Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Palveluverkko, kiinteistöt ja tilat -työryhmän tiedotettavat asiat kokouksesta 15.12.2017 Tehtäväkokonaisuuksien tarkennukset ja työskentelyaikataulu.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Palveluverkko, kiinteistöt ja tilat -työryhmän tiedotettavat asiat kokouksesta 15.12.2017 Tehtäväkokonaisuuksien tarkennukset ja työskentelyaikataulu."— Esityksen transkriptio:

1 Palveluverkko, kiinteistöt ja tilat -työryhmän tiedotettavat asiat kokouksesta 15.12.2017
Tehtäväkokonaisuuksien tarkennukset ja työskentelyaikataulu hyväksyttiin. Hyväksyttiin, että palveluverkon jäsentämistä jatketaan määrittämällä asiakaslähtöisen saavutettavuuden näkökulmasta monipuoliset palvelukeskittymät. Ensi vaiheessa tarkasteluja tehdään käyttömääriltään merkittävimmistä palveluista. Saavutettavuuden raja-arvoista tehdään vaihtoehtoisia malleja. Nimettiin alatyöryhmä tila-asioihin liittyen Maakuntien tilakeskus Oy:n tilakartoituksen tietojen läpikäyntiin ja katselmoitavien kiinteistöjen määrittelyyn. Maakuntien tilakeskus Oy:n kiinteistökysely päättyi Kaikki Pirkanmaan kunnat (ml Kuhmoinen) ovat täyttäneet tietoja. Valmiiksi tiedonkeruun on vahvistanut kymmenen kuntaa. Korjauksia ja täydennyksiä voidaan tehdä tammikuun 2018 loppuun asti.


Lataa ppt "Palveluverkko, kiinteistöt ja tilat -työryhmän tiedotettavat asiat kokouksesta 15.12.2017 Tehtäväkokonaisuuksien tarkennukset ja työskentelyaikataulu."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google