Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ohjeita sähköisestä liittymisestä

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ohjeita sähköisestä liittymisestä"— Esityksen transkriptio:

1 Ohjeita sähköisestä liittymisestä
Jäseneksi liittyminen Pardian jäsenjärjestöihin / liittoihin ja jäsenyhdistyksiin

2 Liittyminen entistä helpompaa
Liittyminen Pardian jäsenjärjestön jäseneksi on nyt entistä vaivattomampaa ja nopeampaa. Voit täyttää sähköisen lomakkeen, milloin se sinulle parhaiten sopii. Lomakkeen käyttäminen on turvallista. Tiedot tallentuvat Pardian palvelimelle suojattua SSL-yhteyttä pitkin. Kun Pardian jäsenrekisteri on vastaanottanut hakemuksen, saat siitä tekstiviestin antamaasi gsm-numeroon. Jos sinulla ei ole matkapuhelinta, saat ilmoituksen sähköpostilla. Sähköisen liittymislomakkeen löydät Pardian kotisivuilta osoitteesta

3 Mihin jäsenjärjestöihin voi liittyä?
Sähköinen liittyminen koskee seuraavia Pardian yhteiseen jäsenrekisteriin kuuluvia jäsenjärjestöjä ja työttömyyskassoja: Alkoholialan Toimihenkilöt Henkilöstöunioni HU Kelan toimihenkilöt Luotsiliitto Maataloustoimihenkilöjärjestöjen Liitto MTJL ProUnioni ST Suomen tietoliikennetekniset Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen ammattiliitto STEKA Tekniikan ja Tiedon Toimihenkilöt TTT Tullivirkamiesliitto TVML Työ- ja elinkeinohallinnon henkilöstöliitto THHL Ulkoasiainhallinnon virkailijayhdistys UHVY Verovirkailijain Liitto VeroVL

4 Mihin jäsenjärjestöihin voi liittyä?
Sähköinen liittymislomake ei ole käytössä seuraavien jäsenjärjestöjen kohdalla. Lisätietoa liittymisestä alla olevista osoitteista: Maanpuolustuksen Henkilökuntaliitto MPHL > Suomen Poliisijärjestöjen Liitto SPJL > Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL > METO - Metsäalan asiantuntijat* > Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry* > Suomen Konepäällystöliitto SKL* > Suomen Laivanpäällystöliitto SLPL* > Suomen Palomiesliitto SPAL ry* > Suomen Terveydenhoitajaliitto STHL* > Tehy* > Tjänstemän vid Ålands Landskapsförvaltning TÅLC > > Pardia järjestönä > Jäsenjärjestöt > Tjänstemän vid Ålands Landskapsförvaltning TÅLC Tähdellä* merkityt ovat Pardian jäsenjärjestöjä vain valtioyhteisössä työskentelevien jäsentensä osalta.

5 Tutustu täyttöohjeisiin
Liittymislomakkeen yhteydessä olevat ohjeet helpottavat lomakkeen täyttämistä. Lue ohjeet ennen kuin täytät lomakkeen kyseisen kohdan. Ohjeet löydät klikkaamalla linkkiä ”Ohje”. Oikeat ja täydelliset tiedot nopeuttavat jäseneksi liittymistä. Lomakkeen pakolliset kentät on merkitty tähdellä.

6 Mistä voi kysyä apua? Jos olet epävarma joidenkin kysymysten kohdalla, kysy neuvoa työpaikkasi luottamusmieheltä, yhdyshenkilöltä tai Pardian jäsenrekisteristä p ma–pe klo 9.00–13.00 (kesällä klo 9.00–12.00).

7 Jäsenliiton ja yhdistyksen valinta
Valitse valintalistalta jäsenliitto, johon haluat liittyä jäseneksi. Jäsenyhdistys-valintalistalle ilmestyy tämän jälkeen kyseisen liiton yhdistykset, joihin voit liittyä. Mikäli et tiedä, mihin jäsenliittoon tai -yhdistykseen liityt, voit täyttää lomakkeen tiedot muilta osin. Pardian jäsenrekisteri tulee ehdottamaan sinulle sopivaa liittoa ja yhdistystä.

8 Työttömyyskassa Lomake ehdottaa sinulle sitä työttömyyskassaa, johon valitsemasi jäsenliiton jäsenet pääsääntöisesti kuuluvat. Mikäli et halua tai voi kuulua työttömyyskassaan ruksaa ”En liity työttömyyskassaan” -kenttä. Työttömyyskassan jäsenenä voi olla vain palkkatyöntekijä, ei yrittäjä. Ilmoita tiedot edellisestä liitostasi ja työttömyyskassastasi erityisesti, jos valtuutat Pardian ilmoittamaan erostasi liittoon ja / tai työttömyyskassaan.

9 Palvelussuhdetiedot Kirjoita työnantaja- ja työpaikkakenttään työnantajasi ja työpaikkasi virallinen nimi. - Esim. Työnantaja: Etelä-Savon ELY-keskus; Työpaikka: Savonlinnan TE-toimisto Anna työsuhteen alkamisaika mahdollisimman tarkasti, vähintään vuosiluvun pitää olla oikein.

10 Jäsenmaksujen perintä
1. Jos valitset "Työnantaja perii suoraan palkasta" -vaihtoehdon, tulosta perintävaltakirja ennen lähettämistä. Toimita se allekirjoitettuna työpaikkasi luottamusmiehelle tai yhdyshenkilölle, joka toimittaa sen edelleen työnantajan palkanlaskentaan.

11 Jäsenmaksujen perintä…
2. Mikäli luottamusmies tai yhdyshenkilö ei ole tiedossa, tai henkilö liittyy Kelan toimihenkilöihin tai ProUnioniin, perintävaltakirjaa ei toimiteta työnantajan palkanlaskentaan, vaan se tulee lähettää Pardiaan. Pardia maksaa postimaksun, kun kuoreen merkitään perintävaltakirjasta löytyvä sopimustunnus. 3. Mikäli et pysty tulostamaan perintävaltakirjaa, ruksaa ao. kenttä. Lomake lähetetään Pardiasta sinulle allekirjoitettavaksesi.

12 Jäsenmaksujen perintä…
4. Jos olet valitset ”Maksan jäsenmaksun itse” - vaihtoehdon, Pardian jäsenrekisteri lähettää sinulle jäsenmaksuviitteet kotiin.

13 Lähetä lomake 1. Lomakkeen lähettämisen jälkeen kunkin yhdistyksen jäsenrekisterisihteeri tai yhdyshenkilö saa välittömästi sähköpostin, jossa on liittyjän tiedot. 2. Liittyjän antamat tiedot tarkistetaan oikeiksi. Mikäli lomakkeessa on epäselvyyksiä tai puutteita, jäsenrekisteri pyytää tarvittaessa lisätietoja.

14 Lähetä lomake… 3. Käsittely aloitetaan viimeistään seuraavana työpäivänä hakemuksen lähettämisestä. 4. Kun Pardian jäsenrekisteri on vastaanottanut hakemuksen, saat siitä tekstiviestin antamaasi gsm- numeroon.


Lataa ppt "Ohjeita sähköisestä liittymisestä"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google