Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Katso ihoasi koskevaa totuutta silmiin.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Katso ihoasi koskevaa totuutta silmiin."— Esityksen transkriptio:

1 Katso ihoasi koskevaa totuutta silmiin.
Tru Face™

2 Tru Facts Ihosi on suojasi. Iho on kehon suurin elin.
Ihon fysiologia  Ikääntyminen  Ryppyjen ikävaiheet Tru Facts Ihosi on suojasi. Iho on kehon suurin elin. Sen tehtävä on suojella ja se on kehon ja ympäristön välinen rajakohta.

3 Tru Facts Ihosi on suojasi. Ihossa on kolme kerrosta: Orvaskesi
Ihon fysiologia  Ikääntyminen  Ryppyjen ikävaiheet Tru Facts Marraskesi Ihosi on suojasi. Ihossa on kolme kerrosta: Orvaskesi Verinahka Ihon pintakerros Orvaskesi Verinahka

4 Tru Facts Ihosi tekee työtä jatkuvasti.
Ihon fysiologia  Ikääntyminen  Ryppyjen ikävaiheet Tru Facts Ihosi tekee työtä jatkuvasti. Orvaskesi on ihon uloin kerros. Uudet solut muodostuvat sen tyvisolukerroksessa. Ikääntyessään ne siirtyvät ihon ylimpään kerrokseen, marrasketeen. Tällöin ihosolut hilseilevät pois. Marraskesi Tyvisolukerros

5 Tru Facts Näin tapahtuu jatkuvasti.
Ihon fysiologia  Ikääntyminen  Ryppyjen ikävaiheet Tru Facts Näin tapahtuu jatkuvasti. NOIN 28 päivässä orvaskesi uudistuu kokonaan. Marraskesi Tyvisolukerros

6 Tru Facts Verinahka on ihon tukikerros.
Ihon fysiologia  Ikääntyminen  Ryppyjen ikävaiheet Tru Facts Verinahka on ihon tukikerros. Verinahassa on sidekudossoluja. Nämä solut huolehtivat kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostamisesta. Sidekudossolut Kollageeni- ja elastiinisäikeet

7 Ihon fysiologia  Ikääntyminen  Ryppyjen ikävaiheet
Tru Facts Kollageenisäikeet säilyttävät ihon kiinteyden muodostamalla verkkomaisen rakenteen. Elastiinin tehtävä on huolehtia ihon joustavuudesta ja kimmoisuudesta. Sidekudossolut Kollageeni- ja elastiinisäikeet

8 Tru Facts Kun ikäännymme, ihoomme alkaa ilmestyä ryppyjä. Miten?
Ihon fysiologia  Ikääntyminen  Ryppyjen ikävaiheet Tru Facts Kun ikäännymme, ihoomme alkaa ilmestyä ryppyjä. Miten? Ihon uudistumisprosessi orvaskedessä luonnollisesti hidastuu, kun vanhenemme. Iho tuottaa aiempaa vähemmän kollageeni- ja elastiinisäikeitä ja niiden muodostama verkkorakenne heikkenee.

9 Tru Facts Kun ikäännymme, ihoomme alkaa ilmestyä ryppyjä. Miten?
Ihon fysiologia  Ikääntyminen  Ryppyjen ikävaiheet Tru Facts Kun ikäännymme, ihoomme alkaa ilmestyä ryppyjä. Miten? Verinahka menettää kiinteyttään ja kimmoisuuttaan. Iho menettää kosteudenpitokykyään. Ihosta tulee ohuempi, kuivempi ja siihen muodostuu erisyvyisiä uurteita. Näin ihoon ilmestyy ryppy.

10 Tru Facts Ihmisellä on ryppyjä kaikenikäisenä:
Ihon fysiologia  Ikääntyminen  Ryppyjen ikävaiheet Tru Facts Ihmisellä on ryppyjä kaikenikäisenä: Juonteet, jotka sinulla on 20-vuotiaana, näkyvät ihossasi syvinä uurteina, kun olet 50-vuotias.

11 Ihon fysiologia  Ikääntyminen  Ryppyjen ikävaiheet
20-vuotiaana Otsan ja kulmakarvojen pystysuuntaiset rypyt voivat joskus näkyä. Juovat silmien ympärillä tuskin näkyvät vielä.

