Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lionit, tervetuloa satavuotisjuhlakauden viimeiselle vuodelle, !

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lionit, tervetuloa satavuotisjuhlakauden viimeiselle vuodelle, !"— Esityksen transkriptio:

1 Lionit, tervetuloa satavuotisjuhlakauden viimeiselle vuodelle, 2017-2018!
Minulla on ilo kertoa teille tämän historiallisen ohjelman viimeisimmät tiedot sekä miten satavuotisjuhlaan liittyvät aktiviteetit sopivat yhteen LCI Forwardin kanssa, jotta pääsemme aloittamaan palvelumme toisen vuosisadan.

2 100-vuotisjuhlan teemat Johtaminen palvelun kautta
Uudet jäsenet vaikutuksen kasvat-tamiseksi Paikka-kunnalla tiedot-taminen Koko juhlakauden ajan lionit ovat tehneet ahkerasti töitä ja Johtaneet palvelun kautta satavuotisjuhlan palveluhaasteessa, Kutsuneet uusia jäseniä vaikutuksen kasvattamiseksi ja Tiedottaneet paikkakunnalla satavuotisjuhlan perintöprojektien kautta. Olemme nähneet miten uskomattomia tuloksia lionit ovat saavuttaneet näiden ohjelmien kautta tähän mennessä, mutta haluan teidän myös miettivän miten monia ihmisiä voimme vielä palvella ja miten monta uutta jäsentä voimme ottaa kesäkuuhun 2018 mennessä.

3 Johtaminen palvelun kautta
Satavuotisjuhlan palveluhaaste Palveltu yli ### miljoonaa ihmistä ##% klubeista on raportoinut osallistumisesta Neljä Maailmanlaajuista palvelun viikkoa {{Etsi uusimmat numerot kalvoille 3-5 verkkosivulta Lions100.org.}} Me jatkamme johtamista palvelun kautta. Minulla on ilo ilmoittaa, että satavuotisjuhlan palveluhaasteen kautta autettavien ihmisten määrä jatkaa kasvamista. Tämän kuukauden alussa lionit olivat palvelleet jo ### miljoonaa ihmistä ja ##% lionsklubista raportoi MyLCI:n kautta niiden palvelutunneista. Vuonna meillä oli Maailmanlaajuinen palvelun viikko kaikilla neljällä palveluhaasteen alueella ja näin maailman lionit saivat mahdollisuuden olla esillä samalla kun ne osallistuivat näihin kampanjoihin.

4 Uudet jäsenet vaikutuksen kasvattamiseksi
Centennial-jäsenpalkinnot ##% klubeista on osallistunut Centennial-jäseniä ######; Klubeja #### Viimeinen mahdollisuus ansaita näitä palkintoja Ottakaa uusia jäseniä Toimikaa uusien klubien kummeina Lionit ovat myös osallistuneet satavuotisjuhlaan kutsumalla uusia jäseniä -- pyytäen muita osallistumaan kanssamme palvelutyöhön. Tämä kuukauden alussa ##% klubeista oli ansainnut Centennial-jäsenpalkintoja. Uusien Centennial-jäsenten lukumäärä on yli ###### ja uusien klubien lukumäärä on yli ####. Teillä ja klubeillanne on vielä mahdollisuus ansaita näitä rajoitetun ajan saatavilla olevia jäsenpalkintoja satavuotisjuhlakauden viimeisen vuoden aikana, joten kannustan kaikkia jatkamaan uusien jäsenten ottamista ja uuden klubin sponsoroimista!

5 Paikkakunnalla tiedottaminen
Paikkakunnan perintöprojektit Tavoite: Kaikki klubit jättävät näkyvän, pitkäikäisen lahjan paikkakunnalle satavuotisjuhlakauden aikana #### klubeista on raportoinut ##### projektista ilmoitettu MyLCI:ssa Muistakaa merkki, joka ilmoittaa että lionit ovat tehneet lahjoituksen, kutsukaan lehdistön edustaja paikalle ja päivittäkää tiedot tunnisteella #Lions100 Jos klubinne ei ole vielä toteuttanut perintöprojektia, nyt on aika luoda näkyvä, pysyvä lahjoitus paikkakunnalle tämän juhlakauden viimeisen vuoden aikana. Tähän mennessä yli #### klubia on raportoinut ##### perintöprojektista, esimerkkeinä mm. puistonpenkkejä, istutettuja puita, suihkulähteitä, bussikatoksia ja leikkikenttiä, vedenpuhdistusjärjestelmiä ja terveydenhuollon välineitä, koulujen luokkahuoneita ja näköhuollon klinikoita. Löydätte lisäinspiraatiota perintöprojekteihin Lions Clubs Internationalin sosiaalisesta mediasta ja muistakaa päivittää omat tietonne käyttämällä tunnistetta #Lions100.

