Tervetuloa seniori- opettajaksi!

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Advertisements

Hampuri, Saksa Löytää suunta, joka mahdollistaa Lions Clubs Internationalin saavuttavan sen täyden potentiaalin kansainvälisenä.
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
Orionin Ylemmät Toimihenkilöt OYT ry
23/06/ Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
23/06/ Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
Mikä? •Matemaattis-luonnontieteellisten alojen ammattilaisia yhdistävä ja edustava ammatillis-aatteellinen järjestö. •Tavoitteena edistää matemaattis-luonnontieteellisten.
 REKISTERINUMERO MERKITTY REKISTERIIN
JHL:n sähköiset palvelut
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Uudenmaan Yrittäjät Yritysten ilta – Kerava Menesty sähköisessä liiketoiminnassa! Kerava Vpj. Ritva Lill-Smeds ja Tj. Petri Graeffe.
Tulevaisuus käsissä. Joka päivä. - ammattilaiset lasten arjessa.
© Mela 2011 Vakuutukset Melasta. © Mela 2011 Täysi hyöty Melan vakuutuksista MYEL-vakuutus on jokaisen viljelijän, kalastajan, poronhoitajan ja metsätilallisen.
Kuumat oltavat? … kaikissa liemissä ei tarvitse kiehua itse.
Eläkkeelle siirtyminen
Tikkurilan Palloseura
Tutustumme Kokoomukseen Opiskelevan pienryhmän aineisto.
Suomen latu ry Marina Tuura.
PILOTTI VIE PARHAILLE OSTOPAIKOILLE. Uusi tapa tavoittaa asiakkaat • Kaakkois-Suomen sähköinen palveluhakemisto • Palvelu, jossa myyjät ja ostajat kohtaavat.
YHDISTYSMUUTOS Yhteysopettajainfo Monkola, valtuustosali To
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Pelkosenniemi 1.
DB2 Yhteistyöryhmän Kevätkokous
Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
YHDISTYSLAKI /503 Esim. patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta: tai yhdistystoimintaa käsittelevien kirjojen liitteenä
1 YRITTÄJÄNAISTEN KESKUSLIITTO ry YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN v
STEKA RY TOIMII SOSIAALI-, TERVEYS- JA KASVATUSALOILLA TYÖSKENTELEVIEN JÄSENTEN AMMATILLISENA EDUNVALVOJANA Edunvalvontaa vuodesta 1947.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
Pekka Silkosuo, OAJ ALUEYHDISTYKSEN TALOUS. alueyhdistyksellä oma selkeä toimintaa ja taloutta ohjaava normipohja(=rekisteröity yhdistys)alueyhdistyksellä.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
TIIRATAAN TULEVAISUUTEEN JYTY JYVÄSKYLÄ RY. Jyty Jyväskylä ry Jyty Jyväskylä ry on kasvuhakuinen yhdistys ja varmistaa näin vahvan edunvalvonnan. Yhdistys.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Terveystieteiden akateemiset johtajat ja asiantuntijat ry.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Kohti yhteistä tavoitetta – liiton hallituksen ja yhdistysten välinen yhteistyö Kuurojen liiton hallitus Tiina Eskelinen Iso-Syöte Kuurojen Liitto.
95 vuotta yrittäjyyden puolesta!. Suomen Yrittäjät - Yrittäjien oma järjestö Paikallisyhdistykset Aluejärjestöt Toimialajärjestöt Luottamushenkilöt.
OAJ:n valtuustovaalit Ennakkoäänestys netissä Varsinaiset äänestyspäivät
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: Puh WebOodi -asiat:
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Eläkkeelle siirtyminen
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran.
Mitä yhteistä on luottamusmiehellä ja Zalandolla? Tukholma
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Paikallisosastojen toiminta-avustukset VUOSIKOKOUS
Toimiva yhdistys ja sen haasteet Eija Eloranta projektipäällikkö Turun yliopiston Brahea-keskus
OAJ:n yhteysopettaja Edunvalvontaketjun tärkein lenkki Tukholma E-S.T.
Tutustumme Kokoomukseen
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Savonlinnan kansalliset seniorit ry
Jäsenhankinta 2017.
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
Nokian Luonto ry. Nokian Luonto ry :
Kassos ry.
SMOL ry YHTEYSOPETTAJA- MIKÄ?.
Osaston jäsenedut 2018 UIMAAN JA LIIKKUMAAN
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
JÄSENREKISTERI.
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Esityksen transkriptio:

