Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ROT 13.1.2015 ROT 13.1.2015 Hyvää Uutta Vuotta! Hyvää Uutta Vuotta!

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ROT 13.1.2015 ROT 13.1.2015 Hyvää Uutta Vuotta! Hyvää Uutta Vuotta!"— Esityksen transkriptio:

1 ROT ROT Hyvää Uutta Vuotta! Hyvää Uutta Vuotta!

2

3 YHDISTYMISpäivä 22.1. Olemme nyt Jyväskylän Lyseon lukion opiskelijoita ja opettajia. Uudet kotisivut ja facebook toimivat jo. Käy tykkäämässä! Sepän ja Lyseon yhdistymistä juhlistetaan torstaina 22.1. Päiväjuhla järjestetään Harjulla klo 12 alkaen. Siihen saakka tunnit pidetään normaalisti. Juhla koskee ykkösiä ja kakkosia, abiturientit saavat juhlan aikana suunnitella penkkareitaan. Tarkempaa tietoa päiväjuhlan ohjelmasta ensi viikon ro- tuokiossa.

4 YHDISTYMISPÄIVÄN ILTAJUHLA
Samaisena yhdistymispäivänä järjestetään kaikille kiinnostuneille uuden Lyseon opiskelijoille iltajuhla klo 18 alkaen. Luvassa on mm. pizzaa, sirkus- ja tanssiesityksiä, bändejä kaikista Lyseon toimipisteistä, opebändi (solistina mm. rehtori Osmo Polas). Tarjoilujen vuoksi iltajuhlaan on varsin sitova ilmoittautuminen. Ryhmänohjaaja kerää ilmoittautumiset NYT! Iltajuhlaan toivotaan juhlavaa pukeutumista.

5 UUSIA AIRUEITA TARVITAAN!
Lyseon tapahtumissa airuet luovat tunnelmaa. Heidän tehtävänään on mm. olla lippuvartiossa ja kantaa sekä Lyseon lippua että Suomen lippua silloin, kun tilaisuuden luonne sitä vaatii. Airuet myös opastavat vieraita. Tehtävässä toimimisesta voi kertyä opintosuorituksia. Miespuoliset airuet käyttävät 1800-luvulta peräisin olevaa ns. gymnaasiatakkia eli poikakoululaisten koulupuvun takkia, naispuolisilla airuilla on tilaisuuden luonteen mukaan joko Keski-Suomen kansallispuku tai ns. pikkumusta. Jos olet halukas toimimaan airuena tulevissa juhlissa, ilmoittaudu ryhmänohjaajallesi tai suoraan Siskolle (JÄÄS). Airutkoulutus järjestetään tiistaina klo alkaen Harjun juhlasalissa.

6 KERÄÄTTEKÖ RAHAA MATKAA TMS. VARTEN?
Yhdistymisjuhlien iltatilaisuuteen voi varata pöydän, jossa voi illan aikana myydä projektinsa hyväksi pientä syötävää tms. Pöytävaraukset wilmoitse Siskolle (JÄÄS).

7 Jyväskylän Lyseon lukion yhteislaulu
Facebook-äänestys käynnissä Jyväskylän lyseon lukion yhteislaulusta! Käy tykkäämässä suosikkibiisiäsi Jyväskylän lyseon lukion Facebook-sivuilla: &fref=ts

8 Uusintapäivät Lukioiden yhdistyttyä 1.1. myös Wilma on Lyseon lukion Harjun, Viitaniemen ja Tikkakosken toimipisteiden osalta yhteinen. Tämä on aiheuttanut muun muassa sen, että "Tentit" - osiossa näkyvät nyt jokaisen toimipisteen uusintakoeilmoittautumiset. Ole siis tarkkana, että ilmoittaudut oikean toimipisteen uusintakoepäivään! Uusintapäivät Harjulla: ja/tai 3.2. Jatkossa ilmoittaumispäivien kohdalla ilmoitetaan suluissa uusintakokeiden paikka: Harju, Viitaniemi tai Tikkakoski.

9 Esivalinnat lukuvuoden 2015-2016 kursseille 19.1.-23.1.2015
Esivalinnoissa ”äänestetään” seuraavana lukuvuonna järjestettäviä kursseja ja lopullinen kurssitarjotin laaditaan näiden tulosten pohjalta. Jokaisella opiskelijalla on noin reilu 30 ääntä käytettävissään. Tarkista jo nyt että Wilmaan (tai muualle) tehty opintosuunnitelmasi on ajan tasalla ja päivitä se tarvittaessa. Tärkeää on tietää mitä kursseja aiot seuraavana lukuvuonna suorittaa. Nykyisten 1. vuoden opiskelijoiden kannattaa ottaa 2. vuoden suunnitelmissaan huomioon se, että kertauskursseja ei näillä näkymin enää järjestetä teidän abivuotenanne. Esivalintatarjotin löytyy Wilmasta pitkin polkua : ”Kurssitarjotin -> Muuta valintojasi -> Jyväskylän Lyseon lukio -> Esivalinnat 2015”. Esivalintatarjotin on järjestelty oppiaineittain ja poiketen normaalista kurssitarjottimesta, voi jokaiselta riviltä tehdä useita valintoja (vastaavat eri kursseja samasta oppiaineesta). Tämä viesti löytyy myös Wilman tiedotteista ja sitä päivitetään esivalintaviikon aikana, mikäli tarvetta tulee (tärkeistä muutoksista tiedotetaan myös Wilmaviestillä).

