Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kuka puhuu totta? Oppilaat ovat tulleet luokkaan ja matematiikan tunti alkaa rauhallisesti.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kuka puhuu totta? Oppilaat ovat tulleet luokkaan ja matematiikan tunti alkaa rauhallisesti."— Esityksen transkriptio:

1 Kuka puhuu totta? Oppilaat ovat tulleet luokkaan ja matematiikan tunti alkaa rauhallisesti.

2 Kalle keikkuu tuolilla luokan takaosassa ja miettii palloiluharrastustaan. Kalle innostuu ajatuksistaan niin paljon, että potkaisee vahingossa edessä istuvan Liisan reppua.

3 Kalle huomaa että Liisan repussa on repeämä!! ”OMG, Teinkö minä sen!!??” Kalle miettii…

4 Näitkö Liisa, Kalle potkaisi sinun reppua?! Kalle!! Sinä rikoit minun reppuni!! Kallelle tulee paha mieli koska kaikki syyttävät häntä Liisan repun rikkomisesta, vaikka se oli vain vahinko.

5 Mitä siellä takana tapahtuu? OPE! Kalle potkaisi Liisan reppua ja se meni rikki! Mähän vain hipaisin sitä..

6 Kallen kaveri Janne muistaa nähneensä Liisan repun olleen jo aamulla rikki… Minä näin että sinun reppusi oli jo aamulla rikki!

7 Opettaja ottaa Liisan ja Kallen puhutteluun ja ratkaisua ei tunnu löytyvän. Jos asia ei selviä, joudutte rehtorin puhutteluun! Olen kuullut että rehtorilla on valheenpaljastuskone.. Voi ei..

8 Rehtorin kansliassa Rehtorin luona Liisa tunnustaa että reppu oli rikki jo aikaisemmin. Kalle antaa Liisalle anteeksi. Niin sitä pitää! Kiva että ollaan taas kavereita!

9 Tarinan opetus ja lopetus Opettaja kertaa luokassa hyviä tapoja ja muistuttaa että rehellisyys kannattaa aina ja valehtelusta koituu vain harmia! Muistattehan tämän aina!


Lataa ppt "Kuka puhuu totta? Oppilaat ovat tulleet luokkaan ja matematiikan tunti alkaa rauhallisesti."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google