Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lahden Karaten MM –ryhmä. Karate lajina  Karate on yksi maailman suosituimmista sporteista  Yli 50 milj. harrastajaa  Virallinen lajiliitto on 176:ssa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lahden Karaten MM –ryhmä. Karate lajina  Karate on yksi maailman suosituimmista sporteista  Yli 50 milj. harrastajaa  Virallinen lajiliitto on 176:ssa."— Esityksen transkriptio:

1 Lahden Karaten MM –ryhmä

2 Karate lajina  Karate on yksi maailman suosituimmista sporteista  Yli 50 milj. harrastajaa  Virallinen lajiliitto on 176:ssa maassa  Rekisteröityneiden kilpailijoiden määrä on noin 10 miljoonaa  Suomessa on 8 000 harrastajaa  Suomen Karateliitto on perustettu v. 1969, sillä on n. 100 jäsenseuraa  Suomi on järjestänyt karaten EM-kilpailut 3 kertaa ja v. 2006 karaten MM- kilpailut Tampereella (82 maata, 800 urheilijaa) Suomella on 17 karaten MM-mitalia ja 4 karaten maailmanmestaria

3 MM -ryhmän esittely  Lahden Karaten MM-ryhmä perustettiin vuonna 2008 Ryhmään kuuluu aikuisia, junioreita ja kadetteja A-ryhmä:B-ryhmä: Ina Hämäläinen, naisten kataPihla-Maria Holmlund Nea Mänty, naisten kataHeta Virkkunen Lotta Tamminen, junioreiden kataMiko Jalava Bess Mänty, kadettien kataTeemu Orismala Pyry Heiskanen, miesten kumiteMikael Ranki Joni Kolari, miesten kata ja kumite Hawal Kader, miesten kumite Oliver Kuisma, miesten kata Björn Kulovuori, kadettien kumite ja kata Saku Virtanen, kadettien kata ja kumite C-ryhmä: Jesse Lehtinen Noa Paukkola Leevi Saario Teemu Saario

4 MM -ryhmän menestys A –ryhmän kilpailijat ovat saavuttaneet useita kansainvälisiä- ja SM – mitaleita. Useita edustuksia EM- ja MM –kilpailussa. B –ryhmän kilpailijat ovat saavuttaneet useita mitaleita kansainvälisistä ja kotimaan kilpailuista. C –ryhmän kilpailijat ovat saavuttaneet useita mitaleita kansainvälisistä ja kotimaan nuorten kilpailuista.

5 Taustatiimin esittely Lahden Karate ry:n MM-ryhmä 2018  Koulutetut valmentajat, jotka myös itse kilpailleet kansainvälisellä tasolla menestyksekkäästi mm. 5-8 sija aikuisten EM –kilpailuissa.  Valmentajat olleet useita vuosia karateliiton edustusryhmän valmentajina.  Toimivat harjoitusmetodit – henkilökohtaiset ohjelmat, seuranta, analyysit, testaukset, videointi yms.  Tausta-asioiden ja harjoittelun tukemiseen nimetty oma tukihenkilö. Kansainvälisen tason tuomari auttamassa kehittymistä.

6 Harjoittelun nykytilanne  Käytettävissä on hyvät harjoittelutilat, tatamisali, kuntosali Lahden Karate Ry:n harjoittelupaikassa suurmäen hallissa ja ulkoilureitit.  Seuran mm-2018 projektin valmentajat tekevät henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja varmistavat kehityksen oikean suunnan.  Maajoukkueen leirejä on 4-5 krt/vuosi sekä Lahden Karate Ry:n mm- ryhmän leirejä useamman kerran vuodessa.  Ohjattuja harjoituksia on 5-6 kertaa viikossa, sekä useita oheisharjoitteita itse toteutettuna.

7 Esimerkki viikko-ohjelmasta MaTiKeToPeLaSu Aamup.Aamu- herättely ja venyttely 0,5 h Kunto- pallo 1,5 h MM- ryhmä ottelu ja kata 1,5 h Kata 1,5 h Iltap.MM- ryhmä ottelu 1,5 h MM- ryhmä kata 1,5 h Ottelu- harjoitus 1,5 h MM- ryhmä Kata 1,5 h Ottelu- harjoitus 1,5 h Pistari 1,5 h Lenkki ja venyttely 1 h

8 Kilpailutavoitteet  Keskipitkä tähtäin (2-3 vuotta):  Nuorten arvokilpailumitali (EM tai MM -taso)  Aikuisten Suomen mestaruuksia  Pitkä tähtäin (3-9 vuotta):  Aikuisten arvokilpailumitali (EM tai MM-taso)  Maailmanmestaruus

