Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Minecraft Palikkapeli!.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Minecraft Palikkapeli!."— Esityksen transkriptio:

1 Minecraft Palikkapeli!

2 Historiaa Alkuperäinen koodaaja: Markus Persson (Nimimerkki: Notch). Pelistä tuli suosittu ja hän perusti yrityksen: Mojang. Alpha-vaiheessa peli maksoi 10€, Beta-vaiheessa 15€ ja kokoversio 20€. Sitä voi pelata joko selaimessa tai ladata tietokoneelle. Pelistä on Minecraft Classic -versio, joka on ilmainen. Se on todella vanha ja suurin osa ominaisuuksista puuttuu. Pelistä on jo puhelinversioita android-laitteille ja iPhonelle, ja Xbox-versio. Peliä on myyty tällä hetkellä 4,2 miljoonaa. 17,5 miljoonaa ihmistä on rekisteröitynyt Minecraftin sivustolle (minecraft.net)

3 Peli Minecraftin idea on rakentaa, tutkia maailmaa ja craftata (Käyttää materiaaleja tavaroiden, työkalujen ja uusien materiaalien valmistamiseen). Maailma on loputon ja generoituu sitä mukaa kun menee eteenpäin. Maailman syvyys on 64 merenpinnasta ja maksimikorkeus minne voi rakentaa on myös 64. Pelissä rakentamisen lisäksi tutkitaan luolia, hylättyjä kaivoskäytäviä, ja kaivetaan eri mineraaleja, taistellaan hirviöitä vastaan (jotka täyttävät maailman yöllä). On myös kaksi muuta ulottuvuutta. Nether ja The End. Näihin pääsee portaaleilla, joiden hankkiminen on vaikeaa. Nether on luolasto täynnä tulta ja laavaa, vihollisia. Sieltä saa kuitenkin monia harvinaisia materiaaleja The End on pelin loppupaikka, jossa täytyy voittaa Enderdragon.

4 Pelimuodot Survival mode: Creative mode:
Survivalissa täytyy selviytyä. Tarvitset ruokaa, taistelet hengestäsi. Kaikki materiaali jota tarvitset on hankittava itse. Jos kuolee, paikkaan mistä peli alkoi, tai sängyn viereen jossa olet nukkunut viimeksi. Creative mode: Toisin kuin Survivalissa, Creativessa saat kaikkea niin paljon kuin haluat Creativessa ei voi kuolla. (paitsi rikkomalla bedrockin ja hyppäämällä tyhjyyteen) Voi lentää

5 Minecraftin ominaisuuksia

6 Craftaus (Crafting) Craftaus on yksi minecraftin tärkeimmistä ominaisuuksista. Erilaisia tavaroita voi yhdistellä uusiksi tavaroiksi.

7 Loputon maailma Minecraftin maailma on loputon. Se generoituu sitä mukaa kun liikkuu.

8 Luolastot Luolista löytää rikkauksia, kuten rautaa, kultaa, timantteja…, vettä, laavaa. Luolassa on pimeää ja se täytyy valaista soihduilla. Pimeihin paikkoihin tulee hirviöitä. Luolastoista voi myös löytää dungeoneja.Niissä on yleensä arkku jossa on tavaroita ja vihollis-spawneri, josta tulee vihollisia.

9 Redstone Redstonella voi tehdä monenlaisia kytkentöjä (vähän niin kuin sähkö). Redstonen, nappien, vipujen ja laattojen avulla voi kontrolloida ovia, luukkuja, TNT:tä, tai pistoneita (katso kuva) ja valaista redstone-soihtuja, ja äänipalikoita.

10 Lumoaminen (enchanting)
Työkaluja ja aseita voi lumota saamillaan kokemuspisteillä, joita saa vihollisten voittamisesta. Lumous antaa työkalulle ominaisuuksia.

11 Portaalit   Portaaleilla voi päästä Netheriin tai The Endiin.
Nether-portaalilla pääsee Netheriin, ja sieltä takaisin. Portaali tehdään obsidianista ja kehikko sytytetään Flint and steelillä. Jos netheriin rakentaa uuden portaalin, matka ensimmäisestä portaalista oikeassa maailmassa on 8-kertainen netheriin verrattuna. Tämä mahdollistaa nopean matkustamisen. End-portaali on vain löydettävissä, niitä on strongholdeissa (dungeon). Siihen täytyy asettaa 12 ender eye:ä jotta portaali avautuu. Siihen hyppäämällä pääsee The Endiin. Endissä ei ole paluuportaalia, vaan sieltä pääsee pois voittamalla Enderdragonin, tai kuolemalla.


Lataa ppt "Minecraft Palikkapeli!."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google