Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

HENKILÖKOHTAIS EN TOIMINTA- AJATUKSEN KIRJOITTAMINEN FL 177 C.FI.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "HENKILÖKOHTAIS EN TOIMINTA- AJATUKSEN KIRJOITTAMINEN FL 177 C.FI."— Esityksen transkriptio:

1 HENKILÖKOHTAIS EN TOIMINTA- AJATUKSEN KIRJOITTAMINEN FL 177 C.FI

2 Overhead 1 Toiminta-ajatus  Tämä vaikuttava asiakirja kuvastaa omia päämääriäsi ja elämäsi tarkoitusta. Se toimii hallitsevana peruskirjan, jonka perusteella arvioit päätöksiä ja valitset käytösmalleja.

3 Overhead 2 Toiminta-ajatus  Kirjallinen ilmaisu omasta tarkoituksestasi ja henkilökohtaisesta filosofiastasi sen suhteen, miten haluat elää.

4 Overhead 3 Toiminta-ajatus  Tämä selostus kuvastaa elämäsi perusperiaatteita ja totuuksia, uskomustesi ydinarvoja ja visiota siitä, mitä haluat tehdä elämässäsi.

5 Overhead 4 Toiminta-ajatuksen edut  Rohkaisee pohtimaan elämää syvällisesti.  Auttaa tutkimaan syvimpiä ajatuksia ja tuntemuksia.  Selkeyttää asioita, jotka ovat aidosti tärkeitä itsellesi.  Laajentaa näkökulmaasi.  Iskostaa itse määritetyt arvot ja tarkoituksen lujasti mieleesi.  Antaa suuntaa ja sitoumusta arvoihin.  Mahdollistaa pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamisen päivä kerrallaan.

6 Overhead 5 Henkilökohtaisen toiminta- ajatuksen kirjoittamisen vaiheet  Määrittele arvosi.  Visualisoi tulevaisuus.  Laadi toiminta-ajatus.  Mieti ja hio.


Lataa ppt "HENKILÖKOHTAIS EN TOIMINTA- AJATUKSEN KIRJOITTAMINEN FL 177 C.FI."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google