Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Oppimisfoorumi Tilanne 12.10.2010 AKTIVA ▲ Hyria Koulutus Oy ▲ VirtuaaliAMK.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Oppimisfoorumi Tilanne 12.10.2010 AKTIVA ▲ Hyria Koulutus Oy ▲ VirtuaaliAMK."— Esityksen transkriptio:

1 Oppimisfoorumi Tilanne 12.10.2010 AKTIVA ▲ Hyria Koulutus Oy ▲ VirtuaaliAMK

2 Hankkeen tavoite Hankkeen tavoitteena on luoda sosiaali- ja terveysalan oppimisfoorumi, joka lisää vuorovaikutus työelämän ja oppilaitoksen välillä, tukee työpaikkaohjaajien ja arvioijien oppimista verkossa opiskeltaessa sekä opettajien ja työpaikkaohjaajien ohjaustyötä opiskelijoiden työssäoppimisjaksojen aikana. Oppimisfoorumi avataan muidenkin, kuin projektiin osallistuneiden koulutusorganisaatioiden käyttöön projektin lopussa. Hankkeessa mukana olevien työelämän edustajien ja arvioijien ja työpaikkaohjaajien koulutus on tapahtunut uusin teknologis- pedagogisin menetelmin, joka kehittää työelämän osallistujien ohjaus- ja arviointitaitoja.

3 Oppimisfoorumin vaiheet Vaatimusmäärittely tehty ajalla kesäkuu – 7.9.2010. Kommentointikierrokset Aktivassa, VirtuaaliAMK:ssa ja Hyriassa. Tarjouspyyntö oli Hilmassa 8.9. – 8.10.2010 (www.hilma.fi) : http://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2010-023480/www.hilma.fihttp://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2010-023480/ Kilpailuttaja: Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä / Yhteiset palvelut / Maija Pirnetkoski Kaksi tarjousta saapunut Tarjousten avaus ja vertailu 15.10.2010 Mahdollisen hyväksytyn toimittajan kanssa testataan Oppimisfoorumin toiminnot Tavoite: Oppimisfoorumin ensimmäinen asennus tuotantokäytössä tammikuun 2011 lopussa.

4 Oppimisfoorumin vaatimusmäärittely 1.Verkostoitumisvälineet Käyttäjän Oma profiili sivu Omat kaverit verkottumistyökalu Ryhmätilat Keskustelufoorumit Blogit Oppimispäiväkirja Wiki Oppimisfoorumin sisäinen viestintäväline 2.Materiaalin ja aineistojen hallinta Verkkosivut Tiedostot / Materiaalipankki Linkitys

5 Oppimisfoorumin vaatimusmäärittely 3.Sovelluksen ylläpito Sovelluksen ylläpitäjän näkymät Loppukäyttäjän näkymät Ilmoita asiattomasta sisällöstä toiminto Käyttöliittymän kieli Ulkoasu Sivustot Sovelluksen tekninen ylläpito 4.Tekniset ja tietoturvanäkökohdat Käyttäjäoikeudet ja tietoturva Yleinen suorituskyky ja käytettävyys Järjestelmän vasteaikavaatimukset Yksilön tietosuoja


Lataa ppt "Oppimisfoorumi Tilanne 12.10.2010 AKTIVA ▲ Hyria Koulutus Oy ▲ VirtuaaliAMK."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google