Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kolmikko 11.5.2015 klo 13-15 Sosiaalibarometrin nostotSosiaalibarometrin Eduskuntavaalien jälkeiset vaikuttamistoimet. Mitä on tehty ennen vaaleja ja mitä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kolmikko 11.5.2015 klo 13-15 Sosiaalibarometrin nostotSosiaalibarometrin Eduskuntavaalien jälkeiset vaikuttamistoimet. Mitä on tehty ennen vaaleja ja mitä."— Esityksen transkriptio:

1 Kolmikko 11.5.2015 klo 13-15 Sosiaalibarometrin nostotSosiaalibarometrin Eduskuntavaalien jälkeiset vaikuttamistoimet. Mitä on tehty ennen vaaleja ja mitä nyt? JB-pohdintaa jos aikaa on Klo 14.15/ 14.30 - Jyväskylän kaupungin hyvinvointikertomus ja Oulun kokemukset järjestöjen kokemustiedon keräämisestä sähköiseen hyvinvointikertomukseen.

2 Sosten eduskuntavaaleihin liittyvä vaikuttamistyö Ennen vaaleja Järjestövierailut ja paneelit Hallitusohjelmatavoitteet: Strategiset tavoitteet: Byrokratian ongelmat järjestöissä: - Heti vaalien jälkeen materiaali toimitettiin eri puolueiden neuvottelijoille ja keskeisille toimijoille (Strategialuonnoksen 6.9.2013 mukaan)

3 Sosten eduskuntavaaleihin liittyvä vaikuttamistyö Vaalien jälkeen Kansanedustajille materiaalipaketti Hallitusneuvottelukokoonpanon selkiytymisen jälkeen yhteys hallituspuolueiden edustajiin Uudet kansanedustajat tavataan eduskuntaryhmittäin 27.5. SOSTEn ja Veikkauksen edunsaajien yhteinen kansanedustajatapaaminen Uudet erityisavustajat tavataan Politiikan kulmapöytä sote-järjestöjen toimijoille ennen kesää uuden sosiaali- ja terveysministerin johdolla Kun valtiopäivätyö alkaa, käynnistyvät valiokuntatapaamiset sekä eduskuntaryhmien tapaamiset

4 Syksyn tapaamiset ja teemat Ehdolla olevia teemoja: Hallitusohjelman aukiluku Kokemusasiantuntijuus/ -koulutus Lakimuutokset Työllisyys/ Te asiantuntijat KELA-kuntoutus Hankintalaki TTIP vapaakauppasopimus; merkitys järjestöille? Rahapelimonopoliuudistus? 22.9 klo 13.00 ja 30.11. klo 8.00


Lataa ppt "Kolmikko 11.5.2015 klo 13-15 Sosiaalibarometrin nostotSosiaalibarometrin Eduskuntavaalien jälkeiset vaikuttamistoimet. Mitä on tehty ennen vaaleja ja mitä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google