Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Maaseutukehitys. Leader 2007-2013 Älä anna ideasi olla pelkkä ajatus -toteuta se!

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Maaseutukehitys. Leader 2007-2013 Älä anna ideasi olla pelkkä ajatus -toteuta se!"— Esityksen transkriptio:

1 Maaseutukehitys

2 Leader 2007-2013 Älä anna ideasi olla pelkkä ajatus -toteuta se!

3 Ruotsinkielinen Pohjanmaa - Tulevaisuutemme Tavoitteemme on edistää sitä kehitystä, jota he jotka asuvat Pohjanmaan maaseudulla haluavat. Ne tarpeet, toivomukset ja osaamiset, jotka löytyvät täältä otetaan talteen ja yhdistetään meidän kokemukseemme maaseudun kehittämisestä. Onko sinulla ideoita, intoa, visioita ja osaamista? Haluatko luoda itsellesi ja muille tulevaisuuden maaseudulla? Onko sinulla ideoita, jotka tekevät ruotsinkielisen Pohjanmaan maaseudusta houkuttelevan paikan missä elää ja asua? Klikkaa itsesi seuraavalle osoitteelle… ja lue lisä! www.aktion.fi

4 Aktion Österbotten r.y. Aktion koostuu organisaatioista, kunnista ja yksityishenkilöistä ruotsinkielisellä Pohjanmaalla. Olemme viime vuosina keskittyneet maaseutukehitykseen. Tavoitteet Tavoitteemme on kehittyä paikallisen kehityksen, ruotsinkielisen Pohjanmaan seurojen ja organisaatioiden dynamoksi. Tähän työhön sisältyy ruotsinkielisen Pohjanmaan LEADER ohjelman toteuttaminen. Tavoite on vielä aktivoida uusia toimijoita Aktionin kehitystyöhön sekä kehittää yhteistyötä kuntien ja seudun viranomaisten kanssa, pääasiallisesti suomenruotsalaisten yhteistyötä. Sen lisäksi tulee kehittynyt yhteistyö muiden Suomen paikallisten toimintaryhmien kanssa painopisteen ollessa suomenruotsalaisessa yhteistyössä.

5 kansallisella tasolla tehdä yhteistyötä ja toteuttaa Svenska Studieförbundet r.y:n ja Svenska Studie- centraletin yleisiä pyrki- myksiä Yhdistyksen toiminta on: toimia yhteistyölaitoksena ruotsinkielisen Pohjanmaan organisaatioille ja seuroille seutukohtaisesti ja paikallisesti tehdä työtä innovatiivisen maaseutukehityksen puolesta tavoitteena luoda ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävä kehitys Aktion Österbotten r.y.

6 Visio 2013 Elinvoimaisia kyliä, joissa on leveä palvelu- tarjonta ja luovia nuoria yrittäjiä Kyliä, joissa on elinvoimaa Maiseman, luonnon ja kulttuurin tulee luoda Hyvät edellytykset asumiselle, toiminnalle ja toimeentulolle Yritteliäs Pohjanmaalla Leveämpi yrityspohja, joka tuottaa palveluita ja kokemuksia paikallisille tarpeille sopiviksi Osaavat kylät Oppimista, jossa osaanottajat itse kehittävät edelleen osaamistaan ja saavat avukseen innoittavaa ohjausta.


Lataa ppt "Maaseutukehitys. Leader 2007-2013 Älä anna ideasi olla pelkkä ajatus -toteuta se!"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google