12 30-vuotiaana Ihon uudistumisprosessi orvaskedessä hidastuu.
Ihon fysiologia  Ikääntyminen  Ryppyjen ikävaiheet 30-vuotiaana Ihon uudistumisprosessi orvaskedessä hidastuu. Iho alkaa kärsiä kosteuden puutteesta. Siitä tulee arempi. Ihoon alkaa ilmestyä keskisyviä juonteita.

13 40-vuotiaana Ihon rypyt ja juonteet syventyvät.
Ihon fysiologia  Ikääntyminen  Ryppyjen ikävaiheet 40-vuotiaana Ihon rypyt ja juonteet syventyvät. Iho kuivuu ja menettää kimmoisuuttaan. Naururypyt, juonteet huulten ympärillä ja kulmakarvojen välissä ja uurteet nenän molemmin puolin tulevat enemmän esiin.

14 Ihon fysiologia  Ikääntyminen  Ryppyjen ikävaiheet
50-vuotiaana Tässä iässä useimmat naiset kohtaavat vaihdevuodet, jolloin hormonitason muutokset kiihdyttävät ihon ikääntymistä. Iho kärsii todella paljon kosteudenpuutteesta ja menettää myös kiinteytensä. Juonteet, jotka ilmestyivät ihoosi, kun olit 20-vuotias, näkyvät ihossasi usein syvinä uurteina, kun olet 50-vuotias.

15 Ihon fysiologia  Ikääntyminen  Ryppyjen ikävaiheet
Tru facts Vuonna 2001 kuluttajat käyttivät maailmanlaajuisesti noin 40 miljardia dollaria ihon ikääntymistä vastaan suunnattuihin ihonhoitotuotteisiin. Ihosi paljastaa, miten pidät huolta itseäsi.

16 Ikääntymisen todelliset kiihdyttäjät
Mekaaniset stressitekijät  Ympäristötekijät Ikääntymisen todelliset kiihdyttäjät Ihon ikääntymistä nopeuttaa kaksi tekijää: Mekaaninen rasitus, jonka saa aikaan ryppyjä aiheuttava käyttäytyminen. Ympäristön aiheuttama rasitus, jonka saavat aikaan päivittäinen altistuminen auringonvalolle, saasteille tai tupakan savulle.

17 Mekaaniset stressitekijät  Ympäristötekijät
Mekaaninen rasitus "Oletpa sitten 20- tai 50-vuotias, ryppyjä aiheuttavan käyttäytymisen tunnistaminen on ensimmäinen vaihe taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan ja ihon nuorekkuuden säilyttämisessä." Tohtori Jeannette Graf, lääketiet. tri, ihotautilääkäri ja tutkija ja Nu Skinin® asiantuntevan neuvottelukunnan jäsen

18 Ryppyjä aiheuttava käyttäytyminen
Mekaaniset stressitekijät  Ympäristötekijät Ryppyjä aiheuttava käyttäytyminen Tavaksi tulleet lihasliikkeet, jotka toistuvat päivästä päivään ja vuodesta toiseen: Silmien siristely ja hymyileminen Kulmien rypistäminen Toistuva otsan rypistäminen tai huulten mutristaminen "Mietiskelijän" ilme

19 Ryppyjä aiheuttava käyttäytyminen
Mekaaniset stressitekijät  Ympäristötekijät Ryppyjä aiheuttava käyttäytyminen Kyljellään tai vatsallaan nukkuminen Kuumalla vedellä peseminen Painonvaihtelut Epätasapainoinen ruokavalio ja liian vähän unta Tupakointi

20 Ympäristön aiheuttama rasitus
Mekaaniset stressitekijät  Ympäristötekijät Ympäristön aiheuttama rasitus Ympäristötekijöille altistuminen vahingoittaa ihoa ja nopeuttaa ihon ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Niitä aiheuttavat: Ihon altistuminen auringolle Saasteet ja tupakansavu Altistuminen kuumalle ja kylmälle kuivalle ilmalle

21 Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö
Sinun kasvosi Nu Skin® tarjoaa pitkälle kehitettyjä ihonhoitotuotteita, joiden avulla voit taistella mekaanista ja ympäristön aiheuttamaa rasitusta vastaan ja jotka on tarkoitettu ihon ikääntymisen merkkien hoitamiseksi.

