Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

2009 Toimintakertomus.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "2009 Toimintakertomus."— Esityksen transkriptio:

1 2009 Toimintakertomus

2 2009 oli 19. toimintavuosi! Järjestö on toiminut Varkauden kaupungissa toimivien jäsenyhdistysten välisenä yhdysiteenä sekä tuki-, palvelu-, koulutus- ja edunvalvontaorganisaationa. Järjestön toiminta on pohjautunut varkautelaisten urheilu- ja liikuntatoimintaa toteuttavien yhdistysten väliseen tiiviiseen ja rakentavaan yhteistyöhön.

3 Kokeiluvakuutus Varkauden Urheiluseurat ry kehitteli yhteistyössä Tapiola vakuutusyhtiön kanssa ala-aste ja esikouluikäisille tarkoitetun ”kokeiluvakuutus” systeemin. Otetun tapaturmavakuutuksen myötä varkautelaiset lapset pääsivät maksutta kokeilemaan viisi kertaa haluamiaan urheilulajeja. Tavoitteena tässä on ollut se, että näin lapset löytäisivät itselleen sopivan urheilulajin tai liikuntamuodon. Liikunnan kokeilukortit jaettiin kaikille esikoulu ja ala-asteikäisille lapsille.

4 Työllistämistoimintaa
Pitkäaikaistyöttömien työllistämiseen kohdentuvaa seurojen ja yhdistysten palvelutoimintaa toteutettiin Är-yyt välittää työllistämishankkeen toimesta oli kolmevuotisen projektin toinen toimintavuosi.

5 Siviilipalveluslaitos   Järjestö on hyväksytty omaan anomukseen pohjautuen Työministeriön toimesta siviilipalveluslaitokseksi. Vuoden 2009 aikana järjestön palveluksessa oli yksi (1) siviilipalvelusmies.

6 Yhdyskuntapalvelua Kriminaalihuoltolaitoksen kanssa on 2007 allekirjoitettu sopimus yhdyskuntapalvelun palvelupaikkojen järjestämisestä. Vuoden 2009 aikana Varkauden Urheiluseurat ry järjesti yhdyskuntapalvelupaikan kuudelle (6) henkilölle.

7 Nuorille ohjaustöitä   Junnuleirien ja Kimppa Kerhojen ohjaustehtävissä oli nuoria henkilöitä. Heidän tekemästä työstä maksettavat tuntikorvaukset menivät pääsääntöisesti heidän omille seuroilleen. Muutamat leiriohjaajista olivat ”töissä verokirjan kanssa”.

8 Suuri työllistäjä Vuoden 2009 aikana Varkauden Urheiluseurat ry:n palkkalistoilla oli erilaisissa työ- ja työharjoittelusuhteissa 130 eri henkilöä. Tähän lukuun ei ole laskettu leirien eikä kerhojen ohjaajia.

9 Työllistämishanke järjestöjen tukena   Är-yyt välittää projektin myötävaikutuksella järjestöihin työllistettiin Varkaudessa yhteensä 179 eri henkilöä, henkilötyövuosia kertyi 113,1. Näissä luvuissa on mukana Varkauden Urheiluseurat ry työllistämät henkilöt.

10 Uuden virittelyä Marraskuussa toimitettiin Itä-Suomen läänille nuorten työpajatoiminnan kansallisen valtionavustuksen hakemus, minkä tavoitteena on nuorten Kimppa Työpajatoiminnan käynnistäminen Joutenlahden vanhalla koululla kevään 2010 aikana.

11 Katsaus historiaan   Vuoden 2009 syksyllä käynnistettiin järjestön 20-vuotisen historiakirjoituksen tuottaminen.

12 Valtakunnallinen työllistäjäpalkinto
Toukokuussa puheenjohtaja Hannu Kiminkinen vastaanotti SLU:n toimitiloissa Helsingissä Varkauden Urheiluseurat ry:lle myönnetyn valtakunnallisen tunnuksen työllistämisestä. Tunnustuksen myöntäjinä olivat Työ- ja elinkeinoministeriö ja Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n Työhön Kutsu hanke.

