Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Oulun normaalikoulun lukio. Normaalikoulun lukio on Linnanmaalla toimiva Oulun yliopiston harjoittelukoulu. Koulussa työskentelee varsinaisten opettajien.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Oulun normaalikoulun lukio. Normaalikoulun lukio on Linnanmaalla toimiva Oulun yliopiston harjoittelukoulu. Koulussa työskentelee varsinaisten opettajien."— Esityksen transkriptio:

1 Oulun normaalikoulun lukio

2 Normaalikoulun lukio on Linnanmaalla toimiva Oulun yliopiston harjoittelukoulu. Koulussa työskentelee varsinaisten opettajien lisäksi eri aineiden opetusharjoittelijoita. Hyvä opetuksen taso ja menetelmien monipuolisuus ovat Norssissa keskeisiä asioita. Norssi on moderni ja hyvin varustettu koulu, jossa on lisäksi viihtyisä kirjasto ja kahvila. Osa Oulun yliopistoa

3 Norssin lukio on pääosin luokaton. Opiskelija laatii ensimmäisen lukuvuoden aikana oman opinto-ohjelmansa ja lukujärjestyksensä valitsemalla haluamansa kurssit laajasta kurssitarjonnasta. Lisäksi vuosittain on tarjolla laaja Enorssin verkkokurssivalikoima.

4 Oulun normaalikoulun lukio on yksi maamme parhaista lukioista. Siitä todisteena ovat vuotuiset erinomaiset ylioppilaskoetulokset sekä Norssista valmistuneiden hyvä sijoittuminen korkeakouluopintoihin!

5 Eri kursseihin voi sisältyä opintomatkoja ja yhteyksiä ulkomaisiin kouluihin. Vuosittain norssi osallistuu kansainväliseen toimintaan myös eri hankkeiden kautta. Suositulla ANT-kurssilla puolestaan tutustutaan antiikin kulttuuriin muun muassa opintomatkalla Roomaan tai Ateenaan

6 Norssi on Unesco-koulu, jonka erityisinä painotusalueina ovat kansainvälisyys ja monikulttuurisuuden ymmärtäminen.

7 Norssissa on aktiivinen oppilaskunta, jonka ääntä kuunnellaan myös koulun asioista päätettäessä.

8 Norssi on sinulle oikea paikka, jos olet kiinnostunut...

9 monipuolisesta ja haasteellisesta opiskelusta

10 haluat hyvät eväät elämääsi ja jatko-opintoihisi,

11 olet valmis omaksumaan uusia asioita ja ajatuksia

12 sekä tekemään työtä tavoitteittesi saavuttamiseksi.

13 Norssissa saat päättää omista asioistasi ja vastata niistä, mutta sinusta pidetään myös huolta, saat ohjausta sekä tukea opetuksen ohessa.

14 monipuolinen ja turvallinen paikka opettajat ja oppilaat, kaikki mukavia kokonaisuus toimiva, hyvät ja rennot opettajat viihtyisä paikka opetusharjoittelijat tuovat vaihtelua hyvä kirjasto, jossa tietokoneita lukiolaisten käytössä Oulun paras kouluruoka! Lukiolaistemme mielestä hyviä syitä tulla Norssiin:

15 Linja-autoliikenne: 4,5,6,7,19,22,24 ja 39 norssi.oulu.fi (kaupungin monipuolisin koulun kotisivu) 2009 neljän pakollisen aineen pistemäärän keskiarvo Oulun paras! (HS 26.5.09) Koulun omia erikoisuuksia:Tunturivaelluskurssi, Lukiolaiskurssi, Kotitalouskurssi, Biologian laborointi, Kuvataiteen työpaja, Taito- ja taideaineiden lukiodiplomit, Elokuvakurssi, Vapaaehtoistoiminnan kurssit, Yhteistyö muiden harjoittelukoulujen kanssa ja paljon muuta FAKTOJA NORSSISTA:


Lataa ppt "Oulun normaalikoulun lukio. Normaalikoulun lukio on Linnanmaalla toimiva Oulun yliopiston harjoittelukoulu. Koulussa työskentelee varsinaisten opettajien."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google