Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tervetuloa Sotungin lukion abi-infoon 10.2.2006 Ohjeita YO- kuunteluihin.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tervetuloa Sotungin lukion abi-infoon 10.2.2006 Ohjeita YO- kuunteluihin."— Esityksen transkriptio:

1 Tervetuloa Sotungin lukion abi-infoon 10.2.2006 Ohjeita YO- kuunteluihin

2 Kuullun ymmärtämiskokeet (Sotungin lukiossa) ma 11.9. A-englanti klo 8.30 (reaaliluokissa) ti 12.9. A- ja B-ruotsi klo 8.30 (reaaliluokissa) ke 13.9. lyhyt ranska klo 11.00 lyhyt englanti klo 14.00 (Peuhulassa)

3 Ennen kuuntelua - ajoissa paikalle, viimeistään 8.15 - tarkista istumapaikkasi ja kokelasnumerosi luokan ovesta - sisään luokkaan 8.20 -tarkista, että pöydälläsi on vain kynä, kumi, viivain ja paperit. Mahdollisissa juomapulloissa ei ole tekstejä. -Kaikki laukut ja takit ja mahdolliset audiovisuaaliset välineet ovat käytävässä. -täytä huolella papereihin omat tiedot ja Sotungin etälukion numero 1999. -odotetaan, että kaikki on valmista ja rehtori antaa luvan kuuntelulle - käytävävalvoja huolehtii viimeisenä, että kukaan ei enää tule luokkaan kuuntelun alettua.

4 Kuuntelu -tehtävävihot avataan kuuntelun alettua. Tehtävävihossa on ohjeet kokeen suorittamisesta. -jos kuuntelun aikana tapahtuu jokin häiriö niin kuuntelu keskeytetään ja häiriön korjaamisen jälkeen kuuntelua jatketaan häiriötä edeltäneestä taukopaikasta. -kuuntelun lopussa on kahdeksan minuuttia aikaa, pitkäkestoisilla 16 minuuttia

5 Kuuntelun jälkeen - kuunteluista poistutaan aulaan kakkosvalvojan johdolla hiljaa, koska pitkäkestoiset kuuntelut jatkuvat edelleen. Kuuntelujen tulokset - kuuntelujen alustavat tulokset näet luokan vieressä olevalta ilmoitustaululta

6 Osallistumisoikeus yo-tutkintoon -Osallistumisoikeus syksyn ylioppilas-tutkintokokeisiin edellyttää, että tutkintoaineesta on saatu kaikkien pakollisten kurssien suoritukset maanantaina 4.9.2006 mennessä. Arvosanat viedään tietokantaan ke 13.9 mennessä -Myös tutkintoon valmentavien valinnaisten kurssien suorittaminen ennen yo-koetta on suositeltavaa.

7 Opinto-ohjaus palvelee Ota yhteyttä opo Hanna Helmiseen, jos sinulla on kysyttävää hanna.helminen@edu.vantaa.fi


Lataa ppt "Tervetuloa Sotungin lukion abi-infoon 10.2.2006 Ohjeita YO- kuunteluihin."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google