Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Nelli-toimisto A414 Hattivatti

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Nelli-toimisto A414 Hattivatti"— Esityksen transkriptio:

1 Nelli-toimisto A414 Hattivatti
SFX ja Finna Nelli-toimisto A414 Hattivatti Kirjastoverkkopalvelut vastaa kansallisella tasolla kirjastoverkon yhteisten palvelujen ja infrastruktuurin strategisesta kehittämisestä yhteistyössä kirjastoverkon kanssa ja edistää tasavertaista tiedonsaantia yhteiskunnassa. Tulosalue vastaa digitaalisen kirjaston palvelu- ja työympäristön sekä kirjastotoiminnan vaikuttavuuden arvioinnin kehittämisestä. Lisäksi tulosalue kehittää palveluja muille muistiorganisaatioille. Esityksen aloitusdia, vaihtoehto 2. Valitse tämä tai vaihtoehto 1 esityksesi alkuun.

2 SFX Finnan osana SFX on integroitu Finnaan
Ylläpito edelleenkin SFX Adminin kautta Tuloslistassa avattava integroitu SFX-valikko, jos tuloksia Tietuesivussa avattava integroitu SFX-valikko, jos tuloksia Ei erillistä A-Z-listaa – tarvitaanko? Muu toiminta (esim. Google Scholar, kirjastoluettelot ym.) kuten Nellinkin aikana. Vanha instanssi säilyy

3 Demo

4 Esityksen lopetusdia. Lopetusdiaa ei saa peittää eikä poistaa, vaan jokaisen esityksen pitää päättyä siihen. Kansalliskirjaston nykyisen yhteisötunnuksen on laatinut professori Erik Bruun 2000-luvun alussa. Bruun myös muokkasi tunnusta Kansalliskirjaston nimenmuutoksen yhteydessä vuonna 2006. Tunnus muodostuu merkistä ja logosta ”Kansalliskirjasto” (kirjasintyyppi Garamond). Merkkiosassa on korinttilaisen pylvään pää sekä sen vasemmalle ja oikealle puolelle jaettuna kirjaston perustamisvuosi 1640. Pylväänpää symboloi akateemisuutta ja historiaa. Se viittaa myös Kansalliskirjaston päärakennuksen suuriin saleihin, joissa kaikissa on korinttilaispylväiköt. Vuosiluku kertoo kirjastotoiminnan juurista, jotka ulottuvat aina Turun Akatemian perustamiseen vuonna 1640.


Lataa ppt "Nelli-toimisto A414 Hattivatti"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google