Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Mašhad Afganistan ja meidän äidinkieli pashtu tai pakhtu 1.Minä olen Kunduzista ja minun kaverini Samir on Konarista. 2.Kunduz on Länsi-Afganistanissa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Mašhad Afganistan ja meidän äidinkieli pashtu tai pakhtu 1.Minä olen Kunduzista ja minun kaverini Samir on Konarista. 2.Kunduz on Länsi-Afganistanissa."— Esityksen transkriptio:

1

2

3

4 Mašhad

5

6 Afganistan ja meidän äidinkieli pashtu tai pakhtu
1.Minä olen Kunduzista ja minun kaverini Samir on Konarista. 2.Kunduz on Länsi-Afganistanissa ja Konar Itä-Afganistanissa. 3.Meidän äidinkieli on pashtu tai pakhtu. 4.Kunduz ja Konar ovat vuoristossa.

7 Miten me afganistanilaiset tulimme Suomeen

8 Meidän oma maa Irak Minun oma kieli on arabia ja se on vähän vaikeaa
Irak alkoi kehittyä voimakkaasti vasta vuoden 2000 jälkeen, kun amerikkalaiset tulivat Nyt Irakissa on moderneja autoja, kännyköitä, tietokoneita, ostoskeskuksia. Irakin kansalla on paljon rahaa. Irakissa on ollut monia turvallisuusongelmia, kuten terrorismia, mutta tällä hetkellä ei ole paljon terrorismia Irakissa.

9 Arabian kieli Arabian kieltä kirjoitetaan oikealta vasemmalle

10


Lataa ppt "Mašhad Afganistan ja meidän äidinkieli pashtu tai pakhtu 1.Minä olen Kunduzista ja minun kaverini Samir on Konarista. 2.Kunduz on Länsi-Afganistanissa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google