Lataa esitys
Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota
JulkaistuAki Kapulainen Muutettu yli 9 vuotta sitten
1
MATRI -seminaari 1.11.2010 Eeva-Liisa Lilja, Elintarvikekehityksen OSKE
2
Mikä on Foodle.fi? Uusi palvelu suomalaisen elintarviketutkimustiedon hakuun ja välitykseen Suunnattu yrityksille, medialle sekä alan kehittäjille Tiedon tuottajana alan tutkijat
3
Foodle.fi on perustettu Edistämään tutkimustiedon siirtymistä yrityksiin Tukemaan uuden tutkimustiedon kaupallistamista ja siten parantamaan elintarvikealan ja koko Suomen kilpailukykyä Vahvistamaan elintarviketieteisiin liittyvää mielikuvaa uudistuvana, innovatiivisena alana
4
Foodle –palvelun tausta Rahoittajat: OSKE-ohjelman käynnistämä ja Uudenmaan liiton rahoittama ElintarvikePumppu-projekti sekä Elintarviketeollisuusliitto (ETL) Toteuttajat: Elintarvikekehityksen OSKE, VTT ja ETL Yhteistyö ETP Food for Life Finland –foorumin kanssa; sijaitsee www.foodforlife.fi -sivujen yhteydessäwww.foodforlife.fi Avattu keväällä 2010
5
Muut tietolähteet Lisää tutkimustuloksia voi hakea Foodle-palvelun linkkien avulla: Mitä tutkimustietoa Foodle -palvelusta löytyy? Hgin yo Tuhat Evira MTT Hanska VTT Hankehaavi.fi jne. Foodle -palveluun syötetyt tutkimustulokset (2007 ->)
6
Mikä uutta Foodle -palvelussa? PARANTAA TIEDON KÄYTETTÄVYYTTÄ; tutkimustulokset löytyvät helposti ja kansantajuisessa muodossa tiedon hyödyntämismahdollisuuksia korostaen TOTEUTETTU KOHDERYHMÄLÄHTÖISESTI; kannustaa tutkijoita kohderyhmälähtöiseen tiedon tuottamiseen
7
Foodle -palvelun käyttäjät Yritykset Media kotimaassa ja kansainvälisesti Alan kehittäjät Tutkijat
8
Yrityksille Selkokielistä ja helposti hyödynnettävää tutkimustietoa Suora yhteys tutkijoihin
9
Tutkijoille Myönteistä julkisuutta Verkottumisväylä yritysten ja toisten tutkijoiden kanssa
10
Medialle Kiinnostavia uutisaiheita Kattava rekisteri tiedon tuottajista
11
Kehittäjille Tutkimustietoa välitettäväksi kentälle uusin elintarvike- tutkimus löydettävissä yhdestä www-osoitteesta
12
Tervetuloa käyttämään Foodle -palvelua Tutkimustuloksia voi selailla vapaasti Tutkijat saavat käyttäjätunnuksen ja salasanan tutkimustulosten palveluun viemistä varten -> tunnukset VTT:ltä (juhani.sibakov@vtt.fi)juhani.sibakov@vtt.fi Tutkija voi luoda sivustolle oman profiilin osaamisensa esittelemiseksi ja viedä vapaasti tuloksiaan palveluun VTT neuvoo palvelun käytössä
13
Syksyn 2010 Paras tutkimustulos -kilpailu Kilpailu parhaasta tutkimustiedosta käynnissä 31.12.2010 asti –asiantuntijaraati valitsee voittajan –kriteerit: tutkimuksen selkokielisyys, hyödynnettävyys ja ajankohtaisuus
14
Kysy lisää Foodle -palvelusta Käyttäjätuki: VTT, Juhani Sibakov, puh. 020 722 4080, juhani.sibakov@vtt.fijuhani.sibakov@vtt.fi ETP Food for Life Finland -yhteistyö: VTT, Anu Kaukovirta-Norja, puh. 020 722 7117, anu.kaukovirta-norja@vtt.fianu.kaukovirta-norja@vtt.fi Elintarvikekehityksen klusteri-yhteistyö: Elintarvikekehityksen OSKE, Johanna Jaskari-Halonen, puh. 050 308 8551, johanna.jaskari@viikkifoodcentre.fi johanna.jaskari@viikkifoodcentre.fi
15
Kiitos kiinnostuksestasi! Klikkaa Foodle –palvelun sivuille www.foodle.fi www.foodle.fi
Samankaltaiset esitykset
© 2024 SlidePlayer.fi Inc.
All rights reserved.