13

14 Jäsenyhdistykset www.varkaudenurheiluseurat.fi
Kertomusvuoden 2009 lopussa järjestön jäsenenä oli 65 liikuntatoimintaa toteuttavaa ja tukevaa seuraa ja yhdistystä. Lista

15 Hallinto   Varkauden Urheiluseurat ry pitää vuosittain kaksi (2) sääntömääräistä kokousta. Vuosikokous on sääntöjen mukaan pidettävä maalis - huhtikuussa ja syyskokous – välisenä aikana.

16 Sääntömääräinen vuosikokous
pidettiin Kimppa Bingon kokoustilassa (os. Kauppakatu A II krs) tiistaina Vuosikokouksen puheenjohtajan tehtävää hoiti Varkauden Yama Arashi ry:n puheenjohtaja Mika Ojala ja sihteerinä oli järjestön hallituksen sihteeri Reijo Salli. Kokouksessa ei äänestetty, päätökset olivat yksimielisiä.

17 Sääntömääräinen syyskokous pidettiin Kimppa Bingon kokoustilassa (os
Sääntömääräinen syyskokous   pidettiin Kimppa Bingon kokoustilassa (os. Kauppakatu A II krs) tiistaina   Syyskokouksen puheenjohtajan tehtävää hoiti Savon Suunta ry:n kunniapuheenjohtaja Raimo Ahokas ja sihteerinä oli järjestön hallituksen sihteeri Reijo Salli.   Kokouksessa ei äänestetty, päätökset olivat yksimielisiä.

18 Tilintarkastus ja taloudenhoito   Kertomusvuoden 2009 tilintarkastuksen suorittivat KHT-yhteisö PricewaterhouseCoopers Oy edustajanaan Seppo Tervonen ja järjestöväen edustajana Juhani Paasi. Nimetty varahenkilö oli Heikki Ikäheimonen.   Järjestön v tilien kirjanpitäjänä toimivat Tatiana Kupiainen ja Anne Jordan.

19 Hallituksen muodostivat koko vuoden:
Hallitus Hallitus kokoontui 28.1., 11.3., 19.8., 23.9., ja Hallituksen muodostivat koko vuoden: Hannu Kiminkinen, puheenjohtaja Raimo Ahokas, varapuheenjohtaja Pekka Hahl Minna Heikkinen Antti Immonen Pekka Koponen Tuomo Lappalainen Sirje Pihanurmi Jari Räisänen Reijo Salli, hallituksen ulkopuolinen sihteeri

20 Ansiomerkkityöryhmä Hallituksen nimeämän työryhmän ovat muodostaneet Hannu Kiminkinen, Raimo Ahokas ja Pekka Hahl. Ansiomerkkityöryhmän kokoukset järjestettiin ja

21 Varkauden Lasten Parlamentti
Parlamentin kokoukseen joulukuussa järjestön edustajana osallistui Minna Asikainen.

22 2010 kirkon lähetysjuhlien juhlatoimikunta
Järjestön hallituksen nimeämänä edustajana toimikunnan työskentelyyn on osallistunut Raimo Ahokas.

23 Jäsenyydet Varkauden Urheiluseurat ry on ollut Pohjois-Savon Liikunta ry:n jäsenjärjestö. Varkautelaisten edustajana yhdistyksen hallituksessa oli v Juhani Paasi.

24 Mukana myös Mansikassa
Järjestö on Maaseudun Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n yhteisöjäsen. EK:n jäsenyys myös seurojen apuna Järjestö on myös Elinkeinoelämän Keskusliiton EK:n Erityispalvelujen Työnantaja liitto ry:n Urheilutyönantajat ry:n jäsenjärjestö. 

25 Muita jäsenyyksiä Järjestö on myös Valtakunnallinen Työpajayhdistys ry:n ja Varkauden Kauppakatuyhdistys ry:n jäsenjärjestö.