22 Sinun kasvosi Ensimmäisistä juonteista syvimpiin ryppyihin.
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Sinun kasvosi Ensimmäisistä juonteista syvimpiin ryppyihin. Tru Face Skin Perfecting Gel taistelee juonteita vastaan ja palauttaa ihon säteilyn Tru Face Line Corrector pehmentää suun ja silmien ympärillä ja otsassa olevia keskisyviä ja syviä juonteita.

23 Tru Face™ Skin Perfecting Gel
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Tru Face™ Skin Perfecting Gel 30 ml Tilausnumero:

24 Tru Face™ Skin Perfecting Gel
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Tru Face™ Skin Perfecting Gel Vaikutukset: Taistelee jo ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan. Suojaa ihoa ympäristötekijöiltä, kuten auringon säteilyltä Auttaa ihoa säilyttämään kirkkautensa

25 Tru Face™ Skin Perfecting Gel
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Tru Face™ Skin Perfecting Gel Vaikutukset: Estää juonteiden ja ryppyjen muodostumista Palauttaa ihosi säteilyn Suositellaan kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, erityisesti vuotiaille.

26 Tru Face™ Skin Perfecting Gel
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Tru Face™ Skin Perfecting Gel Ainesosien tehokkuus Kelpadelie Antarktikselta saatava merilevä, joka auttaa suojaamaan kollageeni- ja elastiinirakenteita

27 Tru Face™ Skin Perfecting Gel
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Tru Face™ Skin Perfecting Gel Miten se toimii? Kelpadelie Kelpadelie suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta. Kun auringonsäteet tunkeutuvat ihoon, alkaa muodostua entsyymiä nimeltä mmp-3. Tämä entsyymi hajottaa kollageenisäikeitä, jolloin kollageenirakenne heikkenee.

28 Tru Face™ Skin Perfecting Gel
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Tru Face™ Skin Perfecting Gel Miten se toimii? Kelpadelie Kelpadelie suojaa kollageenisäikeitä estämällä mmp-3-entsyymin toiminnan.

29 Tru Face™ Skin Perfecting Gel
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Tru Face™ Skin Perfecting Gel Ainesosien tehokkuus Kelpadelie Vähentää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä eli hienoja juonteita ja ryppyjä Auttaa säilyttämään ihon sileyden ja kirkkauden Kelpadiella on sama vaikutus kuin retinolilla, eikä se aiheuta valoherkkyyttä.

30 Tru Face™ Skin Perfecting Gel
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Tru Face™ Skin Perfecting Gel Ainesosien tehokkuus Nestekidetekniikan ansiosta A-vitamiinia vapautuu iholle vähitellen. Kidespiraali on muodostunut kolesteryyliestereistä, jotka kosteuttavat ihoa luonnollisella tavalla. A-vitamiini (retinyylipalmitaatti) lisää antioksidanttisuojaa.

31 Tru Face™ Skin Perfecting Gel
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Tru Face™ Skin Perfecting Gel Ainesosien tehokkuus Kupari PCA sitoo kosteutta ja tekee ihosta kiinteän ja sileän. Gingko Biloba auttaa tekemään ihosta kirkkaan Vihreä tee ja marunauute rauhoittavat ja elvyttävät ihoa

32 Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö
Käyttöohje Käytä päivittäin aamuin ja illoin, kun olet puhdistanut ihon, pyyhkinyt sen kasvovedellä ja käyttänyt Tru Face™ Line Corrector -tuotetta. Pumppaa tuotetta kolme kertaa kädellesi ja levitä kasvoille ja kaulalle ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein.

33 Käyttöohje Varo, ettei voidetta joudu luomiin ja silmiin.
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Käyttöohje Varo, ettei voidetta joudu luomiin ja silmiin. Tämän jälkeen voit levittää iholle valitsemaasi Nu Skin -kosteusvoidetta tai -hoitovoidetta.

