Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Verbs, verbs, verbs. IF + WILL /WOULD Päälause + ehto/AISL-sivulause PLSL futuuripreesens konditionaaliimperfekti II konditionaalipluskvamperfekti.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Verbs, verbs, verbs. IF + WILL /WOULD Päälause + ehto/AISL-sivulause PLSL futuuripreesens konditionaaliimperfekti II konditionaalipluskvamperfekti."— Esityksen transkriptio:

1 Verbs, verbs, verbs

2 IF + WILL /WOULD

3 Päälause + ehto/AISL-sivulause PLSL futuuripreesens konditionaaliimperfekti II konditionaalipluskvamperfekti

4 Ehto / AISL??? Ehtoa ilmaisevia konjunktioita If jos If not =unless ellei As long askunhan vain In casesiltä varalta että Provided that/ providing thatedellyttäen että Aikaa ilmaisevia konjunktioita After Asjuuri kun, sillä aikaa kun Before Not untilvasta, ei ennen kuin Now thatnyt kun Sincesitä lähtien kun Till/ untilkunnes When Wheneverkoska tahansa Whilesillä aikaa kun As long as niin kauan kuin As soon asheti kun Onceheti kun, kun kerran

5 Ehtolauseet: if/ unless + AISL Ehtolauseet + AISL Ostan auton, jos/ kun voitan lotossa. Ostaisin auton, jos voittaisin lotossa. Olisin ostanut auton, jos olisin voittanut lotossa.

6 Toivon…. Todennäköinen toive I hope + futuuri/preesens Epätodennäköinen, mahdoton toive I wish + imperfekti = nykyhetki I wish + pluskvamperfekti = mennen ajan toive I wish + konditionaali = tuleva tapahtuma


Lataa ppt "Verbs, verbs, verbs. IF + WILL /WOULD Päälause + ehto/AISL-sivulause PLSL futuuripreesens konditionaaliimperfekti II konditionaalipluskvamperfekti."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google