6 Satavuotisjuhlat Tapoja juhlia -verkkosivut Media Lions100-sivulla
Tapoja juhlia -esite, jossa on 30 ideaa Ehdotuksia lioneilta Pohjat & kuvat Media Lions100-sivulla Tärkeät tarinat Satavuotisjuhlan videot (mukaan lukien Paljon onnea lionit) Lionien matka -näyttely verkossa Vuonna 2017, me kannustamme myös kaikkia klubeja järjestämään satavuotisjuhlan. Tapoja juhlia -sivulla Lions100-verkkosivulla on Tapoja juhlia -esite, jossa on 30 erilaista ideaa sekä ehdotuksia muilta lioneilta, malleja ja kuvia. Muita juhlavuoteen liittyviä resursseja löytyy Media -kohdasta Lions100-verkkosivulla, mukaan lukien Tärkeät tarinat, satavuotisjuhlan videot, mukaan lukien Paljon Onnea lionit -video, sekä Lionien matka -näyttely.

7 Mitä seuraavaksi: LCI Forward
Strateginen suunnitelma ohjaamaan meitä toiselle vuosisadalle Laadittu lioneilta saadun palautteen pohjalta Samalla kun jatkamme satavuotisjuhlakautta, siirrämme Lions Clubs Internationalia kohti tulevaisuutta. LCI Forward on laadittu maailman lioneilta saadun palautteen perusteella. Se on meidän strateginen suunnitelmamme, jonka avulla onnistumme Lions Clubs Internationalin toisella vuosisadalla.

8 LCI Forwardin tavoite Palvella 200 miljoonaa ihmistä per vuosi vuoteen mennessä Kolminkertaistaa humanitaarinen vaikutus LCI Forwardilla on yksi yleinen tavoite: Osoittaa kunnioitusta palvelumme ensimmäisen vuosisadan saavutuksille ja vastata uusiin tarpeisiin maailmassa. Tämän saavuttamiseksi lionsklubit tulevat palvelemaan 200 miljoonaa ihmistä per vuosi vuoteen mennessä, kolminkertaistaen vaikutuksemme.

9 LCI Forwardin tavoite Laajentaa palvelun vaikutusta ja aluetta
Muokata julkista mielipidettä ja parantaa näkyvyyttä Pyrkiä erinomaisuuteen klubeissa, piireissä ja koko järjestössä Parantaa jäsenyyden arvoa ja pyrkiä uusille alueille Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme määritelleet neljä osatavoitetta: Laajennamme palveluvaikutustamme uuden palvelurakenteen ja globaali palvelualueen kautta. Muokkaamme julkista mielipidettä ja parannamme näkyvyyttämme käynnistämällä uuden globaalin mainoskampanjan ja mobiilisovelluksen. Pyrimme klubien, piirien ja järjestön tasoilla erinomaisuuteen lisäämällä koulutusta lioneille ja tarjoamalla uuden työkalun klubeille. Parannamme jäsenyyskokemuksen arvoa ja saavutamme uusia alueita tarjoamalla uusia mahdollisuuksia palvella meidän kanssamme ja parannamme jäsenyyskokemusta uusille jäsenille. Koska tämä vaikuttaa satavuotisjuhlaamme, keskustelemme tästä yksityiskohtaisemmin ensimmäisen osatavoitteen kohdalla.

10 Palvelurakenne Palautetta saatu tuhansilta lioneilta ja leoilta Uusia tapoja palvella ja vastata nykyisiin tarpeisiin Alkaen heinäkuussa 2017 Uusi palvelurakenne perustuu globaaliin palvelurakenteen arviointiin, johon saatiin palautetta tuhansilta lioneilta ja leoilta. Alkaen heinäkuussa 2017, tämä rakenne antaa lioneille ja leoille uusia tapoja palvella ja samalla vastata humanitaarisiin tarpeisiin

11 Palvelualueet Palvelurakenteeseen sisältyy viisi palvelualuetta: diabetes, ympäristö, nälän helpottaminen, lapsuusiän syöpä ja näkökyky Jatkamme nuorison auttamista, mutta tulemme myös korostamaan nuorison ottamista mukaan palvelutyöhön ja palvelujohtajina Jatkamme paikkakunnan tarpeisiin vastaamista Palvelurakenteeseen sisältyy viisi palvelualuetta: diabetes, ympäristö, nälän helpottaminen, lapsuusiän syöpä ja näkökyky. Jatkamme nuorison auttamista, mutta tulemme myös korostamaan nuorison ottamista mukaan palvelutyöhön ja palvelujohtajina. Kun keskitämme resurssit näille palvelualueille, klubit ja piirit voivat jatkaa paikkakuntien tarpeisiin vastaamista aivan kuten ne ovat tehneet tähänkin saakka.