34 Tru Face™ Line Corrector
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Tru Face™ Line Corrector 30 ml Tilausnumero:

35 Tru Face™ Line Corrector
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Tru Face™ Line Corrector Vaikutukset: Täsmätuote, joka häivyttää silmien ja huulten ympärillä ja otsan alueella esiintyviä syviä juonteita. Korjaa mekaanisen rasituksen aiheuttamaa ihon ikääntymistä.

36 Tru Face™ Line Corrector
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Tru Face™ Line Corrector Vaikutukset: Tuotteen mullistava, patentoitu, prokollageenin peptideihin perustuva tekniikka auttaa häivyttämään keskisyviä ja syviä juonteita ja ryppyjä.

37 Tru Face™ Line Corrector
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Tru Face™ Line Corrector Vaikutukset: Tuote on hellävarainen ja turvallinen kaikille ihotyypeille. Suositellaan erityisesti vuotiaille. Tuotetta voidaan käyttää yhdessä muiden Nu Skin® -ihonhoitotuotteiden kanssa.

38 Tru Face™ Line Corrector
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Tru Face™ Line Corrector Ainesosien tehokkuus: Prokollageenin peptidit (palmitoyyli-pentapeptidi 3) lähettävät ikääntymisen vastaisia signaaleja kollageenia tuottaville sidekudossoluille, auttavat häivyttämään keskisyviä ja syviä juonteita ja tekevät ihosta kiinteän ja nuorekkaan.

39 Prokollageenin peptidit
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Prokollageenin peptidit Miten se toimii? Peptidit vastaavat solujen välisestä tiedonkulusta. Peptidit käynnistävät kollageenin tuotannon lähettämällä signaaleita sidekudossoluille, kuten avain, joka käynnistää auton moottorin.

40 Prokollageenin peptidit
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Prokollageenin peptidit Miten se toimii? Peptidit ovat pieniä ja imeytyvät helposti ihoon. Kun niitä levitetään iholle, ne kulkeutuvat orvaskedestä verinahkaan, jossa sidekudossolut sijaitsevat.

41 Prokollageenin peptidit
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Prokollageenin peptidit Miten se toimii? Sidekudossolut saavat peptideiltä signaalin käynnistää kollageenin tuotannon. Kollageenirakenteet vahvistuvat ja iho kiinteytyy. Verinahka laajenee ja kohottaa orvaskettä, jolloin rypyt silenevät.

42 Prokollageenin peptidit
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Prokollageenin peptidit Miten se toimii? Sidekudossolut saavat peptideiltä signaalin käynnistää kollageenin tuotannon. Kollageenirakenteet vahvistuvat ja iho kiinteytyy. Verinahka laajenee ja kohottaa orvaskettä, jolloin rypyt silenevät.

43 Kliinisten tutkimusten tuloksia
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Kliinisten tutkimusten tuloksia Lääketieteen saralla peptideitä pidetään huipputekniikkana, sillä ne ovat täsmätuotteita.

44 Kliinisten tutkimusten tuloksia
Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö Kliinisten tutkimusten tuloksia Kliiniset tutkimukset osoittavat, että Tru Face™ Line Correctorin käyttö vähensi 12 viikossa ryppyjä merkittävästi 91 %:lla kokeen 42 osallistujasta. Kliiniset kokeet osoittivat myös, että tulokset paranevat jatkuvasti kuuden kuukauden kuluessa. Ennen Jälkeen

45 Vaikutukset  Ainesosien tehokkuus  Käyttö
Käyttöohje Käytä aamuin illoin puhdistuksen ja kasvoveden käytön jälkeen. Levitä pieni määrä silmien ja huulten ympärillä ja otsan alueella esiintyviin syviin juonteisiin ja ryppyihin. Käytä sen jälkeen Tru Face™ Skin Perfecting Gel -geeliä ja valitsemaasi Nu Skin -kosteusvoidetta tai -hoitovoidetta.

46 Kasvosi peilaavat hyvinvointiasi.
Ihosi paljastaa, miten pidät huolta itseäsi. Tru Face™ Skin Perfecting Gel 30 ml Tilausnumero Tru Face™ Line Corrector 30 ml Tilausnumero


Lataa ppt "Katso ihoasi koskevaa totuutta silmiin."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google