-urheilun edellytykset ja samalla taata, että kaikille löytyy mielekkään tasoinen joukkue. Valmennuksellisena linjauksenamme on kehittää yksilöä - urheilijana ja pelaajana. Nuori Suomi – organisaationa kannamme vastuumme kasvattajana. KJT:n toimintaa kehitetään jatkuvasti laadukkaammaksi, järjestelmällisemmäksi ja ammattimaisemmaksi. KJT:n toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön mutta kriittiset menestystekijät (valmennus, talous ja jääresurssit) varmistetaan ammattivoimin. KJT:n toiminnassa mukana olevilta valmennusvastaavilta ja vastuuvalmentajilta edellytetään huippuosaamista (suunnitelmallisuus, johtajuus, koulutus, kokemus).

7 Strateginen tahtotila (2/2) KJT:n pelaajamäärä kasvaa strategiakaudella merkittävästi. Tyttöjen ja naiskiekkoilijoiden määrä kaksinkertaistuu. KJT:llä on käytössään määrällisesti ja laadullisesti riittävät jää- ja oheisharjoitteluresurssit kaikilla harjoituspaikoilla. KJT:n toiminnalla on kestävä taloudellinen pohja, joka mahdollistaa strategisen tahtotilan saavuttamisen. KJT:llä on alueen positiivisin ja kiinnostavin imago urheiluseurana ja yhteistyökumppanina. KJT:n valtakunnallista tunnettuutta kilpaurheiluseurana vahvistetaan. KJT:n toiminta on eettisesti kestävää ja yhteiskuntavastuullista.


Lataa ppt "KJT strategia 2011-2014 Johtokunta Open 29.3.2012."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google