Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Paijalan koulu 2010-2011.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Paijalan koulu 2010-2011."— Esityksen transkriptio:

1 Paijalan koulu

2 Koulu alkaa, loppuu, huilataan…
Oppitunnit menevät seuraavasti: 08.15 – 09.00 09.00 – 09.45 09.45 – (Välitunti) 10.00 – 10.45 10.45 – (Ruokatunti 1-4. luokkalaisille) 11.30 – 12.15 12.15 – 13.00 13.00 – (Välitunti) 13.15 – 14.00 14.00 – 14.45 5-6 luokkalaisilla ruokailu hieman eri aikaan: Oppitunti – 11.00 Ruokatunti – 11.45 Oppitunti – (11.45 – 13.00)

3 Yleistä Oppilaita tällä hetkellä 286
luokanopettajia 14, perusopetusryhmiä 13 1 kieltenopettaja ( saksa) ja 1 laaja-alainen erityisopettaja avustajia 1,5 Koululla on kuraattorin toimipiste Muuta henkilökuntaa Terveydenhoitaja käy 2 kertaa viikossa (KE , TO tai PE) Kanslisti käy 3 kertaa kahdessa viikossa Koululla toimii kunnan iltapäiväkerho Oppilashuoltotyöryhmä kokoontuu säännöllisesti kaksi kertaa kuussa. Työryhmään kuuluu kuraattori, psykologi, erityisopettaja, terveydenhoitaja, rehtori ja opettajia aina asioiden mukaan. Ruoka tulee Hyökkälästä.

4 Koulumme henkilökuntaa
1 lk:n opet: Annika Valavuo (A), Anna Sipola (B) 2. lk:n opet: Outi Mentula (A), Hanne Ketomäki (B), Marita Haapasalo (C) 3.lk:n opet: Merja Näkki (A), Virpi Huusko(B) 4.lk:n opet: Riitta Lantela (A), Mari Kallio-Tihilä (B) 5.lk:n opet: Tapani Elonheimo(A), Lotte Malkakorpi (B) 6.lk:n opet: Raili Keränen-Pantsu (A), Susanna Suortti (B) Virkaopettaja Mika Rahko eri luokilla A2-saksan opettaja Pauli Seppälä A2-ranskan opettaja Annika Valavuo Erityisopettaja Johanna Ruonakoski Avustajat: Nora Lindblad ja Pipsa Lindblad ”Muu henkilökunta” Keittiössä Riitta Pekkola (SOL) Siivouksesta vastaa myös SOL siivousfirma Terveydenhoitajana Heidi Väyrynen Kanslisti Ritva Kuru Kuraattorina (selviää myöhemmin) Koulupsykologi Marjo Korander Rehtori Petri Närhinen

5 Puhelinnumeroita ja mail-osoitteita
Opettajahuone Kanslia, rehtori Vararehtori (Merja Näkki) Koulun keittiö (Riitta Pekkola) Erityisope (Johanna Ruonakoski) Terv.hoit. Heidi Väyrynen Rehtori Petri Närhinen Koulukuraattori Koulupsykologi Marjo Korander Opettajien ja muiden mail-osoite = Iltapäiväkerho Susanna Stenvall-Kivimäki Iltapäiväkerho Pipsa Lindblad Iltapäiväkerhon koordinaattori Eija Granath

6 Loma-ajat Syysloma – Joululoma – Hiihtoloma VK – Lisäksi vapaapäiviä ovat tietenkin: - Itsenäisyyspäivä (Maanantai) - helatorstai Lisäksi kiirastorstai on vapaapäivä, sillä korvaamme sen pitämällä lauantaina koulupäivän kalastuspäivän merkeissä.

7 Liikunnasta Jos oppilaalla on viimeiset tunnit ulkoliikuntaa, voi hän valita meneekö koulussa suihkuun vai kotona. Sisäliikunnan jälkeen käydään suihkussa koulussa. Liikuntatunneilla tulee olla asiamukaiset varusteet liikkumiseen sekä peseytymiseen. Uimaopetusta saavat 1.luokkalaiset, 3. luokkalaiset ja 5. luokkalaiset. Muut luokat käyvät uimassa, jos on tilaa ja aikaa – liikkaope suunnittelee ja päättää. Jos tulee talvi, hiihdämme paljon. Ensi talvena ei tule pihalle jäätä joten luistelemme vain jäähallivuorojen aikana, joista tiedotamme myöhemmin. Toki käytämme myös aktiivisesti talviliikuntaan Tuusulan järven jäätä.

