Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pohjois-Savon kuntien taajama- ja haja-asutusalueväestö sekä taajamien maapinta-ala ja asukastiheys 31.12.2016 Lähde: Tilastokeskus Tilastossa käytetään.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pohjois-Savon kuntien taajama- ja haja-asutusalueväestö sekä taajamien maapinta-ala ja asukastiheys 31.12.2016 Lähde: Tilastokeskus Tilastossa käytetään."— Esityksen transkriptio:

1 Pohjois-Savon kuntien taajama- ja haja-asutusalueväestö sekä taajamien maapinta-ala ja asukastiheys Lähde: Tilastokeskus Tilastossa käytetään aluejakoa. Taajama Taajama on asutus- ja rakennustihentymä. Taajamaksi määrittelyn edellytyksenä on riittävän tiheä rakennuskanta, rakennusten kerrosalamäärä ja vähintään 200 asukasta. Suomen ympäristökeskus määrittelee ja rajaa taajamat paikkatietomenetelmillä vuosittain mm. Tilastokeskuksen paikkatietopohjaisia 250 m x 250 m -ruutuaineistoja hyödyntäen. Taajama on kunta- tai muista hallinnollisista rajoista riippumaton.

2

3

4

5

6


Lataa ppt "Pohjois-Savon kuntien taajama- ja haja-asutusalueväestö sekä taajamien maapinta-ala ja asukastiheys 31.12.2016 Lähde: Tilastokeskus Tilastossa käytetään."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google