Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tapahtuma lähestyy Voimistelujaosto lähtee matkalle torstaina 7. 6

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tapahtuma lähestyy Voimistelujaosto lähtee matkalle torstaina 7. 6"— Esityksen transkriptio:

1 Tapahtuma lähestyy Voimistelujaosto lähtee matkalle torstaina 7. 6
Tapahtuma lähestyy Voimistelujaosto lähtee matkalle torstaina klo 7 linja-autoasemalta. Matkustamme Seinäjoen ja Hämeenkyrön kautta. Matkalla pidetään kahvi- ja ruokatauot. Perillä Turussa ollaan n. klo Menemme suoraan päivälliselle, joka tarjoillaan Kupittaan Urheilupuiston lähialueen kouluilla. Ateriakoulu määritellään etukäteen, jossa kaikki ruokailumme tapahtuvat.

2 Koulumajoitukseen sisältyy aamiainen, puuro, mansikkahillo, tumma ja vaalea leipä, näkkileipä, levite, juusto, leikkele, kurkku, tomaatti, lehtisalaatti, maito, sekamehu, hedelmä ja kahvi/tee Torstai klo Jauhelihalasagnette/ Feta-kasvislasagne +salaatti  Perjantai Lounas klo : Jauhelihakeitto/ Bataattilinssikeitto - Päivällinen klo 16-19: Broilerpastavuoka/ Kasvispastavuoka+ salaatti Lauantai Lounas klo : Nakkikeitto/ Soijanakkikeitto - Päivällinen klo 16-19: Spagetti ja jauhelihakastike/ Vege-Bolognese +salaatti  Sunnuntai klo Broilerkasviskiusaus/ Kreikkalainen kiusaus+ salaatti Lisäksi ruokiin kuuluu näkkileipä+levite, maito ja vesi ruokajuomana sekä jälkiruoka. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia.

3 Ruokailusta menemme majoituskoululle Nummenpakan koulun Nummen yksikköön, osoite Kirkkotie 31 Voimistelujaosto majoittuu kahteen luokkaan ja miesten luokkaan. Lapset majoittuvat huoltajien kanssa samaan luokkaan. Majoitusjärjestys on ilmoitettu tapahtuman järjestäjälle ennakkoon. Kaikille on lähetetty koulumajoitusohjeet sähköpostiin.

4

5

6

7 -Jokaisen osallistujapassiin on merkitty majoituskoulun nimi
-Jokaisen osallistujapassiin on merkitty majoituskoulun nimi. Vierailu koululla ei ole mahdollista. - Sisäänkäynti vain merkityn pääsisäänkäynnin kautta. Muiden sisäänkäyntien käyttäminen on kielletty. - Jokaiselle huoneelle merkitään vastuuhenkilö majoituksen alkaessa. Vastuuhenkilö vastaa huoneen järjestyksestä ja siisteydestä. - Koulu on tarkoitettu rentoutumista, nukkumista ja ruokailua varten. - Turvallisuussyistä sähkölaitteiden käyttäminen luokkahuoneissa on kielletty (esim. vedenkeittimet ja kahvinkeittimet). Puhelimien lataaminen on sallittua. Pistokkeiden irrottaminen on kuitenkin kiellettyä. Vapaana olevia pistokkeita saa käyttää. - Majoituskoulut ovat päihteettömiä. Kouluvalvojalla on oikeus estää päihtyneen henkilön pääsy majoituskoululle.

8 - Kouluilla on hiljaisuus klo 23 – 6. 30 välisenä aikana
- Kouluilla on hiljaisuus klo 23 – 6.30 välisenä aikana. - Luokkahuoneen oven voi lukita silloin, kun luokassa ei ole ketään. Luokkahuoneiden avainta säilytetään kouluvalvojilla. Kouluvalvojilla tulee aina olla pääsy luokkahuoneisiin. - Luokkahuoneiden kalusteet on aseteltu majoittujille valmiiksi. Huonekalujen siirtäminen käytävätiloihin ei ole mahdollista. Huonekalut eivät saa myöskään estää kulkua, eikä niitä saa pinota ikkunoiden eteen. - Luokkahuoneet tarkistetaan ennen ja jälkeen majoituksen. Majoittujat vastaavat mahdollisista vahingoista. - Majoittujat vastaavat itse omaisuudestaan koululla. - Turvallisuussyistä yksittäinen patja ei saa ylittää 80cm leveyttä, vaikka niillä majoittuisi useampi henkilö. - Kouluvalvojat vastaavat koulun turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Majoittujien tulee noudattaa kouluvalvojien ohjeistuksia.