8 Muuta huomioitavaa! Käynti uuteen osaan on pihan puolelta.
Kadun puoleinen sisäänkäynti on normaalisti aina kiinni. Koulun urheilukentän puuttuminen vaikuttaa liikunnan opetussuunnitelmaan. Opetussuunnitelmaa toteutetaan niin hyvin kuin tilat sen mahdollistavat. Tulemme mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään Tuusulan urheilusuorituspaikkoja korvataksemme kentän puuttumisen. Iltapäiväkerholaiset toimivat pihaparakissa. Iltapäiväkerhotoiminnasta vastaa Tuusulan kunta Iltapäiväkerhon koko kunnan koordinaattorina toimii Eija Granath ja Paijalan IP-kerhon vetäjänä Susanna Stenvall- Kivimäki.

9 Tärkeitä päivämääriä 31.8. tiistaina pidetään vanhempainilta koko koululle. Klo 18 alkaen ovat ensin luokkakohtaiset tapaamiset omissa luokissa ja sitten klo on yhteistilaisuus salissa. Koulukuvaus (Kuvausaikataulu myöhemmin) Ylimääräinen koulupäivä pidetään la (9.00 – 13.00),jolloin on kalastuspäivä Anttilan rannassa. Tällä työpäivällä korvataan kiirastorstai. Arviointiviikko vk 47 (oppilailla koulua ) Jouluaskartelupajat 1. ja ( ) Joulujuhla (Kaksi erillistä juhlaa: B-luokkalaiset + 1C klo ja A- luokkalaiset klo 19.00) Jouluevankeliumi koululla klo 9.00 alkaen Kirjallinen arviointi annetaan Hiihtokilpailut Jäähalli koulun käytössä koko viikon 12 Pääsiäistapahtuma keskiviikkona Pääsiäisaskartelut pidetään torstaina viikolla 15 Pesismatsi 6.lk vastaan henkilökunta Kevätjuhla klo alkaen Kevätkirkko Koulua 9.00 – 12.15 6.luokkalaisten potkiaiset yläasteelle klo 8.15 – 9.30

10 Koulun terveydenhuolto/kuraattori
Terveydenhoitaja Heidi Väyrynen ( ) Koululääkäri Hanna Nevala tavattavissa jokaisen kuukauden toisena perjantaina klo 8-13 ja jokaisen kuukauden kolmantena perjantaina Terveydenhoitotila sijaitsee vanhassa korjatussa päärakennuksessa (2.krs) Lääkärin tarkastukset ovat 1, 5, ja 6. luokkalaisille. Terveydenhoitaja on yleensä paikalla keskiviikkoisin sekä jokaisen kuukauden 2. ja 4. torstai ja jokaisen kuukauden 2. ja 3. perjantai. Joitain poikkeuksia tulee olemaan vuoden mittaan, mutta pääsääntöisesti terveydenhoitaja on tavattavissa ainakin 2 kertaa viikossa. Terveystarkastuksista tulee aina ennakolta tieto kotiin. Vanhemmat voivat tulla mukaan tarkastuksiin, mutta tällöin on päivä ja aika sovittava etukäteen. Koulun kuraattorina toimii (ratkeaa myöhemmin) Kuraattorin huone on elementtirakennuksen päädyssä.

11 Arvioinnista Arviointiviikko on viikko 47 (22.-26.11)
Arviointiviikkoa edeltää oppilaan itsearviointi. Opettaja voi kutsua vanhempia kolmikantakeskusteluihin. Kaikki 1.lk:n oppilaat ja vanhemmat kutsutaan kolmikantakeskusteluihin. Uudet opettajat tapaavat arviointiviikon aikana kaikki vanhemmat kolmikantakeskustelun merkeissä 28.1. oppilaat saavat kirjallisen väliarvioinnin. jaetaan lukuvuositodistus Opettaja voi suorittaa muulloinkin oppilaan arviointia parhaaksi katsomallaan tavalla.

12 Tukihenkilö Koululaisten tukihenkilö on kodin ja koulun välinen yhteyshenkilö, jonka tavoitteena on tukea oppilasta kouluvaikeuksien voittamisessa sekä tukea perhettä vaihtuvissa, joskus haastavissakin elämäntilanteissa. Tukihenkilö toimii osana koulun oppilashuoltotyöryhmää. Yhteydenotto tukihenkilöön voi tulla opettajalta, oppilashuoltotyöryhmän kautta tai suoraan huoltajalta. Perheiltä pyydetään aina lupa tapaamisiin ja tukihenkilö on vaitiolovelvollinen. Yhteydenpitoon muiden tahojen kanssa (perheneuvola, kasvatus- ja perheneuvola jne.) pyydetään myös aina lupa. Tukihenkilö Paijalan alueella on Arja Heinonen p


Lataa ppt "Paijalan koulu 2010-2011."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google