Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Julkaisu ja viestintä -vahvuusalue 5.10.2007. Tavoitteet Tavoitteena on edistää koulutustutkimuksen ja sen tulosten tunnetuksi tekemistä sekä laitoksen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Julkaisu ja viestintä -vahvuusalue 5.10.2007. Tavoitteet Tavoitteena on edistää koulutustutkimuksen ja sen tulosten tunnetuksi tekemistä sekä laitoksen."— Esityksen transkriptio:

1 Julkaisu ja viestintä -vahvuusalue 5.10.2007

2 Tavoitteet Tavoitteena on edistää koulutustutkimuksen ja sen tulosten tunnetuksi tekemistä sekä laitoksen näkyvyyttä. Silta tutkijoiden ja tiedonhyödyntäjien välillä Tutkimuksen tukeminen Julkin toiminta- alueilla ja palvelujen kehittäminen Viestintästrategian uusiminen Viestinnän käytännön ohjeiston tekeminen

3 Julkaisutoiminta, uutta Julkaisustrategian kirjoittaminen Verkkojulkaisemisen kehittäminen (julkaisut, Kasvatus, Peda-forum) Peda-forumin toimitus KTL:ssa vuoden 2009 loppuun (Propeda-hanke). Peda- forum-lehti muuttuu osittain referee- julkaisuksi.

4 Julkaisutoiminta, uutta (jatkoa) Julkaisun kirjoituspohja tutkijoiden käyttöön Kansainvälisen kirjoittamisen tukeminen? Julkaisutoiminnan palvelukeskus (palvelut ulkopuolelle kasvatus- ja koulutustutkimuksen alueilla)

5 Tiedotus, kehittämiskohteita Vahvuusalueista tiedottamisen tukeminen Tiedotusverkostot, olemassa olevien hyödyntäminen ja uusien etsiminen Uusien tiedotusteemojen etsiminen yhdessä tutkijoiden kanssa

6 Internet, mietittävää Verkkosivujen uudistaminen, ainakin vahvuusalueiden verkkosivut? Verkkoviestinnän kehityksen vaikutus KTL:n sivuihin? Päivitysvastuiden selkeyttäminen? Intranetin kehittäminen?

7 Kirjasto- ja informaatiopalvelut, uutta suuntaa Tietoa siirtyy yhä enemmän verkkoon Tutkijan tiedonhankinnan tukeminen (esim. pääkirjaston järjestämät tiedonhankinnan kurssit, verkkopalveluista tiedottaminen)

8 Graafiset palvelut, mietittävää Pitäisikö laitoksen ulkoinen ilme uusia vahvuusalueiden uudistuksen myötä?

9 Toivomuksia vahvuusalueille Vahvuusalueet nimeävät tiedotusyhdyshenkilönsä Yhteydenotot töistä ajoissa Julkiin Vahvuusalueille ja projekteille viestintäsuunnitelmat (tavoitteet, keinot, aikataulut, resurssit ja vastuuhenkilöt) Tekniset ratkaisut viestintään: esim. apuohjelmat käsikirjoitusten vastaanottoon (lehdet ja seminaarit – Kasvatus ja Peda-forum)

10 Yhteistyön edistämisen muotoja Julkaisu-uutiset (tiistaikahvit) Intranetin hyödyntäminen ja osallistuminen sisäiseen viestintään


Lataa ppt "Julkaisu ja viestintä -vahvuusalue 5.10.2007. Tavoitteet Tavoitteena on edistää koulutustutkimuksen ja sen tulosten tunnetuksi tekemistä sekä laitoksen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google