9 Majoittuminen ja valmistautuminen tapahtumastarttiin Voimistelun Suomi Gymnaestrada käynnistyy Tapahtumastartilla torstaina kello 18.  Tapahtumastartin jälkeen lapsille ja nuorille on tarjolla iltaohjelmaa. Turun Tuomiokirkon lavalla esiintyy avajaisiltana Alex Mattson . Aikuisempaan menoon bileet jatkuvat Kupittaalla Blombergin aukion Tapahtumatorilla jossa lavalle nousee Pete Parkkonen. Tapahtumastartin ja iltaohjelman jälkeen paluu majoituskoululle

10

11

12

13 Arjen ylistys-ohjelman harjoitukset
Senioreiden Arjen ylistys -yhteisohjelmaa harjoitellaan Turussa seuraavasti: - Perjantaina 8.6. kello Samppalinnan koulun liikuntasalissa Osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 45, Turku Lauantaina 9.6. kello Marli Areenalla Esiintyminen on lauantaina Rock, Rauha, Rakkaus -näytöksessä Marli Areenalla kello Arjen ylistys aloittaa näytöksen.

14 Muuta Varainkeruu jatkuu vielä Yksi henkilö tarvitaan lakkiaiskahvitukseen. Loput karkkirasiat 30 kpl myyntiin nyt ja ne on tilitettävä ennen matkaa. Ota älylaitteiden latausta varten jatkoroikkia ja/tai jakajia. Tapahtumassa ei tarvita juhlatamineita, niitä ei kannata pakata mukaan. Muuten kannattaa varautua viileään säähän ja aurinkoonkin. Aurinkovoide ja lakki mukaan. Mikäli nukut ilmapatjalla, niin varaa patjan ja lattian väliin kangas tms. Tapahtumatanssin opettelu. Marssiasut ovat jokaisen henkilökohtaiset ja ne saa pitää tapahtuman jälkeen itsellään. Merkkaa omat asut. Esiintymisasut ovat seuran omaisuutta ja ne kerätään pois pestyinä tapahtuman jälkeen. Vahingoittumiset ja katoamiset on korvattava.

15 Aikataulutus: Torstai 7. 6
Aikataulutus: Torstai Aamulla Lähtö Ylivieskasta klo 7 Ruokailu alueella ennen klo 16 Majoittuminen Nummenpakan koulun Nummen yksikköön, Tapahtuman Startti: Kulkue ja Avajaiset Veritas Stadionilla Perjantai Toimintapuisto ja Tapahtumatori Ulkolavoilla esityksiä (Kupittaan Urheilupuisto ja Turun tuomiokirkon edusta) - Hallinäytöksiä (Marli Areena) - Kenttäohjelmien harjoituksia (Kupittaan Urheilupuisto) - Viihteellistä iltaohjelmaa Lauantai Toimintapuisto ja tapahtumatori Hallinäytöksiä (23 €, Marli Areena) ja esiintymisiä ulkolavoilla (Kupittaa ja tuomiokirkon edusta) - Kenttäohjelmien harjoituksia (Kupittaan Urheilupuisto) Sunnuntai Toimintapuisto ja Tapahtumatori AVOINNA KAIKILLE (Kupittaan Urheilupuisto)  - Esiintymisiä ulkolavoilla  - Tunne liike -päätösjuhla (klo ) Veritas Stadionilla Kotiin lähtö

16 Kotiinlähtö tapahtuman jälkeen n
Kotiinlähtö tapahtuman jälkeen n. klo 15 Ylivieskassa ollaan ennen puolta yötä Tehdään jokainen osaltamme matkasta mukava ja mieleenpainuva.


Lataa ppt "Tapahtuma lähestyy Voimistelujaosto lähtee matkalle torstaina 7. 6"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google