Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

 J’ai = Minulla on  Tu as = Sinulla on  Il/elle a = Hänellä on  On a = omistetaan, meillä on (puhekieli)  Nous avons = Meillä on  Vous avez = Teillä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: " J’ai = Minulla on  Tu as = Sinulla on  Il/elle a = Hänellä on  On a = omistetaan, meillä on (puhekieli)  Nous avons = Meillä on  Vous avez = Teillä."— Esityksen transkriptio:

1  J’ai = Minulla on  Tu as = Sinulla on  Il/elle a = Hänellä on  On a = omistetaan, meillä on (puhekieli)  Nous avons = Meillä on  Vous avez = Teillä on  Ils/elles ont = Heillä on

2  Ilmaistaessa  Omistamista J’ai un ticket de métro.  Ikää Tu as quinze ans?  Kuumuutta Nous avons chaud.  Kylmyyttä Vous avez froid?  Janoa Il n’ a pas soif.  Nälkää Je n’ai plus faim.  kipua jossakin paikassa Nous avons mal à la tête.

3 FEMINIINI MASKULIINI VOKAALI- TAI H- ALKUISET MONIKKO à la tête au ventre à l’oreilleaux dents À LAAUÀ L’AUX

4 1. Minulla on kuuma. 2. Sinulla on kylmä. 3. Hän on 15 vuotta. 4. Hänellä on jano. 5. Meillä on pää kipeänä. 6. Onko teillä nälkä? 7. Heillä (pojat) on metrolippu. 8. He (tytöt) eivät ole 14 vuotta 9. Onko sinulla vatsa kipeä? 10. Hänellä (tyttö) on korva kipeä. 11. Meillä ei ole hampaat kipeinä. 12. Minulla ei ole selkä kipeä. 13. Juliella ei ole kurkku kipeä enää.


Lataa ppt " J’ai = Minulla on  Tu as = Sinulla on  Il/elle a = Hänellä on  On a = omistetaan, meillä on (puhekieli)  Nous avons = Meillä on  Vous avez = Teillä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google