Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

 myydä jotakin nyt tai myöhemmin  tiedottaa tavaroista, palveluista, aatteista ja ihmisistä  Sen avulla luodaan brändejä eli tavaramerkkejä esim. Coca-Cola.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: " myydä jotakin nyt tai myöhemmin  tiedottaa tavaroista, palveluista, aatteista ja ihmisistä  Sen avulla luodaan brändejä eli tavaramerkkejä esim. Coca-Cola."— Esityksen transkriptio:

1

2  myydä jotakin nyt tai myöhemmin  tiedottaa tavaroista, palveluista, aatteista ja ihmisistä  Sen avulla luodaan brändejä eli tavaramerkkejä esim. Coca-Cola  Myös ihminen voi olla brändi esim. David Beckham

3  Sanomalehdet, paikallis- ja ilmaisjakelulehdet sekä aikakauslehdet  Televisio  Radio  Elokuva  Ulko- ja liikemainosvälineet, esimerkiksi kyltit, näyteikkunat, ajoneuvomainonta ja valomainokset  Messu- ja tapahtumamarkkinointi  Internet  Kännyköihin tulevat tekstiviestit (SMS)

4  Tuotteen nimi  Lyhyt selvitys tuotteesta ja sen alkuperästä  Kuva  Mielikuvia:  Miksi ilman tätä tuotetta et pysty elämään/ miten tämän tuotteen ostaminen parantaa elämääsi jne.


Lataa ppt " myydä jotakin nyt tai myöhemmin  tiedottaa tavaroista, palveluista, aatteista ja ihmisistä  Sen avulla luodaan brändejä eli tavaramerkkejä esim. Coca-Cola."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google