Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vihreitä viestejä Vihreä liitto rp Elokuu 2006 Taina Marjanen, Mainostoimisto Toukokuu.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vihreitä viestejä Vihreä liitto rp Elokuu 2006 Taina Marjanen, Mainostoimisto Toukokuu."— Esityksen transkriptio:

1 Vihreitä viestejä Vihreä liitto rp Elokuu 2006 Taina Marjanen, Mainostoimisto Toukokuu

2 Tästä esityksestä »Tähän esitykseen on koottu vihreitä perusviestejä tukemaan ehdokkaiden vuoden 2006 eduskuntavaalikampanjan rakentamista. »Nämä viestit on työstetty yhteistyössä Vihreä liitto rp:n puheenjohtajiston, hallituksen ja eduskuntaryhmän kanssa

3 Miksi Vihreä liitto on olemassa? »Vihreä liitto on olemassa, jotta äänettömilläkin olisi ääni.

4 Kenen etua Vihreä liitto ajaa? »Vihreä liitto on puolue, jonka eturyhmä ovat äänettömät eli syntymättömät sukupolvet, luonto ja vähäväkiset. »Ajamalla oman eturyhmänsä asiaa vihreät ajavat samalla kaikkien pitkän tähtäimen etua. »Vihreät ajavat suurinta yhteistä hyvää.

5 Ovatko vihreät oikealla vai vasemmalla? »Vihreä liitto pitää jakoa oikeistoon ja vasemmistoon vanhentuneena, koska sitoutuminen vain yhden ryhmän etujen ajajaksi estää suurimman yhteisen hyvän tavoittamisen. »Vihreän liiton tavoitteet ylittävät perinteisen eturistiriita-ajattelun. »Ei oikealla eikä vasemmalla, vaan edellä.

6 Vihreä liitto ja luonnon itseisarvo »Vihreiden perusarvo on, että luonnolla on itseisarvo. »Ihmisellä on osana luontoa itseisarvo, joka on riippumaton hänen hyödyllisyydestään yhteiskunnalle. »Kestävää yhteiskuntaa tai taloutta ei rakenneta ihmistä ja luontoa riistämällä.

7 Vihreä liitto ja demokratia »Vihreät toimivat niin kuin demokratiassa tulee toimia: kyseenalaistaen, osallistuen ja avoimesti. »Paras demokratian mittari on ihmisen kokemus omista vaikutusmahdollisuuksistaan, tunne että voi vaikuttaa. »Vihreissä toisinajattelu on sallittua, jopa toivottua.

8 Vihreä liitto ja kansalaisaktivismi »Väkivallaton ja avoin, epäeettiseen toimintaan kohdistuva kansalaistottelemattomuus on hyväksyttävä vaikuttamisen muoto. »Kansalaisaktivismi on demokratiaa aidoimmillaan. »Kansalaisaktivismi ei ole huliganismia ja terrorismia. »Vihreä liitto kannattaa kansalaisaktivismia, mutta ei hyväksy väkivaltaa tai laittomien keinojen käyttöä.


Lataa ppt "Vihreitä viestejä Vihreä liitto rp Elokuu 2006 Taina Marjanen, Mainostoimisto Toukokuu."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google