Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Turun kauppakamari, Nuorkauppakamarikilta

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Turun kauppakamari, Nuorkauppakamarikilta"— Esityksen transkriptio:

1 Turun kauppakamari, Nuorkauppakamarikilta

2 Nuorkauppakamarikillan jäsenistön muodostavat Kauppakamarin alueella toimivat aktiiviset ja ansioituneet nuorkauppakamarilaiset Nuorkauppakamarikillan jäsenyys on kaksivuotinen kunniatehtävä. Kukin nuorkauppakamarikiltalainen toimii kauppakamarin luottamuselimissä, valiokunnissa Nuorkauppakamarikillan tavoitteena on mahdollistaa nuorkauppakamarin jäsenille oppiminen kokeneilta yritysjohtajilta ja samalla tuoda tulevaisuuden tekijöiden näkemykset tämän päivän elinkeinoelämän kehittämiseen. Sen avulla pyritään saamaan yritykset, yksilöt ja yhteisöt tietoiseksi ja kiinnostuneeksi sekä kauppakamarin että nuorkauppakamarin toiminnasta. Tavoitteena on myös kauppakamarin ja nuorkauppakamarin vaikuttavuuden vahvistaminen ja vetovoimaisuuden lisääminen.

3 Turun kauppakamari, Nuorkauppakamarikilta
Kamarit: Aurajoki, Auranmaa, Kaarina, Loimaan seutu, Raisio- Naantali, Salo, Turku, Vakka-Suomi Yleistä: Nuorkauppakamarikillan jäsenyhdistyksillä on paikkoja valiokunnissa. Toimikausi on kaksi vuotta. Periaatteena on ollut, että ensimmäisenä vuotena jäsen toimii varsinaisena jäsenenä ja 2.vuoden jäsenenä kummina valiokunnassa uudelle jäsenelle. Valiokuntajäsenet valikoituvat omista kamareistaan. Kukin kamari on valinnut valiokuntaan henkilön omalla tavallaan. Yhteistyötä tehdään myös koulutuksen saralla eli osa molempien tahojen koulutuksista on tarjolla molemmille osapuolille.

4 2014 varsinaiset jäsenet valiokunnissa
Elinkeinopolitiikan valiokunta: Kaarina, Laura Karlsson ICT-valiokunta: Loimaan seutu, Sari Rantanen Kuljetusvaliokunta: Vakka-Suomi, Ulla Virtanen Kansainvälistymisvaliokunta: Raisio-Naantali, Aurora Nieminen Kauppavaliokunta: Salo, Timo Vormisto Koulutus- ja työvoimavaliokunta: Turku, Joonas Korhonen Lakivaliokunta: Aurajoki, Maria Arjonen Matkailuvaliokunta: (Auranmaa siirto), Aurajoki Johanna Liukko Teollisuusvaliokunta: Aurajoki, Maija Vaismaa Killan puheenjohtaja: Henna Kaariluoto, Salo

5 Killan jäsenyhdistysten jäsenet voivat osallistua Turun kauppakamarin mainostamiin koulutuksiin (hinta meille räätälöity). Erityisen suositeltava koulutus on HHJ-koulutus eli Hyväksytty hallituksen jäsen koulutus. Vuosittain voidaan sopia erikseen myös muista yhteisistä koulutuksista. Kukin nuorkauppakamari voi toimittaa Turun kauppakamarin koulutusvastaavalle, tiedoksi oman kamarinsa koulutustarjonnan ja siten tarjota koulutuksiaan myös kauppakamarin jäsenille.


Lataa ppt "Turun kauppakamari, Nuorkauppakamarikilta"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google