Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

MATKAAN! PEKINGIN SUOMI-KOULUN TERVETULOA. PEKINGIN SUOMI-KOULU Vuonna 2017 juhlitaan jo Suomi-koulumme 20-vuotis syntymäpäiviä. Oppilasmäärä on vaihdellut.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "MATKAAN! PEKINGIN SUOMI-KOULUN TERVETULOA. PEKINGIN SUOMI-KOULU Vuonna 2017 juhlitaan jo Suomi-koulumme 20-vuotis syntymäpäiviä. Oppilasmäärä on vaihdellut."— Esityksen transkriptio:

1 MATKAAN! PEKINGIN SUOMI-KOULUN TERVETULOA

2 PEKINGIN SUOMI-KOULU Vuonna 2017 juhlitaan jo Suomi-koulumme 20-vuotis syntymäpäiviä. Oppilasmäärä on vaihdellut sinä aikana parista kymmenestä 120:een. Koulun tavoitteena on ylläpitää ja lisätä Pekingissä asuvien suomalaislasten ja -nuorten kielitaitoa ja kulttuurintuntemusta. Ryhmiä on 3-18 -vuotiaille. Lukuvuonna 2015/2016 koulussamme toimii 7 ryhmää, joista vanhimmat oppilaat eli lukiolaiset tapaavat webinaarissa ja nuorempien ryhmät kokoontuvat WABilla* noin joka toinen lauantai, 18 kertaa lukuvuodessa, kolme tuntia kerrallaan. Oppilaita on 45. *Western Academy of Beijing

3 Oppitunneilla tankkaamme ahkerasti suomea

4 Oppilaiden käytössä on yli 1000 suomenkielistä kirjaa Kirjastossamme kasvaa oma lukupuu!

5 Suomen kieli valtaa lauantaisin koko koulun!

6 Tutustumme tekemisen kautta suomalaiseen kulttuuriin

7 Juhlimme Suomea ja suomalaisuutta

8 Suomi koulu ryhmäkuva Pidämme suomenlippua korkealla!

9 Matkamuistoksi pakkaamme kassillisen opittua suomea sekä ikimuistoisia yhteisiä kokemuksia. #hyvajatkaamatkaa #kotimaaniompisuomi


Lataa ppt "MATKAAN! PEKINGIN SUOMI-KOULUN TERVETULOA. PEKINGIN SUOMI-KOULU Vuonna 2017 juhlitaan jo Suomi-koulumme 20-vuotis syntymäpäiviä. Oppilasmäärä on vaihdellut."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google