Tervetuloa seniori- opettajaksi! 23.10.13 Erkki Kukkonen OSJ:n hallituksen vpj Ksso ry:n pj

Eläkkeelle siirtyminen Eläkkeelle siirtyminen on monelle suurempi elämänmuutos kuin arvaakaan. Vaikka olisi perhe ja harrastuksia, tarvitaan uudenlaisia sosiaalisia turvaverkkoja kuin työssä ollessa. Pienellä jäsenmaksulla (25 €/vuosi) pääsee mukaan senioriopettajiin ja jäsenedut säilyvät

Mikä on OSJ? OSJ on valtakunnallinen opetusalan eläkeläisten edunvalvontajärjestö. OSJ:llä on 76 paikallisyhdistystä eri puolella Suomea, jäsenmäärä noin 18 500. Jäsenet taustaltaan erilaisia opettajia lastentarhanopettajista yliopistonlehtoreihin asti.

OSJ ja OAJ Tiivistä yhteistyötä järjestöjen välillä OSJ on OAJ:n ulkojäsen OSJ:n hallitus = OAJ:n senioritoimikunta OAJ maksaa eläkkeelle jäävän jäsenen ensimmäisen kalenterivuoden jäsenmaksun.

Työnjako OSJ:n ja paikallis-yhdistyksen välillä OSJ hoitaa edunvalvontaa, antaa lausuntoja, tapaa valmistelevia virkamiehiä ja päättäjiä. Paikallisyhdistykset järjestävät virkistys- ja harrastustoimintaa. Osalla paikallisyhdistyksistä on edustaja kunnan vanhus/ikäneuvostossa.

Jäsenyys paikallisyhdistyksen kautta OSJ:hin OSJ ry Paikallis-yhdistys Ksso ry Jäsenet Paikallis-yhdistys ry

Sijaisena eläkkeellä? Jos teet eläkkeellä ollessa töitä, pyydä OAJ:n valtakirja pois työnantajalta. OAJ tarjoaa lisäksi maksullista palvelupakettia pitempiä sijaisuuksia tekeville (sisältää esim. vastuuvakuutuksen) Eläkkeellä tehdystä työstä kertyy lisää eläkettä; pitää hakea itse, kun täyttää 68 v.

Jäsenedut erilaiset kuin OAJ:ssä OSJ:n jäsenmaksu huomattavasti pienempi kuin OAJ:n -> OSJ:n jäsenedut ovat osin erilaiset kuin OAJ:n jäsenedut, esim. vakuutukset pitää ottaa itse. Muista käydä Ifissä vielä työssä ollessa; näin pystyt ottamaan jatkuvan matkavakuutuksen ilman terveysselvitystä.

Esimerkkejä jäseneduista Senioriopettaja-lehti, OAJ-taskukalenteri, Holiday Club ja monenlaisia alennuksia (Teboil, vakuutusmaksut Ifistä, hotelleissa ”seniorihinta”, laivamatkat yms. ) Jos olet ottanut itsellesi Ryhmäsampo Primus - vakuutuksen, se jatkuu samoin eduin kuin OAJ:ssä.

Akavalainen jäsenetupalvelu Jäsenetupalvelu: kannattaa seurata. Paljon vaihtuvia alennuksia www.jäsenedut.fi Tarvitaan sähköpostiosoite, koska palveluun pitää rekisteröityä.

Miten pääset OSJ:n jäseneksi? Sinun tulee ilmoittaa OAJ:n jäsenrekisteriin eläkkeelle siirtymisestäsi. Jäsenrekisterin palvelunumero on 020 7489 790 (puhelinaika klo 9.00 – 14.00 maanantaista torstaihin) Saat sen jälkeen senioriopettajien jäsenkortin ja tervetulokirjeen.

Lisätietoa kotisivuilla OAJ:n kotisivuilla on linkki senioreihin. OSJ:n paikallisyhdistysten yhteystiedot löytyvät järjestön kotisivuilta www.osj.fi. Kuopion seudun senioriopettajat ry:n omat kotisivut, os. www.ksso.fi Tiedon saa myös OSJ:n toimistosta (seniorit@oaj.fi).

Tervetuloa! Tervetuloa mukaan Kuopion seudun senioriopettajien toimintaan! Kiitos huomiostanne!