Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

MATRI -seminaari 1.11.2010 Eeva-Liisa Lilja, Elintarvikekehityksen OSKE.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "MATRI -seminaari 1.11.2010 Eeva-Liisa Lilja, Elintarvikekehityksen OSKE."— Esityksen transkriptio:

1 MATRI -seminaari 1.11.2010 Eeva-Liisa Lilja, Elintarvikekehityksen OSKE

2 Mikä on Foodle.fi? Uusi palvelu suomalaisen elintarviketutkimustiedon hakuun ja välitykseen Suunnattu yrityksille, medialle sekä alan kehittäjille Tiedon tuottajana alan tutkijat

3 Foodle.fi on perustettu Edistämään tutkimustiedon siirtymistä yrityksiin Tukemaan uuden tutkimustiedon kaupallistamista ja siten parantamaan elintarvikealan ja koko Suomen kilpailukykyä Vahvistamaan elintarviketieteisiin liittyvää mielikuvaa uudistuvana, innovatiivisena alana

4 Foodle –palvelun tausta Rahoittajat: OSKE-ohjelman käynnistämä ja Uudenmaan liiton rahoittama ElintarvikePumppu-projekti sekä Elintarviketeollisuusliitto (ETL) Toteuttajat: Elintarvikekehityksen OSKE, VTT ja ETL Yhteistyö ETP Food for Life Finland –foorumin kanssa; sijaitsee www.foodforlife.fi -sivujen yhteydessäwww.foodforlife.fi Avattu keväällä 2010

5 Muut tietolähteet Lisää tutkimustuloksia voi hakea Foodle-palvelun linkkien avulla: Mitä tutkimustietoa Foodle -palvelusta löytyy? Hgin yo Tuhat Evira MTT Hanska VTT Hankehaavi.fi jne. Foodle -palveluun syötetyt tutkimustulokset (2007 ->)

6 Mikä uutta Foodle -palvelussa? PARANTAA TIEDON KÄYTETTÄVYYTTÄ; tutkimustulokset löytyvät helposti ja kansantajuisessa muodossa tiedon hyödyntämismahdollisuuksia korostaen TOTEUTETTU KOHDERYHMÄLÄHTÖISESTI; kannustaa tutkijoita kohderyhmälähtöiseen tiedon tuottamiseen

7 Foodle -palvelun käyttäjät Yritykset Media kotimaassa ja kansainvälisesti Alan kehittäjät Tutkijat

8 Yrityksille Selkokielistä ja helposti hyödynnettävää tutkimustietoa Suora yhteys tutkijoihin

9 Tutkijoille Myönteistä julkisuutta Verkottumisväylä yritysten ja toisten tutkijoiden kanssa

10 Medialle Kiinnostavia uutisaiheita Kattava rekisteri tiedon tuottajista

11 Kehittäjille Tutkimustietoa välitettäväksi kentälle uusin elintarvike- tutkimus löydettävissä yhdestä www-osoitteesta

12 Tervetuloa käyttämään Foodle -palvelua Tutkimustuloksia voi selailla vapaasti Tutkijat saavat käyttäjätunnuksen ja salasanan tutkimustulosten palveluun viemistä varten -> tunnukset VTT:ltä (juhani.sibakov@vtt.fi)juhani.sibakov@vtt.fi Tutkija voi luoda sivustolle oman profiilin osaamisensa esittelemiseksi ja viedä vapaasti tuloksiaan palveluun VTT neuvoo palvelun käytössä

13 Syksyn 2010 Paras tutkimustulos -kilpailu Kilpailu parhaasta tutkimustiedosta käynnissä 31.12.2010 asti –asiantuntijaraati valitsee voittajan –kriteerit: tutkimuksen selkokielisyys, hyödynnettävyys ja ajankohtaisuus

14 Kysy lisää Foodle -palvelusta Käyttäjätuki: VTT, Juhani Sibakov, puh. 020 722 4080, juhani.sibakov@vtt.fijuhani.sibakov@vtt.fi ETP Food for Life Finland -yhteistyö: VTT, Anu Kaukovirta-Norja, puh. 020 722 7117, anu.kaukovirta-norja@vtt.fianu.kaukovirta-norja@vtt.fi Elintarvikekehityksen klusteri-yhteistyö: Elintarvikekehityksen OSKE, Johanna Jaskari-Halonen, puh. 050 308 8551, johanna.jaskari@viikkifoodcentre.fi johanna.jaskari@viikkifoodcentre.fi

15 Kiitos kiinnostuksestasi! Klikkaa Foodle –palvelun sivuille www.foodle.fi www.foodle.fi


Lataa ppt "MATRI -seminaari 1.11.2010 Eeva-Liisa Lilja, Elintarvikekehityksen OSKE."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google