Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hyvinvointia yhteistyöllä!

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hyvinvointia yhteistyöllä!"— Esityksen transkriptio:

1 Hyvinvointia yhteistyöllä!
Perusviesti kuntajohdolle: Kuntajohtaminen on hyvinvointijohtamista! Miksi? Hyvinvoiva kunta on myös menestyvä kunta, jossa kuntalaisetkin voivat hyvin. Tuotokset: Koulutuksia hyvinvointijohtamisen menetelmistä. Tulokset: Perustettu hyvinvointiryhmiä, lähes kaikissa kunnissa otettu käyttöön sähköinen hyvinvointikertomus

2 Hyvinvointia yhteistyöllä!
Perusviesti ammattilaisille: Ammattilaiset käyttävät näyttöön perustuvia työmenetelmiä ja työskentelevät verkostoja hyödyntäen. Miksi? Ammattilaisten sitoutuminen työhönsä paranee koulutusten ja verkoston avulla. Kuntalaisten osallisuus ja omahoito paranevat. Kuntalaiset saavat laadukkaita ja tasa-arvoisia palveluita. Tuotokset: Menetelmäkoulutuksia, erilaisia pilotteja, kehittäjäverkostot. Innokylä-portaalin levittäminen. Tulokset: Ammattilaisten te-osaaminen vahvistunut ja yhtenäistynyt. Ajantasaiset työmenetelmät käytössä.

3 Hyvinvointia yhteistyöllä!
Perusviesti kuntalaisille & kansalaisyhteistyölle: Kuntalaiset osallistuvat oman ja ympäristönsä hyvinvoinnin edistämiseen. Kumppanuudella eteenpäin! Miksi? Matalan kynnyksen palvelut (ml sähköiset palvelut) ja yhteisöllisyys vähentävät tarvetta sote-palveluihin. Tuotokset: Osallisuuteen liittyvät kyselyt, tapahtumat ja tiedottaminen. Matalan kynnyksen palveluita esim. hyvinvointikioskeja kuntiin. Verkkopuntari- yms. koulutukset. Sähköisten palvelujen edistäminen (esim. Hyvis, Semppi-pisteet) Tulokset: Matalan kynnyksen ja sähköisten palvelujen palveluvalikko laajentunut.


Lataa ppt "Hyvinvointia yhteistyöllä!"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google