Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

”KURK ON KIVA” Strategian kulmakivet suuntaviivoina kehittämistoimille 2008-2013 Visio TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2010.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "”KURK ON KIVA” Strategian kulmakivet suuntaviivoina kehittämistoimille 2008-2013 Visio TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2010."— Esityksen transkriptio:

1 ”KURK ON KIVA” Strategian kulmakivet suuntaviivoina kehittämistoimille 2008-2013 Visio TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2010

2 2 Visio: ”KURK ON KIVA”  Hyväkuntoinen, monimuotoinen ja luonnoskaunis kenttä Jatkuvalla hyvällä kentän hoidolla varmistamme, että pelattavuus on aina korkeaa tasoa Kentällä säilytämme sopivan vaikeusasteen, jotta se tarjoaa haasteita kaiken tasoisille pelaajille Kenttää kehitämme luonnon arvoja vaalien  Ystävällinen ja kodikas golfyhteisö Kaikessa toiminnassa pyrimme varmistamaan sekä jäsenistön että vieraspelaajien viihtyvyys Aktiivisella seuratoiminnalla vaalimme myös vahvaa klubihenkeä Kannustamme jäseniä kehittymään golfpelaajina Haluamme edistää golfia harrastuksena kaikenikäisille, vauvasta vaariin  Houkutteleva myös kustannuksiltaan Talouden ohjenuorana on kustannustehokkuus, jolla pidämme pelimaksut kilpailukykyisinä Investoinnit ja kentänhoitokustannukset ovat huolellisesti harkittuja Keskitymme kolmeen kulmakiveen:

3 3 Kehittämissuunnitelmat 1/3  Hyväkuntoinen, monimuotoinen ja luonnoskaunis kenttä Jatkuvalla hyvällä kentän hoidolla varmistamme, että pelattavuus on aina korkeaa tasoa Ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa kenttää (myös jatkokoulutukseen panostetaan) Kentällä säilytämme sopivan vaikeusasteen, jotta se tarjoaa haasteita kaiken tasoisille pelaajille Kenttää kehitämme luonnon arvoja vaalien  TOIMENPITEET KAUDELLE 2010 Väylien salaojitusta jatketaan edelleen. 6. väylän rumpuputken uusiminen –Varmistetaan Valley-kentän ylimenovesien poisto tulevaisuudessakin. Viimeistely –Kiinnitetään huomiota viimeistelyyn ja yksityiskohtiin, ”pienet asiat merkitsevät paljon” –Mm. reuna-alueiden raivaus ja siistiminen, Valley-Lake kentän merkinnät, penkit. Teepaikkojen ja teiden hiekoitus –Lisäpanostus teealueiden ja teiden kuntoon. Talkoot –Valitaan 1-2 kohdetta, mitkä kunnostetaan talkootoimin. Taukoalueen 4/7/11 ehostaminen –Taukotilojen ja wc-tilojen ehostaminen, maisemointi. Teetetään Master Plan Kurk Golfin alueesta ja kentistä –Master Plan ohjaa kaikkia tulevia korjauksia ja parannuksia kohti ehjää kokonaisuutta.

4 4 Kehittämissuunnitelmat 2/3  Ystävällinen ja kodikas golfyhteisö Kaikessa toiminnassa pyrimme varmistamaan sekä jäsenistön että vieraspelaajien viihtyvyys Aktiivisella seuratoiminnalla vaalimme myös vahvaa klubihenkeä Kannustamme jäseniä kehittymään golfpelaajina Haluamme tarjota golfia hyvänä harrastuksena kaikenikäisille, vauvasta vaariin  TOIMENPITEET KAUDELLA 2010 Seuratoiminta –Toimikunnilla uutta ja aktiivista ohjelmaa koko vuodelle. Kilpailut –Panostetaan valikoituihin kilpailuihin ja päivitetään kilpailujen konsepteja. Koulutus –Tuemme jäsenten golfopetusta ja valmennuskoulutusta kaikissa ikäluokissa Juniorit –Tavoitteena Sinetti Seura –tunnustus. Tiedotus –Jatketaan menestyneen Bulletinin julkaisua, sekä aktivoidaan entisestään tiedotusta kotisivuilla ja sähköpostin välityksellä. Palvelu –Palkataan ja koulutetaan kesäksi palvelualtis ja osaava toimistohenkilökunta.

5 5 Kehittämissuunnitelmat 3/3  Houkutteleva myös kustannuksiltaan Talouden ohjenuorana on kustannustehokkuus, jolla pidämme pelimaksut kilpailukykyisinä Investoinnit ja kentänhoitokustannukset ovat huolellisesti harkittuja  TOIMENPITEET KAUDELLA 20010 Talousarvio –Maltillinen budjetti, jossa huomioidaan myös yleismaailmallinen taloudellinen tilanne. Hoitovastike –Hoitovastikkeeseen maltillinen korotus. Green Fee –GF maksujen taso pyritään pitämään korkeana ja ohjaamaan vieraspelaamista hiljaisille ajoille. Harkitut investoinnit kalustoon ja klubitaloon –Roughleikkuri, Iseki 240 (leikkuri+imuri), 3kpl sähkögolfautoja, keskipakoislevitin –Klubitaloa remontoidaan uusimalla pintoja ja ilmanvaihtoa. –Investoinnit eivät ylitä poistojen tasoa, jolloin likviditeetti säilyy hyvänä. Kulut –Kentänhoitoon ja palveluun panostetaan, mutta myös kulut pidetään budjetoidun mukaisina. Avainasiakkuus –Analysoidaan Kurk Golfin asiakasryhmät (vastuut ja edut) –Mm. osakkaille GF etuja naapurikentille Lisäpelioikeus yhteistyökentille –Nurmijärven Golfkeskus, Nevas Golf, Suur-Helsingin Golf


Lataa ppt "”KURK ON KIVA” Strategian kulmakivet suuntaviivoina kehittämistoimille 2008-2013 Visio TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2010."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google