Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

SARVIJOEN SEUDUN VALO 4/2006 vko 40 Lamppu tiedottelee Sarvijoen seudun asioista. Laajempaa tietoa löytyy osoitteesta www.sarvijoki.net ja ajankohtaisista.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "SARVIJOEN SEUDUN VALO 4/2006 vko 40 Lamppu tiedottelee Sarvijoen seudun asioista. Laajempaa tietoa löytyy osoitteesta www.sarvijoki.net ja ajankohtaisista."— Esityksen transkriptio:

1 SARVIJOEN SEUDUN VALO 4/2006 vko 40 Lamppu tiedottelee Sarvijoen seudun asioista. Laajempaa tietoa löytyy osoitteesta www.sarvijoki.net ja ajankohtaisista asioista myös kylän ilmoitustaululta.www.sarvijoki.net KYLÄTOIMIKUNTA 2006: Tellervo Sarvela pjTero Halenius varapj Anna-Liisa KoivuporrasJuha Penttilä Aarne PaavolaElina Viitasaari Milla KetolaJaakko Ketonen Heli KaitamäkiSirpa Hill Timo TikkalaSanna-Maija Mäki Mika RauhalaJenni Vuoto nuorisojäsen Sihteerinä toimii Paula Penttilä ja rahastonhoitajana Aila Rätti. Nettisivuja päivittää Jaakko Puntila. Ottakaa rohkeasti meihin yhteyttä, jos kylän yhteiset asiat kiinnostavat tai teillä on ideoita joita voisimme toteuttaa! Kylätoimikunta kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen maanantai klo 19.00 mökillä tai kompuutterin tiloissa. Seuratkaa kunnan ilmoittelua valtuuston seuraavasta kokouksesta, jossa päätetään kouluasiasta (2.11 tai 9.11). Mennään joukolla kuuntelemaan päätöstä! Loppuvuodelle suunniteltua: » la 21.10. tavarankierrätyspäivä ks. edellinen sivu » marraskuulle suunnitteilla naistenilta/päivä, seuraa ilmoittelua » pe 1.12. joulunavajaiset Sarvijoella koululaiset pitävät joulupajoja ennen avajaisia, joten joulu- avajaisissa on myynnissä monenlaista mukavaa pukinpussiin ja omaan jouluvalmisteluun sopivaa tavaraa Huom! Virkistysalueelle voi tuoda jo risuja pääsiäiskokkoa varten. Paikalla on trukkilavoja valmiina alustaksi, kokoa risut päälle.

2 ILMAINEN KYLÄMETSURI TARJOLLA KESÄKSI 2007! Tiedote 20.06.2006 Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiri ry on sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka toimii luonnon- ja ympäristönsuojelun edistämiseksi Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakuntien alueella. Luonnonsuojelupiirin muodostavat 15 paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä noin 1200 jäsentä. Luonnonsuojelupiiri on hakemassa rahoitusta KYLÄMETSURIN palkkaamiseksi kesästä 2007 alkaen. Kylämetsuri auttaa viljelymaiseman maanomistajia maiseman hoitamisessa ja luonnon monimuotoisuuden lisäämisessä. Tärkein tavoite on avoimen pohjalaisen peltomaiseman ylläpitäminen ja maiseman pienten yksityiskohtien esiintuominen pusikoita raivaamalla ja niittämällä. Muita kylämetsurin palveluja ovat mm. aidan teko laiduneläimille sekä vanhojen kylämaisemaan kuuluvien rakennelmien kunnostaminen. Kohteita ovat joutomaat, joitten hoitamiseen ei ole mahdollista saada muuta tukea. Palvelu on maanomistajalle maksuton. Se tulee työllistämään 1-2 henkilöä 3-4 kuukaudeksi kesällä 2007. ETSIMME MYT MAANOMISTAJIA, jotka ovat alustavasti kiinnostuneita teettämään kylämetsurilla maisemanhoitotöitä. Tärkeätä on maanomistajan oma-aloitteisuus ja se, että ylläpidetään vanhaa maisemaa. Töitten lähtökohta tulee olla muistikuva avoimesta, monimuotoisesta maisemasta, vanha valokuva tai vanha viljelysuunnitelma. Kylämetsuri voi osallistua myös kylä- tai maisemanhoitosuunnitelman toteuttamiseen. Raivaustöissä pyritään hoitamaan kohdetta vähintään 2-3 vuotena. Jos sinulla on maillasi sopivia kohteita tai tiedät sopivia maanomistajia, ota yhteyttä! Kerro meille minkälainen työ on kyseessä (traktorityö, raivaus miestyönä, nikkarointi) ja paljonko se veisi aikaa työpäivinä. Pj. Riina Ala-Risku, puh. 050 5371681. TAVARANKIERRÄTYSPÄIVÄ Lauantaina 21.10. klo 12 - 15 järjestetään koululla tavarankierrätyspäivä. Voit tulla myymään tai vaihtamaan tavaroita, esim. urheiluvälineitä, vaatteita, leluja ym. kotoa löytyvää ylimääräistä tavaraa. Kierrätettäville tavaroille on oma pöytä pengottavaksi, ja myyntipöydän voi varata 2,- eurolla Anna-Liisa Koivuportaalta (puh. 050 405 6193) viimeistään ke 18.10 mennessä. Kylätoimikunnalla myynnissä kahvia, pullaa ja makeisia. Tervetuloa tekemään löytöjä ja myymään/kierrättämään itselle turhaa tavaraa!


Lataa ppt "SARVIJOEN SEUDUN VALO 4/2006 vko 40 Lamppu tiedottelee Sarvijoen seudun asioista. Laajempaa tietoa löytyy osoitteesta www.sarvijoki.net ja ajankohtaisista."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google