Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Käyttöjärjestelmät ja ohjelmien päivittäminen Sami,Jarkko Myllytulli Mytlpt09e 2010.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Käyttöjärjestelmät ja ohjelmien päivittäminen Sami,Jarkko Myllytulli Mytlpt09e 2010."— Esityksen transkriptio:

1 Käyttöjärjestelmät ja ohjelmien päivittäminen Sami,Jarkko Myllytulli Mytlpt09e 2010

2 Käyttöjärjestelmät ja ohjelmien päivittäminen Windows –Päivittäminen suojaa viiruksilta –Windowsin päivittäminen käy kätevimmin Internet Explorer-selaimella. Valikosta Tools valitaan Windows update,

3 Linux Linux-käyttöjärjestelmän päivittäminen on aivan yhtä helppoa kuin Windowsinkin, välineet ovat vain erilaiset. Linuxissa hommaan lisämausteen tuo distribuutioiden runsaus ja niiden erilaisuus. Jokaisella distribuutiolla tuntuu olevan omat päivitystyökalunsa. Myöskin ohjelmien paketointijärjestelmiä on erilaisia, näistä yleisimmät ovat Red Hat:n ja sen johdannaisten,sekä SuSE:n käyttämä RPM sekä Debianin käyttämä DEB. Kun päivityksiä on saatavilla, näkyy työpöydän ilmoitusalueella siitä kertova kuvake. Päivitysten asentaminen onnistuu napsauttamalla tätä kuvaketta. Kun päivityksiä on saatavilla, näkyy työpöydän ilmoitusalueella siitä kertova kuvake. Päivitysten asentaminen onnistuu napsauttamalla tätä kuvaketta.

4 Lähteet:  YOUTUBE  WIKIPEDIA  CS.STANDIA.FI


Lataa ppt "Käyttöjärjestelmät ja ohjelmien päivittäminen Sami,Jarkko Myllytulli Mytlpt09e 2010."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google