Terveyspalvelut ja terveydentila. Yksityisestä sairaanhoidosta korvauksia saaneet helsinkiläiset, osuus % väestöryhmästä 2000–2013 8.6.2015Naisten ja.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TIELIIKENNEONNETTOMUUKSISSA KUOLLEET YLI 64-VUOTIAAT Lähde:Tilastokeskus ja Liikenneturva, 2007 ennakkotietoja.
Advertisements

Sairastavuusindeksit ja työkyvyttömyysindeksit v Lähde: Kela, Terveyspuntari.
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet
Sairastavuusindeksi v. 2012
Terveytemme.fi / Timo Koskela1 Väestötutkimusten tulokset Terveytemme.fi -palvelussa ATH -koulutus Turussa
Kuntien sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstö 2010 Reijo Ailasmaa.
Raskaudenkeskeytykset 2010 – ennakkotiedot Anna Heino Mika Gissler.
Lasten päivähoito 2011 – Tilastoraportti 30/20121 Lasten päivähoito 2011 Salla Säkkinen ja Tuula Kuoppala.
Steriloinnit 2012 Anna Heino & Mika Gissler.
Sairastavuusindeksit v kuolleisuusindeksit - lääkekorvausindeksit - työkyvyttömyysindeksit Lähde: Kela, Terveyspuntari
TYÖVOIMA JA TYÖPAIKAT vuotiaan väestön työllisyysaste (%) Helsingissä peruspiireittäin Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2.
Väestö ja väestönmuutokset. Väestö äidinkielen ja iän mukaan Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Tilastokeskus. Miehet.
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Onnistuvat Opit –juurruttamishankkeen päätösseminaari Riitta Säntti Neuvotteleva virkamies.
Terveyspalvelut ja terveydentila. Yksityisestä sairaanhoidosta korvauksia saaneet helsinkiläiset, osuus % väestöryhmästä 2000– Naisten ja.
Salla Säkkinen ja Tuula Kuoppala
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet
Tulot ja palkat. Tulonsaajat sukupuolen ja iän mukaan Helsingissä Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Tilastokeskus, Veronalaiset.
Psykiatrinen erikoissairaanhoito 2012 Sami Fredriksson & Simo Pelanteri Psykiatrinen erikoissairaanhoito 2012 – Tilastoraportti 5/20141.
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet Eija Vuori Mika Gissler.
Sairastavuusindeksi v Lähde: Kela/Tutkimusosasto (Terveyspuntarin sairastavuus) Pohjois-Savon liitto 2012.
Terveys- ja sosiaalipalvelujen henkilöstö 2012
Lasten päivähoito 2010 Salla Säkkinen ja Tuula Kuoppala
Pohjoismaiset perinataalitilastot 2012 Anna Heino & Mika Gissler.
Sosiaalinen hyvinvointi. Kunnallisessa päivähoidossa olevat lapset Helsingissä % vastaavan ikäisestä väestöstä – Naisten ja miesten.
TYÖVOIMA JA TYÖPAIKAT vuotiaan väestön työllisyysaste (%) Helsingissä peruspiireittäin Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2.
Vaalit. Helsingin kaupunginvaltuutetut sukupuolen mukaan 1997– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Tilastokeskus, SVT XXIX kunnallisvaalit.
Yrittäjien lakisääteinen eläketurva – työurat, työtulot ja rahoitus Eeva Poutiainen, Juha Knuuti ja Janne Salonen.
Tupakkatilasto 2014 Tuomo Varis Sirpa Virtanen Tupakkatilasto 2014 / Tuomo Varis ja Sirpa Virtanen.
Terveyden ja hyvinvoinnin alueelliset erot Suomessa (AVI-alueet, maakunnat, suuret kaupungit) - Esimerkkinä Etelä-Suomen AVI vs. koko Suomi Murto.
Elinolot. Koulutuksen ulkopuolelle jääneet vuotiaat, % vastaavanikäisestä väestöstä.
Päihdetilastollinen vuosikirja 2015 Tuomo Varis Sirpa Virtanen Tuomo Varis ja Sirpa Virtanen.
Terveys- ja sosiaalipalvelujen henkilöstö 2013 Reijo Ailasmaa.
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ 1 STM /TPH/paht Sukupuolen merkitys tilastoissa ja tiedonkeruissa Sosiaali- ja terveysministeriö Tiina Palotie-Heino.
Terveytemme.fi -sivusto
KUVA-mittaristoehdotus/ Poimintoja Hyvinvoinnin ja terveydentila -mittaristosta
Salla Säkkinen ja Tuula Kuoppala
Tuula Miettinen/ Espoon kaupunki
Diabeteslääkkeiden erityiskorvausoikeudet Kainuussa vuosina : Koulutusryhmien väliset erot vuotiailla Risto Kaikkonen TEROKA
Väestö ja sen muutokset
Väestö ja väestönmuutokset
Painojakauma Suomessa ja maailmalla
Perusterveydenhuolto 2014
Lähde: Kela, Terveyspuntari
Helsingin tila ja kehitys 2016 tilastokuviot
Perusterveydenhuolto
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet 2015
Salon vanhuspalveluiden palvelurakenteen kehitys 2008 – 2015
Marke Jääskeläinen Sirpa Virtanen
Perusterveydenhuollon vuodeosastohoito vuosina 2015–2016
Perusterveydenhuolto 2016
Kotihoidon asiakkaat marraskuussa 2015
Elinolot.
Väestö ja väestönmuutokset
Tietopaketti 4: Ikäihmiset
Tietopaketti 3: Nuoret aikuiset ja työikäiset
Väestön ikä- ja sukupuolirakenne Turunmaan seutukunnassa 2017
POHJOIS-POHJALAISTEN HYVINVOINTI: 4. Taloudellinen toimeentulo
Minna Joensuu/ Espoon kaupunki
Miina Sillanpää Seuran ja Valtaa vanhuus –liikkeen seminaari
tilastot päivitetään tammikuussa.

