Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yleiskatsaus Edustusjoukkue, 2-divari:

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yleiskatsaus Edustusjoukkue, 2-divari:"— Esityksen transkriptio:

0 Yleiskatsaus SALIBANDY Maanantai 16.1.2017
Ilves ry, Tampere HUOM - JUHLAVUODEN KANSI ! Logo korvataan vuoden 2016 jälkeen normaaliversiolla.

1 Yleiskatsaus Edustusjoukkue, 2-divari:
Joukkue on nuorentunut ja liigapelaajien kokemusta siirtynyt paljon pois. Harjoituskulttuuria on muutettu ja pelaajilla on kova halu mennä eteenpäin. Joukkueen menestyminen on ollut heikkoa ja joukkue on lohkonsa toiseksi viimeisenä. Tammikuussa on saatu tehtyä muutamia sopimuksia, joissa vanhoja pelaajia on siirtynyt myös takaisin edustukseen. Lohkon kaksi viimeistä putoaa suoraan 3- divariin. Mahdollinen 3-Divariin putoaminen tarkoittaa myös varustetoimittajan Excelin tuen (6 000€) päättymistä. MIII, 3-divari: Joukkueeseen on siirtynyt pelaajia Ilves edustuksesta. Joukkue on pärjännyt lohkossaan hyvin ja on tällä hetkellä lohko kakkosena. A-nuoret, 1-divari: Pelaajarosteri on kapea, mutta B-ikäluokan ansiosta joukkue on saatu toimimaan. Menestys kaudella on ollut haasteellista ja joukkue on lohkossaan viimeisenä. B-nuoret, eliittisarja 2000 ikäluokka on palannut Eliittisarjaan kahden SM-sarjakauden jälkeen. Karsinnoissa oli kovia porukoita ja sarjataso on nyt oikea. Joukkue on lohko kakkosena C1 (01), 1-divari Mukana SM-karsinnoissa, mutta sarjan taso oli liian kova. Nyt mukana C1-divarissa, joka on valtakunnallinen sarja. Joukkue on tällä hetkellä 12 joukkueen lohkossa kymmmnentenä.

2 Yleiskatsaus C1 Black (01), Kilpasarja:
Uusi valmentaja Jukka Järvinen on tuonut ryhtiä joukkueeseen. Harjoituksiin on lisätty fysiikkaosuus. Harjoitusinto on hyvä ja sarjataso Kilpasarjassa oikea. ILVES D2 (04), Pelimaailma: Pieni mutta aktiivinen porukka, mukana pari Y-pelaajaa. Tiina Hännisen mukaantulo valmennukseen on nostanut pelaajien innokkuutta. Harjoitukset ovat menossa oikeaan suuntaan. Mukaan tarvitaan vielä pelaajia, sekä maalivahti. E1/E2 (05-06), Kilpa ja haastajasarja: Itä- ja Länsi joukkueet on yhdistetty. Yhdessä harjoitusryhmässä on kolme joukkuetta liiton sarjoissa. Pelaajia yhteensä 34kpl. E1 kilpajoukkue on varmistanut kilpasarjapaikan ja E2 joukkue paikan ylemmässä sarjassa. Toinen E1 joukkue pelaa haastajasarjaa. ILVES G, Kisamaailma: Mukana 10 poikaa. Vanhempainkokous pidetty 9.11, jossa valittiin joukkueen toimihenkilöt ja toiminta saatiin todella käyntiin.  ILVES F-tytöt, Harjoituspelit: Kerhoryhmästä joukkueeksi siirtyneessä porukassa on 12 pelaajaa.. Joukkue pelaa Ilves ringettejoukkuetta vastaan salibandyä kerran kuussa. Joukkue ei pelaa salibandyliiton sarjassa.

3 Yleiskatsaus Valmennuskirja valmistumassa Joel Heineen toimesta. Tarkoituksena yhdistää ja mahdollistaa mahdollisimman laadukas valmennus koko pelaajapolun ajalta aina G- juniorista, edustusjoukkueeseen asti. Tulevan TFT- turnauksen ( ) järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa. Turnauksen markkinoinnissa kirjattiin yhteistyösopimus salibandyportaalin Pääkallon kanssa, jossa mainoskampanjat pyörivät parhaillaan. Turnauspäällikkö Harry Hanneliukselta on saatu jo positiivisia uutisia kontakteista Suomen rajojen ulkopuoleltakin. Turnaukseen on jo nyt kirjattu 49 osallistuvaa joukkuetta. Tavoite on yli 160 joukkuetta. Vuoden vaihteessa salibandyjaostossa tehtiin nimitys, jossa Liikuntapäällikkö Jari Luukkanen nimettiin salibandyjaoston toiminnanjohtajaksi alkaen. Keväällä 2017 salibandyjaostossa joudutaan toimintaa sopeuttamaan, taloudellisista syistä. Markkinointi ja myynti ei ole saavuttanut sille asetettuja tavoitteita ja siihen liittyvä määräaikaista työsopimusta ei tulla uusimaan. Ilves salibandyn harrastajamäärät ovat myös haasteellisessa tilanteessa (kts. Kaavio).

4 Yleiskatsaus

5 Talous Viimekauden tappiosta johtuen salibandyjaoston talouslukemia on pyritty seuraamaan erityisen tarkasti ja arviointia on tehty pidemmältäkin ajanjaksolta (alla).

6 Talous Kaudelle 2016 – 2017 tehtiin päätös nostaa joukkueiden toimintamaksuja, joka huomioi kulurakenteen mahdollisimman tarkasti. Ongelmia on ollut edelleen viimekausien tapaan joukkueiden kasaan saamiseksi. Harrastajia ei ole saatu houkuteltua mukaan toimintaan ja syksyllä on jouduttu jo tekemään päätös, jossa perutaan joukkueet F2 East, F2 West, G West ja Naisten joukkue. Joukkueiden lopettamisen myötä jää toimintamaksutuottoja saamatta n €. Syksyllä edellä mainituille joukkueille varatut harrastusresurssit (salivuorot) jää salibandyjaostolle eteenpäin vuokrattavaksi. Kenttävuokrien kokonaissumma ollessa n €. Muutoksien myötä on tehty myös viimehetken päivitys salibandyjaoston budjettiin , jossa muutokset on huomioituna. Tarkoituksena on että tällä kaudella tehtäisiin 0- tulos, jota sitäkin pidetään hyvänä verrattuna viimekauden n € tappioon. Kassavirta tarkastelussa, talous toteutuu suunnitellun mukaisesti ja tilillä on ,52€.

7 Kiitos


Lataa ppt "Yleiskatsaus Edustusjoukkue, 2-divari:"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google