26 Jäsenyhdistysten vuosijuhlat
Varkauden Kenttä-Veikot ry:n 50-vuotisjuhlatapahtumaan osallistuivat järjestön edustajina Hannu Kiminkinen ja Raimo Ahokas. Varkauden Naisvoimistelijat ry:n 80 v. juhlaan järjestön edustajina osallistuivat Raimo Ahokas ja Anne Jordan.

27 Talous Jäsenyhdistyksiltä on peritty vuoden 2009 jäsenmaksuna 20 euroa / yhdistys. Järjestö ei ole saanut vuoden aikana miltään yhteiskunnan taholta toimintaansa ”korvamerkattua avustusta”.

28 Palkkaukset tulosperusteisia
Työntekijöiden palkkaukset tapahtuivat Pohjois-Savon TE-keskuksen ja kaupungin avustuksen, työllistämistukien, KELA:n harjoittelusopimusten, ostopalvelusopimusten, kuntouttavan työtoiminnan ja kaupungin palkkausavustusten turvin.

29 Arvonlisä- ja tuloverovelvollinen
2008 verotuspäätös saatiin marraskuussa 2009, tämän päätöksen mukaan veronpalautusta elinkeinotoiminnasta tuli 2444,82 euroa.

30 Talkootyöt Varkauden Urheiluseurat ry välitti vuoden aikana vuorotteluperiaatteella jäsenyhdistyksille useita eri talkootöitä.

31 Järjestyksenvalvojien koulutusta
järjestyksenvalvojan kertauskurssi, 10 osanottajaa. 25. – ja 9. – järjestyksenvalvojan peruskurssi, 17 osanottajaa. järjestyksenvalvojan kertauskurssi, 9 osanottajaa. 17. – ja 7. – järjestyksenvalvojan tunnin peruskurssi, 13 osanottajaa, kurssiin liittyvä uusintatentti toteutettiin kolmelle henkilölle. Kouluttajana toimi Perttu Lampinen.

32 Seurojen arkistot järjestykseen
arkistointikurssi, tilaisuudessa oli 14 osanottajaa, kouluttajana toimi Ossi Viita.

33 Kuvapajatoiminta   Varkauden Urheiluseurat ry:n toimesta toteutettiin laji- ja seuratoimintoihin liittyvää kuvien tallennustyötä. Tämä toiminta käynnistyi v kesällä.   Jäsenyhdistysten toimintaan kohdentuva tallennustyö on ollut maksutonta jäsenpalvelua.   Tallennus on kattanut mm.  seuraavia toimintoja: -       vanhojen kuvien skannaus digi-muotoon -       lehtileikekirjojen tallennustyötä -       VHS-videofilmien muuttamista DVD-muotoon -       vanhojen kaitafilmien muuttaminen DVD:lle    

34 Pöytäviirit Vuoden 2009 aikana luovutettiin Varkauden Urheiluseurat ry:n pöytäviiri seuraavalle yhteistyötaholle: Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry 90 v. Varkauden Kenttä-Veikot ry 50 v.

35 Kultainen ansiomerkki: 17. 10. 2009. Seppo Majuri 60 v. Warkauden
Kultainen ansiomerkki:   Seppo Majuri 60 v. Warkauden Jalkapalloklubi – Warkaus JK ry   Hopeiset ansiomerkit:   Minna Heikkinen Varkauden Urheiluratsastajat ry Jari Siekkinen Enson Pallo ry

36 Tiedotus Vuoden aikana jäsenyhdistyksille postitettiin ja lähettiin sähköpostilla runsaasti erilaisia kutsuja ja tiedotteita. Internetissä olevia omia kotisivuja päivitettiin säännöllisesti. Varkauden Urheiluseurat ry:n toiminta oli vuoden aikana hyvin esillä eri tiedotusvälineissä.

37 Warkauden Lehden Junnut toimivat -palsta
Warkauden Lehti ja Varkauden Urheiluseurat ry toimittivat yhteistyössä nuorisourheilun ja liikunnan Junnut toimivat -palstaa. Järjestön toimistossa koottiin päivittäin toimintapalstan tiedot, mitkä lähetettiin sähköpostitse Warkauden Lehden toimitukseen. Palsta julkaistiin tiistain, keskiviikon, torstain, perjantain ja lauantain lehdissä. Junnu-palstan tiedot liitettiin päivittäin myös järjestön omille kotisivuille. Junnu-palstan toimittaminen on ollut seuroille maksuton jäsenpalvelu.

