Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Http://media.ammattinetti.fi/lastentarhanopettaja_opet usala.swf LASTENTARHANOPETTAJA http://media.ammattinetti.fi/lastentarhanopettaja_opet usala.swf.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Http://media.ammattinetti.fi/lastentarhanopettaja_opet usala.swf LASTENTARHANOPETTAJA http://media.ammattinetti.fi/lastentarhanopettaja_opet usala.swf."— Esityksen transkriptio:

1 http://media.ammattinetti.fi/lastentarhanopettaja_opet usala.swf
LASTENTARHANOPETTAJA usala.swf

2 Työtehtävät Lastentarhanopettaja työskentelee 1-6 vuotiaiden lasten kasvatus- ja opetustehtävissä päiväkodeissa. Työn tavoitteena on lasten kasvun ja kehityksen tukeminen .Työssä yhdistyvät hoito, opetus ja kasvatus. Työhön kuuluu ruokailun, ulkoilun, lepohetkien ja muiden säännöllisten toimien hoitamisen lisäksi musiikki-, liikunta- ja leikkitoiminnan ohjaamista, sekä lukemista. Lastentarhanopettajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa.

3 Koulutus Lastentarhanopettajaksi voi kouluttautua suorittamalla yliopistossa kasvatustieteen kandidaatin tutkinnon. Ammattikorkeakouluissa voi suorittaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon, sosionomi (AMK) varhaiskasvatukseen suuntautuen.

4 Tärkeät taidot Lastentarhanopettajan on oltava aidosti kiinnostunut lapsista, eläytymiskykyinen ja luova. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä yhteistyötä perheen kanssa. Musiikilliset, liikunnalliset, kielelliset ja kuvallisen ilmaisun taidot ovat eduksi lapsiryhmän ohjauksessa. Lasten kanssa työskenneltäessä myös pitkäjännitteisyys, rauhallisuus, kärsivällisyys ja positiivinen elämänasenne ovat tärkeitä .


Lataa ppt "Http://media.ammattinetti.fi/lastentarhanopettaja_opet usala.swf LASTENTARHANOPETTAJA http://media.ammattinetti.fi/lastentarhanopettaja_opet usala.swf."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google