Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

 Terveyskirjasto tuo luotettavan, riippumattoman ja ajantasaisen tiedon terveydestä ja sairauksista suomalaisten ulottuville.  Tämä on suomalainen sivusto,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: " Terveyskirjasto tuo luotettavan, riippumattoman ja ajantasaisen tiedon terveydestä ja sairauksista suomalaisten ulottuville.  Tämä on suomalainen sivusto,"— Esityksen transkriptio:

1  Terveyskirjasto tuo luotettavan, riippumattoman ja ajantasaisen tiedon terveydestä ja sairauksista suomalaisten ulottuville.  Tämä on suomalainen sivusto, josta löydät kirjoja eri sairauksista.

2  Masennuksen hoitoon on monta eri mahdollisuutta. Oikealla tiedolla voi ehkäistä ja lievittää masennusta.

3  Tinnitus, korvien soiminen, vaivaa noin 50 000 suomalaista. Sen hoitaminen leikkauksilla tai lääkkeillä ei yleensä ole mahdollista.Tinnituksen kanssa voi elää normaalia elämää ja korvien soimiseen voi tottua.

4  Onneksi muistipulmia voidaan nykyisin ehkäistä, tutkia ja hoitaa. Dementoivia sairauksia pystytään tunnistamaan ja erottamaan toisistaan entistä paremmin. Tämä on tärkeää, sillä tautien oireet, eteneminen ja hoito poikkeavat toisistaan. Siitä syystä täsmällinen diagnoosi pyritään saamaan selville mahdollisimman varhain. Mitä aiemmin puututaan muistissa ja tiedon käsittelyssä ilmeneviin ongelmiin, sitä varmemmin edessä on hyviä muistoja.

5  Terveyskirjasto-palvelun tuottaa Kustannus Oy Duodecim ja kehitystyössä ovat olleet mukana Kansanterveyslaitos, Kuntaliitto sekä maamme sairaanhoitopiirit. Terveyskirjasto oli sosiaali- ja terveysministeriön tuella kansallisessa koekäytössä vuosina 2005–2006. Se avattiin valtakunnalliseksi palveluksi vuoden 2007 alussa, kun Sitra ja Suomalainen Lääkäriseura Duodecim tarjosivat Terveyskirjaston käyttöoikeuden suomalaisille koko vuodeksi.  Vuonna 2008 RAY ja Suomalainen Lääkäriseura Duodecim tarjosivat Terveyskirjaston sisällöt kaikille suomalaisille.

6  Thl eli Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalalla toimiva tutkimus- ja kehittämislaitos. THL aloitti toimintansa 1.1.2009, kun Kansanterveyslaitos ja Stakes yhdistyivät.  THL:n kotipaikka on Helsinki. Sillä on yksiköt myös Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Laitoksella on noin 1 300 työntekijää. THL toimii sosiaali- ja terveysministeriön tulosohjauksessa.


Lataa ppt " Terveyskirjasto tuo luotettavan, riippumattoman ja ajantasaisen tiedon terveydestä ja sairauksista suomalaisten ulottuville.  Tämä on suomalainen sivusto,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google