38 Varkauden palkintoraati
Tammikuussa 2010 Warkauden Lehden toimitilassa pidetyssä palkintoraadin kokouksessa nimettiin vuoden 2009 palkittavat urheilijat, seurat ja seuratoimijat. Palkintoraadin muodosti järjestön hallitus, kaupungin edustajana liikunta-johtaja Juha Koivula ja Warkauden Lehden edustajina Aki Pöntinen ja Tiina Laine. Vuoden 2009 parhaiden palkitsemiset suoritettiin

39 Järjestön toimitilat Lähes kaikki järjestön toiminnat olivat osoitteessa Kauppakatu 19, Varkaus. Toimitilojen vuokraus pohjautui Tmi Tuomo Lappalaisen kanssa allekirjoitettuihin vuokra- ja yhteistyösopimuksiin. Kimppa Kirppiksen alakerrassa oli myös toimistotyöpisteitä, vanhustenpalvelutyön työntekijöiden tukikohta, puupaja ja tuoremehuasema. Kuvapajatoimintaa pyöritettiin osoitteessa Kauppakatu , tilat vuokrattiin Kimppa Bingolta. Varkauden Urheiluseurat ry:n työllistämistoimia vaikeutti ääretön tilanahtaus.

40 Työllistäminen Pohjois-Savon TE-keskuksen, yhdistelmätuen,
Pohjois-Savon TE-keskuksen, yhdistelmätuen, työllistämistukien ja KELA:n työharjoittelusopimuksien, siviilipalveluksen ja osin oman rahoituksen turvin Varkauden Urheiluseurat ry:n työntekijöinä v oli 140 eri henkilöä.

41 Är-yyt välittää työllistämishanke
Vuosi 2009 oli Är-yyt välittää työllistämishankkeen ensimmäinen toimintavuosi. Hankkeen kohderyhmänä on ollut pitkästä rakenne-työttömyydestä kärsivät yli 500 päivää työttömänä olleet, syrjäytymisvaarassa olevat nuoret ja vajaakuntoisuuden vuoksi pitkään työttömänä olleet henkilöt. Projektin tavoitteena on ollut tämän kohderyhmän työllistäminen varkautelaiselle kansalaistoimintasektorille.

42 Työllistämisiin v. 2009 käytetyt tukimuodot:
korkein korotettu palkkatuki korotettu palkkatuki ja peruspalkkatuki korotettu palkkatuki ja työllistämistuki vajaakuntoisille oppisopimus työelämävalmennus pitkäaikaistyöttömille ja nuorille työvoimakoulutus ja työkokeilu oppilaitosharjoittelu nuorten ja varttuneempien kuntouttava työtoiminta

43 Oppisopimustoiminta Warkis Varkaus ry:n toimesta liikuntaneuvojaksi valmistui Sami Nikkinen. Varkauden Urheiluseurat ry:n työtehtävissä oppisopimuksen turvin datanomiksi valmistui Janne Putkonen. Varkauden Kenttä-Veikot ry on työllistänyt kolmeksi (3) vuodeksi oppisopimuksen turvin Jukka Ollikaisen. Toukokuussa Lasse Karppinen aloitti WP 35 ry:n palkkalistoilla koulut-tautumaan oppisopimuksen turvin liikuntaneuvojaksi. Joulukuun alussa sopimus siirrettiin yhteistuumin Varkauden Urheiluseurat ry:n ja Lasse Karppisen väliseksi.