Lähde: Kela, terveyspuntari
Ulkomaan kansalaiset kunnittain 2017
Pohjoismaiset perinataalitilastot 2014
Terveys- ja sosiaalipalvelujen työpaikat kunnan asukasluvun mukaan 2016 TOL2008 toimiala Q 2018 tilastokeskus.fi/alueonline.
Työvoima iän ja sukupuolen mukaan Pyhäjoella 2017
FinSote-tulokset/Parikka
Työllisyysaste kunnittain 2000–2017
Minna Joensuu/ Espoon kaupunki
Ikääntyneiden hyvinvoinnin tila Kuopiossa
Esityksen transkriptio:

Terveyspalvelut ja terveydentila

Yksityisestä sairaanhoidosta korvauksia saaneet helsinkiläiset, osuus % väestöryhmästä 2000– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Kela, Kelasto-raportit.

Yksityislääkärin palkkioista korvausta saaneet Helsingissä sukupuolen ja iän mukaan vuonna 2014, osuus % ikäryhmän väestöstä Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä3 Lähde: Kela, Kelasto-raportit ja Tilastokeskus

Yksityisen hammaslääkärin palkkioista korvausta saaneet Helsingissä sukupuolen ja iän mukaan vuonna 2014, osuus % ikäryhmän väestöstä Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä4 Lähde: Kela, Kelasto-raportit ja Tilastokeskus

Sairaalahoidon potilaat/ asukasta kohti Helsingissä 2000– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä5 Lähde; THL, Tilasto- ja indikaattoripankki SOTKAnet

Helsinkiläiset sairaalahoidon potilaat / 1000 vastaavanikäistä vuonna Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä6 Lähde; THL, Tilasto- ja indikaattoripankki SOTKAnet

Erityiskorvattaviin lääkkeisiin oikeutettuja Helsingissä 2000– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä7 Lähde: Kela, Kelasto-raportit.

Erityiskorvattaviin lääkkeisiin oikeutettuja %:a väestöstä Helsingissä ja koko maassa 2000– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä8 Lähde: Kela, Kelasto-raportit.

Yleisimpiin erikoiskorvattaviin lääkkeisiin oikeutetut sukupuolen ja iän mukaan % vastaavanikäisestä väestöstä Helsingissä Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä9 Lähde: Kela, Kelasto-raportit.

Yksityislääkärin sairaanhoitokorvausten saajat naistentaudeissa/ synnytyksissä sekä kirurgian; urologiassa Helsingissä 2006– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä10 Lähde: Kela, Kelasto-raportit.

Työkyvyttömyyseläkkeensaajat (%) vuotiaista sairauspääryhmän ja sukupuolen mukaan Helsingissä ja koko maassa Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä11 Lähde: Kansaneläkelaitoksen ja Eläketurvakeskuksen yhteistilasto., Kelasto-raportit

Kelan työkyvyttömyyseläkkeen saajat Helsingissä – Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä12 Lähde: Kela, Kelasto-raportit.

Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä13 Lähde: Tilastokeskus. Kuolleet kuolemansyyn (54-luokkainen) mukaan Helsingissä 2012 Miesten ja naisten osuus (%) kuolemansyittäin

Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä14 Lähde: Tilastokeskus. Naisten ja miesten elinajanodote Helsingissä : vastasyntyneet, 65 vuotiaat ja 80 vuotiaat

Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä15 Lähde: Thl, Alueellinen terveys- ja hyvinvointitutkimus ATH. Terveytensä keskitasoiseksi tai sitä huonommaksi kokevien osuus (%) Helsingissä 2013

Terveytensä keskitasoiseksi tai sitä huonommaksi kokevien osuus (%) sukupuolen ja iän mukaan Helsingissä ja koko maassa Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä16 Lähde: Thl, Alueellinen terveys- ja hyvinvointitutkimus ATH.

Lihavien osuus (kehon painoindeksi BMI >= 30 kg/m2) (%) sukupuolen ja iän mukaan Helsingissä ja koko maassa Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä17 Lähde: Thl, Alueellinen terveys- ja hyvinvointitutkimus ATH.

Alkoholia liikaa käyttävien osuus (AUDIT-C) (%) sukupuolen ja iän mukaan Helsingissä ja koko maassa Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä18 Lähde: Thl, Alueellinen terveys- ja hyvinvointitutkimus ATH.

Päivittäin tupakoivien osuus (%) sukupuolen ja iän mukaan Helsingissä ja koko maassa Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä19 Lähde: Thl, Alueellinen terveys- ja hyvinvointitutkimus ATH.

Suun terveydenhuoltopalveluita viime 12 kk aikana käyttäneiden osuus (%) sukupuolen mukaan Helsingissä ja koko maassa Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä20 Lähde: Thl, Alueellinen terveys- ja hyvinvointitutkimus ATH.

Vähintään kerran 12 viime kk aikana lääkäripalveluita käyttäneiden osuus (%) sukupuolen mukaan Helsingissä ja koko maassa Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä21 Lähde: Thl, Alueellinen terveys- ja hyvinvointitutkimus ATH.