12 Globaali palvelualue: Diabetes
Yksi maailman suurimmista globaaleista epidemioista 8. eniten kuolemia aiheuttava tauti Komplikaatiot voivat aiheuttaa: munuaistautia hermojen vaurioitumista näönmenetystä Lionit ja leot tulevat toimimaan johtajina diabeteksen ennaltaehkäisemisessä Diabetesta sairastavat sekä lapset että aikuiset ja se on yksi suurimmista ja nopeimmin kasvava globaali epidemia. Tällä hetkellä se on 8. suurin kuolemaa aiheuttava tauti. Diabeteksen aiheuttamat komplikaatiot ovat monet, kuten munuaistauti, hermojen vaurioituminen ja muut vakavat terveysuhat, mukaan lukien näön menettäminen. Diabeteksen valitseminen globaaliksi palvelualueeksi antaa lioneille ja leoille mahdollisuuden olla maailman johtava järjestö diabeteksen ennaltaehkäisemisessä ja siihen sairastuneiden elämänlaadun parantamisessa.

13 Satavuotisjuhlan palveluhaaste 2017-18
Tukee LCI Forwardia & uutta palvelurakennetta Diabetes lisätty olemassa oleviin kampanjoihin Lisätty maailmanlaajuinen palvelun viikko Diabetes-palkintomerkki Mobiilisovelluksen badge LCI Forwardin ja uuden globaalin palvelualueen tukemiseksi me olemme lisänneet diabeteksen satavuotisjuhlan palveluhaasteeseen vuonna Osana tätä tukea, olemme lisänneet viidennen maailmanlaajuisen palvelun viikon (diabetes). Klubinne voi ansaita erityisen diabetes-merkin ja jos käytätte mobiilisovellusta diabetesprojektissa, saatte diabetes-badgen mobiilisovelluksen profiiliin.

14 100-vuotisjuhlan palveluhaaste jatkuu
LCIF:llä on uusia apurahoja diabetesprojekteihin Klubit raportoivat niiden diabeteshankkeista MyLCI:ssa osana satavuotisjuhlan palveluhaasteen projekteja Lions Clubs Internationalin säätiö tulee myös käynnistämään suuren diabeteskampanjan ja tarjoamaan lisää apurahoja diabetesprojekteihin. Alkaen 1. heinäkuuta 2017, lionit raportoivat diabeteshankkeet MyLCI:ssa osana satavuotisjuhlan palveluhaasteen projekteja aikaisempien projektien (nuoriso, nälän helpottaminen, näkökyky ja ympäristö) lisäksi. Klubit tulevat jatkossakin saamaan koristekivelliset lippumerkit, jotka edustavat kampanjoita joihin ne ovat osallistuneet, mutta timanttitason palkinto edustaa nyt osallistumista neljään tai viiteen palveluhaasteen kampanjaan. Arvostamme suuresti antamaanne tukea, jotta diabetes saadaan osaksi satavuotisjuhlaan liittyviä aktiviteetteja. Timanttitason palkinto annetaan osallistumisesta joko neljään tai viiteen satavuotisjuhlan palveluhaasteen kampanjaan

15 Muita resursseja Alkaen 1. heinäkuuta 2017, kaikki lions100.org Toolbox -sivulla olevat materiaalit päivitetään Lue lisää LCI Forwardista sivulla lionsclubs.org/lciforward Lue lisää palvelurakenteesta lionsclubs.org - sivulla, kohdassa Miten me palvelemme Useita muita resursseja on saatavilla: Alkaen 1. heinäkuuta 2017, kaikki materiaalit Centennial-työkalupakissa päivitetään lisäämällä diabetes satavuotisjuhlan palveluhaasteeseen Jos haluat lisätietoja LCI Forwardista, mukaan lukien jaettavat videot ja esitelmä aiheen esittelemiseksi, käy sivulla lionsclubs.org/lciforward Lue lisää palvelurakenteesta ja viidestä palvelualueesta, mukaan lukien diabetes, lionsclubs.org -sivulla, kohdassa Miten me palvelemme

16 Päätä vuosi 2017-18 vahvana Johtaminen palvelun kautta
Uudet jäsenet vaikutuk- sen kasvat-tamiseksi Paikkakun-nalla tiedot- taminen Kiitämme teitä vielä kerran osallistumisesta satavuotisjuhlakauteen. Katsotaan miten vahvasti meidän viimeinen satavuotisjuhlakauden vuotemme päättyy kun aloitamme palvelun toisen vuosisadan.


Lataa ppt "Lionit, tervetuloa satavuotisjuhlakauden viimeiselle vuodelle, !"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google