44 Itä-Suomen lääninhallituksen rahoituspäätökseen
Kimppa Kerhot Itä-Suomen lääninhallituksen rahoituspäätökseen pohjautuen liikunnallista Kimppa Kerho -toimintaa toteutettiin vuonna 2009 kolmella koululla. Kimppa Kerhot kokoontuivat Repokankaan, Luttilan ja Kuoppakankaan kouluilla. Kerhoja ovat ohjanneet liikunnanohjaajaopiskelijat Sami Nikkinen Warkis Varkaus, Jukka Ollikainen Varkauden Kenttä-Veikot ja Varkauden Urheiluseurat ry:n Lasse Karppinen sekä Varkauden Urheiluseurat ry:ssä työelämävalmennuksessa työskentelevä Dimitri Klimov.

45 Kerhoissa monipuolista toimintaa
Kerhoissa on harrastettu monipuolisesti eri liikuntalajeja. Kuoppakankaan koulun Kimppa Kerhoon on ostettu kahden kerhojakson verran myös ohjausta Varkauden Tanssikellari ry:ltä.

46 Yhteistyötä liikuntapalveluiden kanssa
Kimppakerholaisia on palkittu uimahalli Ilopisaran vapaa-lipulla joka kuudennesta käyntikerrasta. Kaikki kerhot mukaan lukien kerholaisia on ollut keskimäärin 13 hlö / kerta. Kuoppakankaan koululle on järjestetty myös jalkapallokerhoa 1-3-luokkalaisille koulun omalla kustannuksella.

47 Koulujen kerhotoiminnan kehittämistoimintaa
Järjestön edustaja on ollut mukana Koulujen kerho-toiminnan kehittämistoimikunnassa, joka kokoontui vuoden aikana seitsemän kertaa. Toimikunnan jäsenenä myös Varkauden Urheiluseurat voi itse päivittää tiedotteita kerho- ja leiritoiminnasta Varkauden kaupungin nettisivuille. Toimikunnan myötä on ollut myös mahdollista suunnitella kunkin koulun kerhon sisältöä yhdessä koulun kerhoyhdysopettajan kanssa..

48 Junnuleirit Varkauden Urheiluseurat ry ja Varkauden kaupungin liikuntapalvelut järjestivät vuoden aikana kolme liikunnallista Junnuleiriä vuotiaille lapsille. Kaikki leireille osallistuneet lapset saivat leirin päätteeksi leiridiplomin ja vapaalipun uimahalli Ilopisaraan. Syysjunnuleiriä markkinoitaessa kouluille lähetettävät esitteet jaettiin nippuihin luokittain, mistä saatiin kouluilta paljon positiivista palautetta.

49 Talvijunnuleiri järjestettiin Varkauden keskuskentällä ja liikunta-talolla. Leiriläisillä oli valittavinaan viisi eri ryhmää: 1. tutustujat v., 2. tutustujat v., 3. tutustujat v., 4. tanssi v. ja 5. Futsal v. Ryhmistä suosituimmat olivat tutustujat v. ja tanssi v. Muina lajeina oli hiihto, keilailu, luistelu, lumenveisto/ulkoleikit ja sulkapallo. Leiriläisiä oli yhteensä 67 ja ohjaajia paikallisista urheiluseuroista 17.

50 Kesäjunnuleiri järjestettiin Varkauden keskuskentällä ja huonon sään vuoksi viimeinen leiripäivä liikuntatalolla. Leiriläisillä oli jälleen valittavinaan viisi eri ryhmää: 1. tutustujat v., 2. tutustujat v., 3. tutustujat v., 4. yleisurheilu v. ja 5. jalkapallo v. Ryhmistä suosituimmat olivat tutustujat v. ja yleisurheilu v. Muina lajeina oli norsupallo, pelit ja leikit, suunnistus ja ultimate. Leiriläisiä oli yhteensä 91 ja ohjaajia paikallisista urheiluseuroista 17.

51 Syysjunnuleiri järjestettiin Varkauden liikuntatalolla. Ryhmiä oli viisi: 1. tutustujat v., 2. tutustujat v., 3. tutustujat v., 4. tanssi v. ja 5. judo v. Suosituimmat ryhmät olivat tutustujat v. ja tutustujat v. Muina lajeina olivat keilailu, futsal, sulkapallo ja yleisurheilu. Leirillä vieraili myös pelastuslaitos esittelemässä leiriläisille paloautoa ja ambulanssia. Leiriläisiä oli 109 ja ohjaajia 16.

