Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Voiko Jumalan olemassaoloa todistaa ?

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Voiko Jumalan olemassaoloa todistaa ?"— Esityksen transkriptio:

1 Voiko Jumalan olemassaoloa todistaa ?

2 Raamatun mukaan/ lajit luotiin sellaisiksi kuin ne ovat ja evoluutio on tiedettä ja tiede on oikeassa ja Raamattu ei ole tiedettä ja on siksi väärässä, niin koska Raamattu on väärässä eikä jumalaa voi olla olemassa, niin jumala on väärässä ja evoluutio oikeassa. Raamattu on tuhansia vuosia vanhana kulttuuritekstien kokoelmana tieteellisesti epätarkka.

3 Teismi eli jumalausko on käsitys, jonka mukaan jumala on olemassa
Teismi eli jumalausko on käsitys, jonka mukaan jumala on olemassa. Ateismi eli jumalattomuus tarkoittaa olemassaoloa koskevana käsitystä, jonka mukaan jumalaa tai jumalia ei ole olemassa.

4 Ontologisena eli olemassaoloa koskevana käsitteenä teismi on väitelause ”jumala tai jumalia on olemassa” ja ateismi on väitelause ”jumalaa tai jumalia ei ole olemassa”. Nämä kaksi vaihtoehtoa ovat toisensa poissulkevat: jumala joko on tai ei ole olemassa. Raamattu on vain kirja, jossa on paljon ristiriitaisuuksia. Sillä ei ole paljoa todistearvoa.

5 Jos Jumala on olemassa, niin minkä vuoksi hän ei näytä minkäänlaista vihjettä olemassaolostaan? Miksi Jumala piileskelisi? Jumala tarvitsee uskoa, koska Jumalaa ei ole olemassa missään muualla paitsi niiden ihmisten päissä, jotka häneen uskovat.

6 Meidän mielipide Kukaan ei voi todistaa onko jumala oikeasti pelastanut henkiä ennen ja noussut kuolleista. Raamattu on ihmisten kirjoittama kirja jota on muokattu ajan saatossa sopivammaksi. Raamattua on käännetty eri kielillä, ja samallakin kielellä on olemassa useita versioita.


Lataa ppt "Voiko Jumalan olemassaoloa todistaa ?"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google