Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

DAVID TENNANT Eeva Nudel.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "DAVID TENNANT Eeva Nudel."— Esityksen transkriptio:

1 DAVID TENNANT Eeva Nudel

2 David Tennant, oikealtaan nimeltään David John McDonald
David Tennant, oikealtaan nimeltään David John McDonald. Tennant-nimen hän otti taiteilijanimekseen Pet Shop Boys-laulaja Neil Tennantin mukaan, koska Britannian näyttelijäliiton listoilta löytyi jo David McDonald -niminen näyttelijä. Hän on skotlantilainen näyttelijä, joka tunnetaan muun muassa rooleistaan kymmenentenä Tohtorina televisiosarjassa Doctor Who ja Bartemius Kyyry Jr:nä elokuvassa Harry Potter ja liekehtivä pikari. David syntyi 18. huhtikuuta 1971 Bathgatessa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Vuonna 2011 hän meni Georgia Moffettin kanssa naimisiin. Georgia on englantilainen näyttelijä ja hän näytteli tohtorin tytärtä sarjassa Doctor Who. Kauan sitten Georgian isä Peter Davison näytteli viidettä Tohtoria vuosina Davidilla ja Georgialla on neljä lasta Tyler Moffett, Doris Tennant, Olive McDonald ja Wilfred Tennant.

3 Matt Smith ja David Tennant
The Doctor Kolmivuotiaana David oli sanonut vanhemmilleen haluavansa näyttelijäksi ja innostus lähti nimenomaan Doctor Who -sarjasta.  David Tennant aloitti Doctor Who -sarjan Tohtorin roolissa vuonna 2005 ja vuonna 2010 hänen tilalleen sarjaan tuli Matt Smith.  Tietoa Tohtorista: Tohtori on ajanherra joka on kotoisin Gallifrey planeetalta ja hänellä on aikakone nimeltään TARDIS (Time And Relative Dimension In Space) jonka avulla hän matkustaa ajan ja avaruuden halki. Jos Tohtori haavoittuu vakavasti tai on kuolemaisillaan niin hän pystyy regeneroimaan. Matt Smith ja David Tennant

4 Kilgrave Vuonna 2015 David näytteli sarjassa Jessica Jones. Sarjassa hän näytteli Kilgravea joka oli sarjan päähenkilön Jessica Jonesin vihollinen. Tietoa Kilgravesta: Kilgrave, oikealtaan nimeltään Kevin Thompson. Lapsena hänet annettiin hoitoon, koska hänellä oli vakava aivojen toimintahäiriö, joka vaati paljon hoitoa. Hoito päättyi antamalla hänelle mahdollisuuden kontrolloida ihmisten mieliä ja voimiaan hän käytti vain omaksi hyväksi. Kakki jotka joutuivat Kilgraven valtaan kärsivät, niin myöskin supersankari Jessica Jones. Jessica on ollut yli kahdeksan kuukautta Kilgraven vallassa. Kerran Kilgrave käski Jessican tappaa yhden naisen ja niin Jessica tekikin. Sen jälkeen Jessica ei ollut enää Kilgraven vallassa ja hän karkasi. Myöhemmin Jessica päätti tappaa Kilgrave.

5 Bartemius Kyyry nuorempi
Vuonna 2005 ilmesty elokuva Harry Potter ja liekehtivä pikari, jossa David Tennant esitti kuolonsyöjää Bartemius Kyyry nuorempaa. Tietoa hahmosta:  Bartemius Kyyry nuorempi oli puhdasverinen velho, jonka isä Bartemius Kyyry vanhempi toimi aikanaan Taikaministeriössä Taikalainvartijaosaston ja myöhemmin Kansainvälisen taikayhteistyön osaston päällikkönä.  Kukaan ei osannut epäillä häntä kuolonsyöjäksi, sillä hänen isänsä oli kuolonsyöjäoikeudenkäyntien aikana hyvin arvostettu. Hän kuitenkin jäi kiinni ja vietiin taikaministeriön tuomiolle, missä hän vakuutti syyttömyyttään ja anoi isältään armoa. Kyyry vanhempi lähetti poikansa Azkabaniin käski ankeuttajia viemään hänet pois. Karattuaan Azkabanista Kyyry hyökkäsi Alostor Vauhkomielen kimppuun, ja vangitsi tämän hänen omaan matka- arkkuunsa. Vauhkomielen oli määrä toimia lukuvuonna Tylypahkan notien ja velhojen koulussa. Kyyry muuttui monijuomaliemen avulla tämän näköiseksi ja meni kouluun opettamaan. Lukuvuoden aikana hän tappoi isänsä, joka toimi kolmivelhoturnajaisten tuomarina. Kyyry nuorempi toimi myös lordi Voldemortin uskollisimpana palvelijana järjestämällä Harry Potterin tämän luokse Pikkuhirttivaaran hautausmaalle. Potter kuitenkin selvisi sieltä elossa, jonka jälkeen Kyyry yritti tappaa tämän itse, mutta Albus Dumbledoren väliintulo esti kuitenkin hänen aikeensa ja lopulta hänen oikea henkilöllisyytensä paljastui ja oikea Alastor Vauhkomieli saatiin vapautettua.

6 Palkinnot: National Television Award Erikoistunnustus 2015
Parhaan uuden televisiosarjan miespääosan People's Choice Award vuonna 2015 Erinomaisen animaatio-ohjelman esiintyjän Daytime Emmy –palkinto vuonna 2013 (StarWars: The Clone Wars) SFX Award for Best Actor vuonna 2010 (Doctor Who) WhatsOnStage Award for Best Actor in a Play vuonna 2010 Richard II National Television Award for Outstanding Drama Performance vuonna 2008 ja 2010 (Doctor Who) John and Wendy Trewin Award for Best Shakespearean Performance vuonna 2009 (Hamlet) Suosituimman miesnäyttelijän National Television Award vuonna 2007 ja 2006 (Doctor Who)


Lataa ppt "DAVID TENNANT Eeva Nudel."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google