Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

INTERPRISE MURMANSK-PIETARI ”Interprise Murmansk-Pietari” on Oulun ja Pohjois-Karjalan kauppakamarien toteuttama, Euregio Karelia naapuruusohjelmaan kuuluva.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "INTERPRISE MURMANSK-PIETARI ”Interprise Murmansk-Pietari” on Oulun ja Pohjois-Karjalan kauppakamarien toteuttama, Euregio Karelia naapuruusohjelmaan kuuluva."— Esityksen transkriptio:

1 INTERPRISE MURMANSK-PIETARI ”Interprise Murmansk-Pietari” on Oulun ja Pohjois-Karjalan kauppakamarien toteuttama, Euregio Karelia naapuruusohjelmaan kuuluva hanke, joka toteutetaan vuoden 2007 aikana. Projektin tavoitteena on edistää yritysten liiketoimintamahdollisuuksia ja partnereiden hakemista Luoteis-Venäjältä. Taustalla on Oulun ja Pohjois-Karjalan kauppakamareiden useita vuosia kestänyt yhteistyö alueiden yritysten kanssa Venäjän kaupan alalla sekä suomalaisten ja Luoteis-Venäjällä toimivien kauppakamareiden pitkään jatkunut yhteis- työ. Oulun seudulla, Pohjois-Karjalassa ja Kainuussa kiinnostus yritystoimintaan Venäjällä ja yritysten väliseen yhteistyöhön Venäjällä on kasvanut selkeästi, ja mahdollisuuksia uusien liiketoimintojen käynnistämiseen nähdään runsaasti. Interprise Murmansk-Pietari –hanke auttaa yrityksiä luotettavien partnereiden etsimi- sessä, tapaamisten järjestämisessä ja partneriehdokkaiden taustojen selvittämisessä. Projektin aikana järjestetään Interprise-tapahtumat Murmanskissa ja Leningradin alueella. Kohderyhmänä ovat ne suomalaiset yritykset, joilla on tällä hetkellä toimintaa Venäjällä sekä ne yritykset, jotka etsivät kontakteja Luoteis-Venäjältä ja tarvitsevat apua luotettavien partnereiden etsimisessä Yhteistyökumppaneina Venäjällä toimivat Karjalan tasavallan kauppa- ja teollisuuskamari, Kronstadtin kauppa- ja teollisuuskamari Leningradin alueelta sekä Pohjoinen kauppa- ja teollisuuskamari Murmanskista. Hankkeen rahoittajina toimivat Euroopan aluekehitysrahasto EAKR, valtio sekä yksityiset rahoittajat. Hankkeen projektipäällikkönä toimii Oulun kauppakamarin toimitusjohtaja Jaakko Okkonen. Hankkeen asiantuntijapalveluista vastaa Ecofoster Oy. Lisätietoja hankkeesta: Oulun kauppakamariPohjois-Karjalan kauppakamari Toimitusjohtaja Jaakko OkkonenToimitusjohtaja Esa Komulainen Puh. 08-311 6925 / 040-5464 732 Puh. 013-223 691 / 0500-273 524 jaakko.okkonen@oulu.chamber.fiesa.komulainen@nk.chamber.fi Projektiassistentti Susa Tammela Projektiassistentti Seija Honkanen Puh. 08-311 6920 / 040-751 7346 Puh. 013-223 694 susa.tammela@chamber.fiseija.honkanen@nk.chamber.fi Ecofoster Oy Projektin johtaja Risto Hiljanen Puh. 08- 551 3196 / 045-670 1302 risto.hiljanen@ecofoster.fi

2 INTERPRISE-TAPAHTUMAT Interprise-tapahtuma on eräänlainen yritysten ”treffipalvelu”, jossa suomalaisten ja venäläisten yritysten edustajilla on mahdollisuus kahdenkeskisiin tapaamisiin useiden heitä kiinnostavien yritysten kanssa saman päivän aikana. Yrityksistä tehdään etukäteen profiilikortit, joissa on tiivis kuvaus heidän tuot- teistaan, palveluistaan, yhteistyötoiveistaan sekä yhteystiedot. Profiilikortit tehdään suomeksi ja venäjäksi, ja niiden perusteella valitaan toisilleen sopivat neuvottelukumppanit. Interprise-tapahtumat järjestetään seuraavasti: Interprise Kronstadt (Pietari): -Tapahtuma pidetään torstaina 13.9.2007 Kronstadtissa. -Lähtö Oulun linja-autoasemalta keskiviikkona 12.9 klo 05.00 Matka-Lahtisen bussilla. Lähtö takaisin Suomeen perjantaiaamuna. -Lounas tapahtuman yhteydessä n.10€ -Majoittuminen hotelli Kareliassa. Huoneen hinta on 63€/1hh/yö, johon sisältyy myös aamiainen. Lisätietoa hotellista osoitteesta www.karelia-business-hotel.com/en/www.karelia-business-hotel.com/en/ -Edestakaisen bussimatkan hinta Pietariin (Kronstadtiin) tulee olemaan n.100-280€/hlö riippuen osallistujamäärästä ja lähtöpaikasta. - Kokonaiskulut Oulusta lähdettäessä ovat siis enintään 406 € (+ruokailut)/hlö. Interprise Murmansk: -Tapahtuma pidetään perjantaina 23.11.2007 Murmanskissa hotelli Polarnie Zorin kokoustiloissa. -Lähtö Oulun linja-autoasemalta torstaina 22.11. klo 05.00. Lähtö takaisin Suomeen lauantaiaamuna. -Majoittuminen hotelli Polarnie Zorissa. Huoneen hinta on 77€/1hh/yö, johon sisältyy myös aamiainen. Lisätietoa hotellista osoitteesta www.russlandia.ru/index.phpwww.russlandia.ru/index.php -Lounas (n.10€) ja buffetillallinen (n.16€) Polarnie Zorissa. -Edestakaisen bussimatkan hinta Murmanskiin tulee olemaan n.100-280€/hlö riippuen osallistujamäärästä ja lähtöpaikasta. -Kokonaiskulut Oulusta lähdettäessä ovat siis enintään 434,00€ (+ruokailut) /hlö. Interprise –tapahtumat, niihin liittyvät kahvitarjoilut ja tulkkaukset sekä jokaisesta yrityksestä tehtävät profiilikortit ovat osallistujille maksuttomia. Yritysten maksettavaksi jäävät siis majoitus, ruokailut sekä bussikuljetukset.


Lataa ppt "INTERPRISE MURMANSK-PIETARI ”Interprise Murmansk-Pietari” on Oulun ja Pohjois-Karjalan kauppakamarien toteuttama, Euregio Karelia naapuruusohjelmaan kuuluva."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google