Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

DRAAMA Se on elävää esiintyvää taidetta, joka sisältää vakavaa leikillisyyttä. Se on valinnaisaine, jossa opitaan itsestä ja muista.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "DRAAMA Se on elävää esiintyvää taidetta, joka sisältää vakavaa leikillisyyttä. Se on valinnaisaine, jossa opitaan itsestä ja muista."— Esityksen transkriptio:

1 DRAAMA Se on elävää esiintyvää taidetta, joka sisältää vakavaa leikillisyyttä. Se on valinnaisaine, jossa opitaan itsestä ja muista.

2 Rentoudutaan. Avataan ääntä. Harjoitellaan eleitä ja ilmeitä. Luodaan rooleja. Otetaan rooleja. Laaditaan omia esityksiä. Suunnitellaan pienoisnäytelmiä. Tutustutaan draaman lajeihin. Opitaan yksin ja yhdessä. Uskalletaan. Heittäydytään. Esiinnytään. Näytellään. PIDETÄÄN HAUSKAA! DRAAMASSA

3 ”Ollako vai eikö olla?”

4 DRAAMA Mitä se sisältää? Komediaa. Tragediaa. Farssia. Draamaa. Pantomiimia. Improvisaatiota. Osallistuvaa teatteria. Vapaan mielikuvituksen hauskanvakavaa leikkiä.

5 ”Mennäkö vai eikö mennä?”

6 KYLLÄ! Juuri SINÄ voit tehdä draamatunneista hauskoja. Juuri SINÄ voit löytää oman persoonallisen tavan esiintyä. TERVETULOADRAAMAAN.


Lataa ppt "DRAAMA Se on elävää esiintyvää taidetta, joka sisältää vakavaa leikillisyyttä. Se on valinnaisaine, jossa opitaan itsestä ja muista."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google