52 Ulkoilupalvelu Ikäihmisten ulkoilupalvelu käynnistyi keväällä Palvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät liikkuman kohtuullisesti joko itse tai apuvälineitä käyttäen. Palvelua ovat käyttäneet myös näkö-vammaiset ja pyörätuolilla liikkuvat asiakkaat. Ulkoiluavustaja voi auttaa tarvittaessa asiakasta pukeutumisessa. Huonojen säiden varalle on suunniteltu toimintaa myös sisätiloihin. Ulkoilupalvelua viikoittain käyttäviä asiakkaita oli vuoden lopussa 26 ja käyntikertoja noin 40. Monet ulkoilupalvelun asiakkaat käyttävät myös Kauppakassin tai Siivouspalvelun palveluja. Ulkoilupalvelu työllistää kaksi ulkoiluavustajaa.

53 Asiointipalvelu Kauppakassin
toiminta pohjautuu Varkauden kaupungin sosiaalitoimiston kanssa tehtyyn ostopalvelusopimukseen. Kauppakassin asiakkaista noin 85 % kuuluu ostopalvelusopimuksen tai yleisen edunvalvonnan piiriin.

54 Räätälöityä asiointipalvelua
Kauppakassilla oli vuonna 2009 noin 4500 käyntiä. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä joustavaan palveluun, jossa on huomioitu asiakkaiden erityiset tarpeet ja aikataulut kuten sairaalasta kotiutumiset. Aikaisempiin vuosiin verrattuna nyt ovat lisääntyneetkin erityisesti toipilaspotilaiden asiointikäynnit. Säännölliset käynnit tuovat myös turvaa ja varmuutta monelle yksin asuvalle asiakkaalle. Tarvittaessa on toimitettu myös apteekki, posti ym. asioita.

55 Siivouspalvelu on toiminut vuodesta Pääasiallisena asiakasryhmänä ovat ikäihmisten kotitaloudet. Siivoustyö suoritetaan parityöskentelynä käyttäen asiakkaan siivousaineita ja -välineitä. Myös Siivouspalvelun osalta tehdään paljon yhteistyötä kaupungin kotipalvelun kanssa.

56 Matonkudonta Ammattitaitoinen matonkutoja kutoi mattoja syyskuulle asti, jolloin siirtyi vanhuuseläkkeelle. Mattoja on kudottu myyntiin kirpputorille sekä asiakkaille tilaustyönä. Asiakkaalla on ollut mahdollisuus kudottaa mattoja joko omista tai talon kuteista. Kudontaan on käytetty myös Kimppa Kirppikseltä ylijääneistä vaatteista leikattuja matonkuteita.

57 Kotitalkkarit Kotitalkkaritoiminta on ollut vilkasta myös v Kotitalkkaritoiminta on kohdistunut pääsääntöisesti vanhuksille, joille tämänkaltainen apu on enemmän kuin tervetullutta. Tehtäviin on kuulunut mm. lumenluontia, nurmikon ja pensasaitojen leikkauksia, haravointia, roskien keruuta, muuttoja, pikkuremontteja jne. Eniten Kotitalkkareita työllisti vuoden aikana erilaiset pihatyöt. Erityisen paljon oli lumen pudotuksia vanhusten omakotitalojen katoilta.

58 Säännöllistä palvelua
Säännölliseen lumityörinkiin on kuulunut 40 taloutta. Muita säännöllisiä vakioasiakkaita oli noin , joista lähes kaikki olivat vanhuksia. Myös erilaiset yritykset, muut kotitaloudet ja Varkauden kaupunki työllistivät kotitalkkareita.

59 Puupaja talkkareiden tukikohtana
Puupaja on toiminut Kimppa Kirppiksen alakerrassa osoitteessa Kauppakatu 19. Puupajan töihin ovat osallistuneet Kotitalkkarit, kun ovat omilta töiltään ehtineet. Lisäksi puutöitä ja entisöintiä on suoritettu tilausten mukaan.

