Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Opiskelijaterveyden- huolto Joni Huttula, 15.4.2016.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Opiskelijaterveyden- huolto Joni Huttula, 15.4.2016."— Esityksen transkriptio:

1 Opiskelijaterveyden- huolto Joni Huttula, 15.4.2016

2 Kelle? Oulun kaupungin opiskeluterveydenhuollon palvelut on tarkoitettu Oulussa sijaitsevien ammattikorkeakoulujen, ammatillisten oppilaitosten ja ammatillista aikuiskoulutuksen opiskelijoille, joiden opiskelu on päätoimista ja kestää vähintään kaksi kuukautta.

3 Terveydenhoito Maksuttomat terveystarkastukset opiskelun aikana Opiskelija voi varata ajan myös opiskelukykyyn, mielenterveyteen, päihdeongelmiin, raskauden ehkäisyyn ja muuhun seksuaaliterveyteen sekä rokotuksiin liittyvissä asioissa. Työharjoittelussa tartuntavaarassa oleva saa maksutta hepatiitti B -rokotuksen

4 Sairaanhoito Opiskelijaterveysasemalla ei järjestetä kiireellistä tai kiireetöntä sairaanhoitoa. Ulkopaikkakuntalaisten opiskelijoiden äkilliset sairastumiset hoidetaan terveysasemien tai hyvinvointikeskusten akuuttivastaanotolla ilman ajanvarausta. Ulkopaikkakuntalainen voi kiireettömissä asioissa ottaa yhteyttä myös opiskeluterveysasemalle.

5 Äkillisissä, lyhytaikaisissa sairauksissa opiskelija voi olla 1-3 päivää pois omalla ilmoituksella opiskelu- tai työharjoittelupaikalta. Sairauslomatodistuksen saa tarvittaessa akuuttivastaanotolta. Tapaturmissa voi hakeutua lähimmän terveysaseman tai hyvinvointikeskuksen akuuttivastaanotolle. Lääkärin vastaanottokäynnistä peritään 18v täyttäneeltä terveyskeskusmaksu kolmelta ensimmäiseltä käynniltä kalenterivuodessa.

6 Missä? Käyntiosoite: Kajaanintie 46A, 3. kerros Puh.numero: 08 5584 6310 Aukioloajat: ma, ti, to klo 8–16 ja ke, pe klo 8–14. Myös Haukiputaalla on opiskeluterveydenhoitajan vastaanotto osoite Asemakyläntie 5, Haukipudas puh. 0405031685

7 Lisää tietoa http://www.ouka.fi/oulu/terveyspalvelut/opiskelutervey denhuolto


Lataa ppt "Opiskelijaterveyden- huolto Joni Huttula, 15.4.2016."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google