9 Tulevaisuus  Tavoitteet on asetettu korkealle, mutta realistisesti!  Toiminta korreloi tavoitteiden saavuttamisen kanssa:  Harjoittelumääriä lisätään asteittain.  Tavoite on karateliiton maajoukkueen leiriryhmään pääseminen, jolloin leiripäiviä tulee 20-30 vuodessa.  Kansainvälisissä kilpailuissa käydään lisääntyvässä määrin, tavoite alussa 3-6 kilpailua/vuosi, jatkossa 8-10 kilpailua/vuosi.  Koulu suoritetaan suunnitelmallisesti ja edistymistä seurataan myös MM-ryhmässä, jolloin opiskelu ja intensiivinen harjoittelu on mahdollista yhdistää.  Suunnitelmien toteutuminen, analysointi ja korjaaminen tehdään 2-3 kertaa/vuodessa ja sen mukaan tarkennetaan jatkosuunnitelmat.

10 Kustannukset  Harjoittelu on tähän saakka ollut itse kustannettavissa, mutta tilanne muuttuu nyt kun leiritykset ja kansainväliset kilpailut lisääntyvät.  Laadukkaan harjoitus- ja kilpailuvuoden läpivienti maksaa nyt 2000-4000 € ja jatkossa 4000-8000 €/henkilö/vuosi.  Mikäli ja kun näytöt riittävät, on mahdollisuus päästä Suomen Karateliiton tukiurheilijaksi, jolloin liitto kustantaa osan kilpailu- ja leirityskuluista ja antaa myös varusteapua.  Lahden Karate Ry ja MM-ryhmä 2018 palkitsee muodollisilla summilla menestymisen mukaan edustusurheilijoitaan.

11 Ehdotus sponsoroinnista  Tavoite on asetettu riittävän kauas koska uskomme, että ”riittävän kauan ja paljon kun tekee oikeita asioita, tulee myös menestystä”.  Edellä mainituilla perusteilla ehdotamme Teille yhteis-työsopimusta valitsemanne pituisella aikajänteellä projektiimme.  Saavutetut tulokset ja sponsoroinnin perusteet arvioidaan yhdessä sponsorien kanssa vuosittain.

12 Mitä tarjoamme yrityksellenne? MM –ryhmän kilpailijamme ovat sanavalmiita ja esiintymiskykyisiä: Lajiesittelyt tai muut esiintymiset yrityksenne valitsemissa asiakas- tai henkilökuntatilaisuuksissa sopimuksen mukaan. Yrityksenne logon/nimen käyttö nettisivuilla, lämmittelyasuissa, harjoitus- ja kilpailupuvuissa, tuulipuvuissa, seuratakeissa ja varustekasseissa laji- ja kv.liiton sääntöjen puitteissa. Yrityksellänne on mahdollisuus hyödyntää urheilijoidemme menestystä mainonnassanne erikseen sovittavalla tavalla (kuvat, lehtijutut yms.).

13 Sponsoripaketit Paketti 1: 500 €/vuosi yrityksen nimen ja logon käyttö Lahden Karaten nettisivuilla www.lahdenkarate.fi Paketti 2: 1000 €/vuosi yrityksen nimen ja logon käyttö asuissa ja nettisivuilla Paketti 3: 1500 €/vuosi yrityksen nimen ja logon käyttö asuissa ja nettisivuilla esiintyminen yrityksen valitsemassa tilaisuudessa 1-2 kertaa vuodessa Paketti 4: 3000 €/2 vuotta yrityksen nimen ja logon käyttö asuissa ja nettisivuilla esiintyminen yrityksen valitsemissa tilaisuudessa 2-3 kertaa vuodessa urheilijoiden kuvien ja menestyksen esiintuonti yrityksen mainonnassa sopimuksen mukaan Erikseen sovittava/räätälöitävä sponsoripaketti Avoin summa ilman velvoitteita

14 Kontaktitiedot Valmentajat: Lahden Karate Ry / MM-ryhmä 2018. Tuomo Heinonen, Mika Virkkunen ja Jukka Kirves Seura: Lahden Karate Ry puh. 050-911 3196, toimisto@lahdenkarate.fi www.lahdenkarate.fi Suomen Karateliitto ry: 09-435 7435, info@karateliitto.fi, www.karateliitto.fi www.karateliitto.fi


Lataa ppt "Lahden Karaten MM –ryhmä. Karate lajina  Karate on yksi maailman suosituimmista sporteista  Yli 50 milj. harrastajaa  Virallinen lajiliitto on 176:ssa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google