Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

1 Pardian uudet verkkopalvelut Yleisesittely Pardian koulutus/SM.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "1 Pardian uudet verkkopalvelut Yleisesittely Pardian koulutus/SM."— Esityksen transkriptio:

1 1 Pardian uudet verkkopalvelut Yleisesittely Pardian koulutus/SM

2 2 Pardian uudet verkkopalvelut Käyttöön otettava versio on kasvava ja kehittyvä tuote. Hyödynnämme mahdollisimman paljon jo olemassa olevia tietolähteitä ja aineistoja: ”Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen, vaan panna se pyörimään ja pitää se pyörimässä.”

3 3 Pardian uudet verkkopalvelut Uudistetut julkiset nettisivut Jäsenille ja luottamus- ja järjestötehtävissä toimiville tarkoitetut salasanasuojatut palvelut Sähköinen asiointi jäsenrekisterin kanssa Sähköinen hakeminen Pardian järjestämään tai välittämään koulutukseen Kuka voi käyttää palveluita? Ensi vaiheessa pääsääntöisesti käytössä niillä pardialaisilla jäsenillä, jotka kuuluvat Pardian jäsenjärjestöihin, jotka ovat antaneet jäsenrekisterinsä Pardian hoidettavaksi. Mikäli olet saanut Pardian yhteisen jäsenrekisterin jäsenkortin, kirjautuminen osaltasi onnistuu. Kertakirjautumisperiaate Salasanasuojatut jäsensivut ja sähköinen asiointi eli WebLyyti -palvelut ovat toteutettu ns. kertakirjautumisperiaatteella.

4 4 Esimerkkejä uusista toiminnallisuuksista Haku-toiminto Mikäli olet kirjautunut salasanasuojatuille jäsensivuille, haku kohdistuu sekä Pardian julkisilla sivuilla että jäsensivuilla julkaistuihin otsikoihin ja sisältöihin. Jos haet usealla hakusanalla, voit kirjoittaa ne peräkkäin ilman and- tai muita apusanoja. Tekstin koko Voit suurentaa ja pienentää tekstin kirjasinkokoa sivun yläosassa olevilla painikkeilla. Tulostusversio Sivun tulostaminen onnistuu parhaiten sivun yläosassa olevasta tulostin-painikkeesta, jolloin saat sivusta ns. tekstiversion ilman valikoita ja erikoiselementtejä. Lähetä linkki sähköpostilla Sivun alalaidasta olevasta painikkeesta voi lähettää ystävällesi linkin kiinnostavasta sivusta. Mikäli lähetät linkin sivusta, joka on salasanasuojatuilla jäsensivuilla, tulee vastaanottajan kirjautua sisään päästäkseen katsomaan sivua.

5 5 Pardian uudet verkkopalvelut Salasanasuojatut jäsensivut, mukaanlukien WebLyyti-palvelut, tapahtuvat ssl- suojatussa yhteydessä. WebLyyti-yhteys on erityisen suojattu, mistä syystä käyttömukavuudesta on jouduttu tinkimään mm. niin, että WebLyytissä ei voi käyttää selaimessa olevia eteen/taakse -toimintoja. Huolehdithan osaltasi palveluita käyttäessäsi tietosuojasta ja tietoturvasta. Käyttäjätunnus ja salasana Palveluihin kirjautuminen edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan antamista. Tunnuksesi on henkilökohtainen, älä anna sitä muiden käyttöön missään tilanteessa. Vaihda salasanasi riittävän usein ja välittömästi, mikäli epäilet sen joutuneen vääriin käsiin.

6 6 Pardian uudet verkkopalvelut Ensimmäinen kirjautuminen Järjestelmä kysyy sinulta käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjätunnus on sekä ensimmäisellä kirjautumiskerralla että jatkossakin oma jäsennumerosi. Salasana on ensimmäisellä kirjautumiskerralla henkilötunnuksesi 6 ensimmäistä numeroa (ppkkvv). Järjestelmä vaatii sinua muuttamaan salasanan toiseksi ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Uuden salasanan tulee sisältää 5-12 merkkiä. Seuraavat kirjautumiskerrat Seuraavilla kerroilla kirjautuessasi järjestelmään käyttäjätunnus on jäsennumerosi ja salasana kirjautuessasi antamasi uusi salasana. Salasanan voit muuttaa tarpeen mukaan uudelleenkin.

7 7 Pardian uudet verkkopalvelut Tarkista yhteystietosi Kirjautumisen jälkeen pääset salasanasuojattuihin jäsenpalveluihin. Pääset tarkistamaan ja tarpeen mukaan muuttamaan mm. jäsenrekisterissämme olevia yhteystietojasi. Sähköpostiosoitteesi ja gsm-numerosi oikeellisuus ovat erittäin tärkeitä siksi, että voit saada unohtuneen salasanasi vaivattomimmin haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vuoden 2008 loppupuolelta alkaen voit saada unohtuneen salasanasi myös gsm-numeroosi, mikäli se on järjestelmässä

8 8 Pardian uudet verkkopalvelut ja HEDien ja muiden paikallistoimijoiden tuki oma salasanasuojattu osuus eri kohderyhmille suunnatut verkkokirjeet asiamiestuki verkossa ”materiaalipankki”, +Holvi/Förvar luottamus- ja järjestötehtävässä ammatillisen kehittymisen ja jaksamisen tuki. Tarkista sähköisessä asioinnissa (WebLyyti), että luottamus- ja järjestötehtäväsi ovat oikein. Tämä varmistaa sen, että saat esimerkiksi PardiaPlus-jäsensivujen +Holvi/Förvar osion näkyviin, ja että voit hakea henkilöstön edustajille ja yhdistystoimijoille kohdennettuun koulutukseen.


Lataa ppt "1 Pardian uudet verkkopalvelut Yleisesittely Pardian koulutus/SM."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google