Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Sika ei ole märehtiä. Sika on laumaeläin. Sika on kaikki ruokainen. Emakko on naaras sika. Karju on urossika. Pahnue muodostuu samalla kertaa syntyneistä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Sika ei ole märehtiä. Sika on laumaeläin. Sika on kaikki ruokainen. Emakko on naaras sika. Karju on urossika. Pahnue muodostuu samalla kertaa syntyneistä."— Esityksen transkriptio:

1

2 Sika ei ole märehtiä. Sika on laumaeläin. Sika on kaikki ruokainen. Emakko on naaras sika. Karju on urossika. Pahnue muodostuu samalla kertaa syntyneistä porsaista. Villisian porsaat ovat raidallisia. Sika ja villi sika ovat sukua. Sika käyttää mutaa aurinkovoiteena. Kun sika on yli 80 kiloa se teurastetaan. Sika on älykäs ja utelias eläin Villisialle kelpaa kasvisravinto. Sikalassa voi olla yli 300 sikaa. Sika kaivaa ruokansa kärsällään.

3 Ennen jokaisessa talossa yleensä oli sika. Sialle kelpasi ruuan tähteet. Sitten kun sika oli tarpeeksi iso se teurastettiin ja syötiin. Mutta nykyään siat syövät jauhoa ja valmisrehua. Koneet ruokkivat siat että sioista ei tulisi liian rasvaisia.

4


Lataa ppt "Sika ei ole märehtiä. Sika on laumaeläin. Sika on kaikki ruokainen. Emakko on naaras sika. Karju on urossika. Pahnue muodostuu samalla kertaa syntyneistä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google