60 Tuoremehuasema Mehuasema oli avoinna Kauppakadun toimitiloissa elokuun puolesta välistä lokakuun loppuun saakka. Vuosi 2009 oli omenasadoltaan hyvä. Mehunpuristuksesta huolehtivat vanhuspalvelun kotitalkkarit.

61 Kimppa Kirppis toimintaa toteutettiin osoitteessa Kauppakatu 19. Toimintaa pyöritettiin kirpputorilla siten, että myyntipöytiä vuokrattiin yhteisöille ja yksityishenkilöille. Kimppa Kirppiksellä myytiin myös oman puupajan tuotteita.

62 Kirjanpitopalvelut Järjestön toimistossa tehtiin laskutusperiaatteella usean jäsenyhdistyksen talouden kirjanpitotöitä.

63 Kotisivut Internetissä olevia Varkauden Urheiluseurat ry:n kotisivuja päivitettiin arkipäivisin. Kotisivujen osoite on:   Warkauden Lehdessä julkaistavaa Junnupalstaa pystyy lukemaan myös Internetistä.

64 8.8. Varkauden 80 v. juhliin liittyvä Elojuhla,
esittelypöydän takana Raimo Ahokas ja Anne Jordan

65 2009 Varkauden parhaat miesurheilija: lentopalloilija Konstantin Shumov Esse-Ti Carilo Loreto Italia. naisurheilija: uimari Jonna Teräväinen Swimming Jyväskylä.

66 2009 nuoret stipendiurheilijat poikien junnu-stipendi:
poikien junnu-stipendi: keilaaja Marko Pikkarainen Keski-Savon Keilailuliitto / Pyörre. tyttöjen junnu-stipendi: hiihtäjä Jasmin Korhonen Warkauden Urheilijat.

67 2009 ohjaaja- ja valmentajatunnustus
jalkapalloilija Veli-Matti Mensonen Warkauden Jalkapalloklubi - Warkaus JK lentopalloilija Henrik Kosonen Keski-Savon Pateri

68 2009 veteraanien yleisurheilumenestyjä
Mauri Lyytikäinen Kuopion Seudun Veteraaniurheilijat. Tanssiurheilu Ari ja Tuula Pelkonen Varkauden Tanssikerho Tankoojat.

69 Miehet   Jalkapallo: Samuli Kaivonurmi Warkauden Jalkapalloklubi - Warkaus JK, jääkiekko: Kosti Tahvanainen Warkis Varkaus, jääpallo: Lasse Karppinen WP 35, kaukalopallo: Mikko Korhonen Enson Pallo, keilailu: Kari Hurri Keski-Savon Keilailuliitto / Ysisata, lentopallo: Atte Kyrölä Keski-Savon Pateri, moottorikelkkailu: Mika Gustafsson Varkaus Racing Team, moottoripyöräily: Pasi Pulliainen Varkaus Racing Team, paini: Henry Hakala Varkauden Tarmo, pöytätennis: Kimmo Hämäläinen Varkauden Tarmo, salibandy: Henri Tarvainen Varkauden Tarmo, shakki: Mikko Timonen Varkauden Tarmo ja yleisurheilu: Veli-Matti Tossavainen Varkauden Kenttä-Veikot.

70 Naiset Jääkiekko: Pipsa Juutilainen Warkis Varkaus, keilailu: Eeva Eskelinen Keski-Savon Keilailuliitto / WBT, ratsastus: Jenna-Jasmin Pehkonen Ratsastusseura Hakkapeliitat –71, yleisurheilu: Riikka Kilpeläinen Varkauden Kenttä-Veikot.

