Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Cesari Bosan Amarone della Valpolicella Riserva

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Cesari Bosan Amarone della Valpolicella Riserva"— Esityksen transkriptio:

1 Cesari Bosan Amarone della Valpolicella Riserva
Tuotetiedot Tuottaja: Gerardo Cesari Maa: Italia Alue: Veneto Ala-alue/Luokitus: Veneto Alkoholiprosentti: 15.5% Rypaletyyppi: Corvina 80%, Rondinella 20%, Sokeripitoisuus: 8.5 Väri: Syvä, tummanpunainen Maku: Erittäin täyteläinen, samettinen, runsas, lämmin, kirsikkaa, vaniljaa, kaakaota. Roteva ja voimakas. Tuoksu: Kirsikkaa, vaniljaa, kaakaota, mausteinen Suljin: Luonnonkorkki Maahantuoja: Hartwa-Trade Alkon tuotenumero: Koko: 75CL Pakkauskoko: 6PLO/LTK Alkon hinta: 59,8€/PLO Sopii ruokiin: Lammas Nauta Nautiske- lujuoma Riista Amarone Bosania valmistetaan ainoastaan n pulloa. Rypäleet on kerätty, vuodesta riippuen, 1-2 viikkoa aikaisemmin kuin perinteiseen Valpolicellaan käytettävät rypäleet. Rypäletertut kerätään mataliin puisiin säleikkölaatikkohin ilmavasti yhteen kerrokseen. Rypälelaatikot siirretään hyvin ilmastoituun varastoon (fruttai), jossa rypäleet saavat kuivua aina seuraavan tammikuun puoleen väliin saakka. Kuivauksen aikana rypäleet rusinoituvat, kun ne menettävät painostaan %. Rypäleiden kuivattaminen tekee viinistä erittäin intensiivisen, aromikkaan ja alkoholipitoisen. Maserointi kesti 30 päivää, käyminen tarkoin valikoitujen hiivojen kanssa. Sakan poiston jälkeen viini siirrettiin terässammioihin malolaktista käymistä varten. Amaronea kypsytettiin kolme vuotta tammitynnyreissä, osin suurissa Slavonian tynnyreissä ja osittain ranskalaisissa Allierin tynnyreissä. Pullotuksen jälkeen viiniä kypsytettiin vielä kuukautta pullossa. Viini tulisi avata vähintään kaksi tuntia ennen tarjoilua, jotta sen aromikkuus pääsee oikeuksiinsa. Sopiva tarjoilulämpötila on astetta. Ruokasuositus - Amaronea suositellaan voimakasaromisten liha- ja riistaruokien kumppaniksi. Se sopii erinomaisesti myös ruoan jälkeen nautiskeluviiniksi päättämään upean aterian. Vino da meditazione! Cesari Veneton alueella toimiva, vuonna 1936 perustettu Gerardo Cesari on kuuluisa erityisesti Amaroneistaan, mutta tuotanto kattaa myös muita klassikoita kuten Ripasso, Soave ja Valpolicella. Kansainvälisiä palkintoja voittaneella Cesarilla on viinitarhoja yhteensä yli 100 hehtaaria Valpolicellan ja Luganan alueilla. Cesarin viinit ovat uniikkeja, hienostuneen elegantteja ja tasapainoisia, ja ne syntyvät, kun viininvalmistuksessa kunnioitetaan perinteitä ja hyödynnetään tuoreinta teknologiaa luontoa arvostaen. Gerardo Cesari voitti IWSC Trophy 2012 "Best Italian Wine Producer" Lontoon International Wine & Spirit -kilpailussa.


Lataa ppt "Cesari Bosan Amarone della Valpolicella Riserva"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google