Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lync 2010 Päivän ohjelma ja aineistolinkit ebwiki03 Koulutuskeskus Salpaus - Verkko-opetuspalvelut - Erkki Brotkin erkki.brotkin[at]salpaus.fi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lync 2010 Päivän ohjelma ja aineistolinkit ebwiki03 Koulutuskeskus Salpaus - Verkko-opetuspalvelut - Erkki Brotkin erkki.brotkin[at]salpaus.fi."— Esityksen transkriptio:

1 Lync 2010 Päivän ohjelma ja aineistolinkit http://bit.ly/ ebwiki03 Koulutuskeskus Salpaus - Verkko-opetuspalvelut - Erkki Brotkin erkki.brotkin[at]salpaus.fi / verkkoapu[at]salpaus.fi / 044 708 1285

2 Lync? Lync on audio- ja videoneuvotteluohjelmisto sekä pikaviestiohjelma.

3 Omat tiedot Lyncin kautta voi jakaa tietoa omasta tilasta ja sijainnista organisaation sisällä. Huomautus voi kertoa esim. työpäivän toiminnasta tai se voi olla ilmoitusluontoinen asia. Huomautuksessa voi olla myös linkki www-sivuille. Huomautus Sijainti Tavoitettavuu s

4 Ryhmät Lyncin etusivulle voi rakentaa omia ryhmiä. Helpottaa hahmottamaan oman työryhmän jäsenten tavoitettavuustilat. veop ryhmä

5 Integroitu Outlookin kanssa Outlook kertoo työkaverien Lync-tavoitettavuustilan, jos Lync on käynnissä. Kalenteriin voi tehdä Lync- kokous ajanvarauksia. Kalenterista oma tavoitettavuustieto Lynciin.

6 Miten & mihin?

7 Pikaviestit Tekstiä ja hymiöitä. Nopeat tekstipohjaiset keskustelut.

8 Lync soitto Yksittäiset tai ryhmänkeskeiset ääni- ja videokeskustelut sekä kokoukset. Etäkokoukset.

9 Power Point- esitys Lync-kokoustilaan voi ladata Power Point-esityksen ja esittää se kokoustilassa oleville. Etäkoulutukset.

10 Työpöydän ja ohjelman jako Lync-tilassa voi jakaa oman työpöytänäkymän tai ohjelmanäkymän kokoustilassa oleville. Etäohjaukseen liittyvät tilanteet. Työpöydän jakamisessa täytyy huomioida mitä jakaa ja kenelle!

11 Etähallinta Lyncin kautta voidaan antaa etähallinta omaan tietokoneeseen tai pyytää etähallinta toisen tietokoneeseen. Etähallinnan luovuttamisessa täytyy olla erittäin tarkkana!

12 Lync 2010 Koulutuskeskus Salpaus - Verkko-opetuspalvelut - Erkki Brotkin erkki.brotkin[at]salpaus.fi / verkkoapu[at]salpaus.fi / 044 708 1285


Lataa ppt "Lync 2010 Päivän ohjelma ja aineistolinkit ebwiki03 Koulutuskeskus Salpaus - Verkko-opetuspalvelut - Erkki Brotkin erkki.brotkin[at]salpaus.fi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google