Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

VIESTINTÄ Piia Kvist. 7. LUOKAN VALINNAINEN VIESTINTÄ  Kurssit 1 - 2: Mediakurssi ja videokurssi  Mediakurssi: Katsellaan ja arvostellaan elokuvia,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "VIESTINTÄ Piia Kvist. 7. LUOKAN VALINNAINEN VIESTINTÄ  Kurssit 1 - 2: Mediakurssi ja videokurssi  Mediakurssi: Katsellaan ja arvostellaan elokuvia,"— Esityksen transkriptio:

1 VIESTINTÄ Piia Kvist

2 7. LUOKAN VALINNAINEN VIESTINTÄ  Kurssit 1 - 2: Mediakurssi ja videokurssi  Mediakurssi: Katsellaan ja arvostellaan elokuvia, tehdään ilmaisutaidon harjoituksia, suunnitellaan mainoksia ja tehdään sanomalehtijuttuja.  Videokurssi: Ideoidaan ja videoidaan lyhytelokuvia.

3 8. LUOKAN VALINNAINEN VIESTINTÄ  Kurssit 4 – 5: Toimittajakurssi ja elokuvakurssi  Toimittajakurssi: Kurssilla harjoitellaan lehti- kirjoittamista. Tehdään juttuja mahdollisuuksien mukaan maakunta- ja paikallislehteen.  Elokuvakurssi: Katsellaan ja arvostellaan elokuvia. Keskustellaan ja kirjoitetaan elokuvista.

4 9. LUOKAN VALINNAINEN VIESTINTÄ  Kurssit 7 - 8: Ilmaisukurssi ja luova kirjoittaminen  Ilmaisukurssi: Kurssilla tehdään teatteri-ilmaisun perusharjoituksia ja edetään pantomiimista improvisaatioon. Näytellään paljon!  Luova kirjoittaminen: Kokeillaan erilaisia kirjoi- tustyylejä ja -tapoja. Eläydytään rooleihin ja kirjoitetaan tunteella!

5 VIESTINNÄN YHDEN VIIKKOTUNNIN KURSSIT  eli lyhyet valinnat  8. luokalla kirjallisuuskurssi, jolla luetaan lyriikkaa ja fanitetaan fantasiaa.  9. luokalla teatteri-ilmaisun perusteet –kurssi, jolla koetaan ilmaisun iloa!  Kurssisisältö sovitaan tarkemmin yhdessä.


Lataa ppt "VIESTINTÄ Piia Kvist. 7. LUOKAN VALINNAINEN VIESTINTÄ  Kurssit 1 - 2: Mediakurssi ja videokurssi  Mediakurssi: Katsellaan ja arvostellaan elokuvia,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google