Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ABLOY IKÄOHJELMA ohjelman lähtökohtana tarve hallita ikärakenteen, jaksamisen ja kokemuksen siirtämisen haasteita tavoitteena on edistää henkilöstön työkykyä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ABLOY IKÄOHJELMA ohjelman lähtökohtana tarve hallita ikärakenteen, jaksamisen ja kokemuksen siirtämisen haasteita tavoitteena on edistää henkilöstön työkykyä."— Esityksen transkriptio:

1 ABLOY IKÄOHJELMA ohjelman lähtökohtana tarve hallita ikärakenteen, jaksamisen ja kokemuksen siirtämisen haasteita tavoitteena on edistää henkilöstön työkykyä ja työhyvinvointia vähentää sairauspoissaoloja nostaa keskimääräistä eläköitymisikää lisätä ikämestareiden arvostusta varmistaa hiljaisen tiedon siirtyminen Ikämestariksi 55-vuotiaana Ikävapaat 58-vuotiaasta alkaen

2 IKÄJAKAUMAT Päivitetty 3/2009

3 Ikävapaiden kertyminen
Pv / vuosi 58 6 59 8 60 10 61 12 62 14 63 17 64 + 20 Edellytyksenä täysipäiväinen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja vuosittainen kuntotesti. Ikävapaat voidaan pitää max 3 päivän jaksoissa esimiehen kanssa sovitusti.

4 ABLOY IKÄOHJELMA 2009 Ikäohjelman perusrakenne on kaikilla tehtailla yhtäläinen, mutta ohjelman toteutustavat voivat vaihdella paikkakunnan palvelutarjonnan ym. edellytysten mukaan. Ikämestareiden kunnia-asia on aktiivisesti ja tavoitteellisesti siirtää omaa osaamistaan nuoremmille työkavereille. Ikäohjelman työkyvyn tukeminen vuonna 2009 Joensuun tehtaalla (yli 55-vuotiaille): FysioBalance/Seniorisalin käyttö (0 % omavastuu) Kuntoarvio ja yksilöllinen suunnitelma sekä seuranta 1 krt/vuosi niille, jotka haluavat hyödyntää ikämestarivapaita Hierontasarja ilman omavastuuosuutta vuoden 2009 loppuun Virkistyminen ja aktiivinen työkyvyn ylläpito: terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät koulutustapahtumat ja Ikämestariklubi Osaamisen hallinta ja hiljaisen tiedon siirtäminen


Lataa ppt "ABLOY IKÄOHJELMA ohjelman lähtökohtana tarve hallita ikärakenteen, jaksamisen ja kokemuksen siirtämisen haasteita tavoitteena on edistää henkilöstön työkykyä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google