71 Veteraanit, miehet Hiihto: Tapio Tikkanen Warkauden Urheilijat, hiihtosuunnistus: Tapio Tikkanen Savon Suunta, jalkapallo: Jarmo Hirvonen Warkauden Jalkapalloklubi - Warkaus JK, jääkiekko: Petteri Maijanen Laakasijat, jääpallo: Sami Jokinen WP 35, keilailu: Pauli Soininen Keski-Savon Keilailuliitto / WBT, kaukalopallo: Jari Koistinen Enson Pallo, lentopallo: Harri Soininen Varkauden NMKY, moottorikelkkailu: Ami Tuovinen Varkaus Racing Team, moottoripyöräily: Juha Rantala Varkaus Racing Team, suunnistus: Timo Natunen Savon Suunta, voimanosto: Ilkka Launonen Kangaslammin Kisailijat -45, yleisurheilu: Tapio Tikkanen Varkauden Kenttä-Veikot ja vammaisurheilu: Timo Pulkkinen Pohjois-Savon Sokeat ja Heikkonäköiset.

72 Veteraanit, naiset Lentopallo: Erja Tulikanto Varkauden NMKY, suunnistus: Tarja Kärjä Savon Suunta ja yleisurheilu: Sirpa Vänttinen Varkauden Kenttä-Veikot.

73 v. pojat Hiihto: Jeremias Pirinen Warkauden Urheilijat, jalkapallo: Tommi Lankinen WJK Juniorit, jääkiekko: Ville Pulkkinen Warkis Varkaus, jääpallo: Iiro Karppinen WP 35, kaukalopallo: Joonas Immonen Enson Pallo, keilailu: Miro Pikkarainen Keski-Savon Keilailuliitto / Pyörre, moottorikelkkailu: Joni Gustafsson Varkaus Racing Team, paini: Lauri Timonen Varkauden Tarmo, pesäpallo: Topi Moisio Puurtilan Kisa-Pojat, salibandy: Samuli Koponen Varkauden Tarmo, voimanosto: Pekka Laakso Kangaslammin Kisailijat -45 ja yleisurheilu: Sami Kääriäinen Varkauden Kenttä-Veikot.

74 v. tytöt Hiihto: Jasmin Korhonen Warkauden Urheilijat, jääkiekko: Jenna Juutilainen Warkis Varkaus, jääpallo: Mari Ruippo WP 35, pesäpallo: Karoliina Welin Puurtilan Kisa-Pojat, ratsastus: Aino-Kaisa Räisänen Varkauden Urheiluratsastajat, suunnistus: Annina Koskinen Savon Suunta, tennis: Sini Kourunen Warkauden Tennisklubi, voimanosto: Mari Koponen Kangaslammin Kisailijat -45 ja yleisurheilu: Minna Heimonen Varkauden Kenttä-Veikot.

75 v. pojat Hiihto: Jaakko Roponen Warkauden Urheilijat, jalkapallo: Oscar Martikainen WJK Juniorit, jääkiekko: Simo Lyytinen Warkis Varkaus, jääpallo: Niko Nissinen WP 35, kaukalopallo: Juuso Immonen Enson Pallon Juniorit, keilailu: Tommi Markkanen Keski-Savon Keilailuliitto / Pyörre, lentopallo: Kalle Moisio Varkauden NMKY, paini: Eero Timonen Varkauden Tarmo, pesäpallo: Ville Pietinen Puurtilan Kisa-Pojat, salibandy: Jeremias Skyttä Varkauden Tarmo, shakki: Miika Ranimäki Varkauden Tarmo, suunnistus: Antti Järvenpää Savon Suunta, uinti: Jarno Kiesiläinen Varkauden Uimarit, yleisurheilu: Riku Rundelin Varkauden Kenttä-Veikot.

76 v. tytöt Jalkapallo: Anne Koistinen WJK Juniorit, jääkiekko: Lotta Turunen Warkis Varkaus, jääpallo: Riikka Kilpeläinen WP 35, lentopallo: Emma Väliaho Varkauden NMKY, pesäpallo: Oona Pietinen Puurtilan Kisa-Pojat, ratsastus: Anni Torvinen Varkauden Urheiluratsastajat, suunnistus: Henna Mikkonen Savon Suunta, uinti: Jenni Luukkonen Varkauden Uimarit ja yleisurheilu: Jannika Heiskanen Varkauden Kenttä-Veikot.


Lataa ppt "2009 Toimintakertomus."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google