Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kiina kohtaa länsimaat Kiina oli pysynyt suljettuna valtiona 200 vuotta (n ) 1800-luvulla Euroopan suurvallat valloittivat Kiinan raja-alueita.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kiina kohtaa länsimaat Kiina oli pysynyt suljettuna valtiona 200 vuotta (n ) 1800-luvulla Euroopan suurvallat valloittivat Kiinan raja-alueita."— Esityksen transkriptio:

1

2

3 Kiina kohtaa länsimaat
Kiina oli pysynyt suljettuna valtiona 200 vuotta (n ) 1800-luvulla Euroopan suurvallat valloittivat Kiinan raja-alueita siirtomaiksi Kiinalaiset suhtautuivat länsimaalaisiin todella torjuvasti ja epäilevästi

4 Euroopan suurvaltojen laivat ovat miehittäneet Suomen tärkeimmät satamat. Kaikki Suomelle kuuluvat tullimaksut kerätään suurvaltojen toimesta ja lähetetään Pariisiin, Berliiniin tai Lontooseen. Rikoksiin syyllistyneitä ulkomaalaisia ei voida tuomita täällä Suomessa. Suomalaisilla poliiseilla tai tuomioistuimilla ei ole oikeutta puuttua ulkomaalaisten tekemisiin maassamme. Helsingin, Turun, Tampereen ja Jyväskylän parhaimmat asuinalueet on varattu ulkomaalaisten käyttöön ja niiden porteilla lukee ”Koirilta ja suomalaisilta pääsy kielletty!” Suomessa harjoitetaan lisäksi huumekauppaa ulkomaalaisten toimesta, eikä Suomella ole oikeutta puuttua tähän.

5 Kolme periaatetta Lasten tuli olla kuuliaisia vanhemmilleen
Vaimojen tuli olla kuuliaisia miehilleen Alamaisten tuli olla kuuliaisia keisarille

6 Kiinalainen kulttuuri
Kiinalaiset piti itseään muita parempina Suurperheet: paljon lapsia = paljon työvoimaa Kiinalaiset halveksivat länsimaista tekniikkaa


Lataa ppt "Kiina kohtaa länsimaat Kiina oli pysynyt suljettuna valtiona 200 vuotta (n ) 1800-luvulla Euroopan suurvallat valloittivat Kiinan raja-alueita."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google