10 KAKKOSILLE Potkiaisten suunnittelu pitää käynnistää
Potkiaiset ovat keskiviikkona 11.2. Wanhojen päivä on perjantaina 13.2.

11 KAKKOSILLE Pyrimme kehittämään lukiokoulutusta keräämällä opiskelijoilta palautetta. - Seuraavana tiistaina tehdään 2. vuosikurssilaisille ns. Attitude-kysely - Kysely tullaan toteuttamaan ryhmänohjaustuokion aikana sähköisenä internetin kautta - Kyselyyn vastaaminen vie opiskelijalta n min - Kyselyyn vastaaminen on mahdollista eri päätelaitteilla (tietokoneella, läppärillä, tabletilla ja jopa omalta älypuhelimella) - Pyydämme opiskelijoita tuomaan oman päätelaitteen mukanaan seuraavana tiistaina (jos opiskelijalla on oma päätelaite), jotta vastaaminen tapahtuisi mahdollisimman sujuvasti. - Kyselyn vastaukset ovat anonyymejä ja tuloksia käsitellään luottamuksellisesti. - Kyselyn yhteenvetoa ryhmä voi katsella yhdessä myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Vastauksien yhteenvetoa ryhmänohjaaja tai opinto-ohjaajat voivat hyödyntää tulevissa ohjaustilanteissa. - Tarkemmat ohjeet kyselyyn vastaamiseen annetaan ryhmänohjaustuokion alussa

12 ABEILLE Penkkareiden suunnittelu pitää aloittaa
Penkkari-päivä on torstaina 12.2. Tänään (13.1) on viimeinen päivä ilmoittautua penkkarirekkoihin ! Eli nimeä 2. kerroksen aulan listaan, jos et ole vielä laittanut ja haluat mukaan. Torstaina klo 12- abit voivat suunnitella penkkareita ja maalata rekkoihin tulevia lakanoita. Tuokaa lakanoita koululle niin pääsette maalaamaan rekkoihin koristeita !

13 ABEILLE Nyt tarkkana kurssimäärän suhteen! Tuleeko 75 varmasti täyteen? (sis. 10 syventävää eikä liikaa hylättyjä) Varo O-, K- ja H-merkintöjä! Jos saat soveltavasta kurssista hylätyn (H), ei tämä kerrytä kurssimäärääsi ollenkaan. Esim. abikurssit (ena9, mab11, rub11, maa17, bi11, te6, yh5, jne.) ovat soveltavia kursseja. Muista mahdollisuus päättöarvosanan korotukseen! Tiedustele käytäntöjä abikurssien opettajilta.

14 ABEILLE: TÄHTÄIMESSÄ LÄÄKIS?
Tervetuloa Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin tutustumaan lääkärin työhön ja opintoihin klo keskussairaalalle. Iltapäivän aikana kuulet lääkärin työn arjesta, erikoistumisesta, opinnoista ja KSSHP:stä työpaikkana ja erikoistumissairaalana. Aika pe klo 13-15 Paikka Keski-Suomen keskussairaalan koulutustilat, Keskussairaalantie 19, päärakennus, Auditorio, 0-kerros Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Ilmoittaudu omalle opolle viimeistään

15 ABEILLE Eximian abi-infot Jyväskylässä klo 16:30- 19:00, Cumulus Jyväskylä, Väinönkatu 3 OHJELMA: klo Yleinen klo Lääketiede klo Kasvatustieteet klo Psykologia Valmennuskeskuksen info klo lääketiede, IT-Dynamo, Piippukatu 2

16 ABEILLE jatko-opintoesittelyitä Cynkkarilla (=Schildtin Viitaniemen toimipisteessä)
perjantaina klo 14:15 – 15 Mona Hirsikangas: Erityspedagogiikka + POM-opinnot: valmistuu samalla erityisopettajaksi, erityisluokanopettajaksi ja luokanopettajaksi, luokka 1 Aura Vuorela ja Sara-Sofia Turpeinen: Puheviestintä, Jyväskylän yliopisto, luokka 2 Hanna-Maria Kuntala ja Anette Vaherto: Liikuntapedagogiikka, Jyväskylän yliopisto, luokka 3 Inkeri Marttila ja Eero-Kaappo Koivisto, LUT, Lappeenrannan teknillinen yliopisto: tekniikka ja kauppatieteet, luokka 5 Sara Härkönen: Tallinnan teknillinen yliopisto: lakitieteellinen - Kansainvälinen lainsäädäntö ja EU-lainsäädäntö + kauppatieteet, valtiotieteet, insinööritieteet, luokka 6 Sunna Junkkila: TAMK/elokuva- ja TV-käsikirjoittaminen + valosuunnittelu ja lavastus, luokka 7 Noora Halttunen ja Sara Savolin: JAMK/ Tiimiakatemia, luokka 8 Katleena Kärkkäinen: Hammaslääketieteellinen, Turku, luokka 9, pääsykokeisiin valmistautuminen ( myös yleislääketiede!)


Lataa ppt "ROT 13.1.2015 ROT 13.1.2015 Hyvää Uutta Vuotta! Hyvää Uutta Vuotta!"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google